Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ay bide çalışıyorum inşallah artmaz ya , yoksa çok zorlanırım .Neyse bebiş iyi olsun da hepsinden önemlisi o , mecbur dayanacagız
Ben rapor aldım mecburen:KK43: bir gün işyerinde tansiyonum 7/3 oldu bayıldım o günden beri raporluyum. İnşallah senin öyle olmaz böyle hafif devam eder.

Kaçıncı haftadasın canım sen ?
Benim kesede bi bozukluk görmedi bebekte gayet iyiydi. Kalp atımlarıda düzenli dedi. Kanama alanıda çok çok küçük dedi
Benim daha çok küçük ama ben bu tüp bebekte hesaplama yapamadım regli ye göre 5+3 ama büyük ihtimalle daha büyük ben geçen sefer bu zamanlar kese şekli bozularak kaybettim 15 gün sürdü hamileliğim düşün hemen düştü onun için korkuyorum haftaya kalp atışı için çağırdılar bakalım ama ben zaten her hafta doktordayım 🙈🙈 senin baya büyümüş maşallah benim arkadaşımda 3-4 aylıkken şakır şakır kanaması olmuştu şükür birşey olmadı şimdi kucağında 4 yaşına girecek neredeyse

Benim daha çok küçük ama ben bu tüp bebekte hesaplama yapamadım regli ye göre 5+3 ama büyük ihtimalle daha büyük ben geçen sefer bu zamanlar kese şekli bozularak kaybettim 15 gün sürdü hamileliğim düşün hemen düştü onun için korkuyorum haftaya kalp atışı için çağırdılar bakalım ama ben zaten her hafta doktordayım 🙈🙈 senin baya büyümüş maşallah benim arkadaşımda 3-4 aylıkken şakır şakır kanaması olmuştu şükür birşey olmadı şimdi kucağında 4 yaşına girecek neredeyse
Maşallah, sende endişe etme inşallah sağlıcakla kucağına alıcaksın. Sağlıklı bebek ne yaparsan yap tutunup devam ediyor buna inanıyorum. İçeriside bi kapalı kutu neticede bazen kanamaların sebebi bilinmeyebiliyor doktorlar tarafından. Ve benim doktoruma göre kanama olduğunda sürekli hiçbir şey yapmadan yatmanın hiçbir faydası olmadığını ekstra yorulmadan normal hayatımıza devam etmemiz gerektiğini söylüyo.

Kızlar bu sabah çok yoğun bi kanamayla uyandım. Bildiğiniz regli gibi kırmızı ve yoğun kanamam oldu. Doktora gittim hemen çok ufak bi kanama alanı var ama bundan olduğunu düşünmüyorum plasntaya bağlı kanamalar bu hafta olaviliyor ve plesanta kanamaları yoğun oluyor dedi. Bir sıkıntı endişe edecek bir şey yok progestana devam et dedi. Normalde bugün 10+0 bırakıcaktım ama 2 hafta daha devam edelim dedi. Bebek iyiydi bi sıkıntı yoktu
Geçmiş olsun canım. Benim de çok fazla bulantim ve baş ağrım olduğu için çok zorlanıyorum. Tansiyonum da beni çok zorluyor. Birde ben devamlı uyuyorum ,kafam da kalkmıyor.

Ben rapor aldım mecburen:KK43: bir gün işyerinde tansiyonum 7/3 oldu bayıldım o günden beri raporluyum. İnşallah senin öyle olmaz böyle hafif devam eder.
Çok geçmiş Olsun ya , tansiyon düşüklüğü de ayrı bir durum zaten resmen hiçbir şey yapamıyorsun.Mecbur çok kötü olursam Bende alırım

Kızlar birşey soracağım.
şuan ben transferi bekliyorum.
siz de transferi beklerken doktorun verdiği ilaç,vitamin vs. birşey oldu mu?

Kızlar birşey soracağım.
Vitamin olmadı. Çatlatma iğnesi olduktan sonra fitil ve iğneye başlıcaksınız. Çatlatma iğnesi gününe kadar sadece folik asit kullanılıyor.

Kızlar birşey soracağım.
Transferden dört beş gün önce başlaman için bir ilaç listesi veriliyor . İğne ,fitil ,antibiyotik gbi şeyler bazılarını kullanıp kesiceksiniz bazıları devam edicek. Detaylı anlatıyorlar. Vitamin bana verilmedi .

X