- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.454
- 248
Geçen hafta transferimi Semra hanım yaptı. Yarın kan tahlilim var heyecan ile korku karışık bir haldeyim
çok hasta olduğum için tek tek yazmıyorum kızlar sağolun..
5. gün embriyosu 2 tane.. bakalım kısmet herşey..
tedavi süreci stresli geçti ama doktorum ve laboratuvardakiler çok destek oldular çok iyi yönlendirdiler..
sonuç ne olursa olsun her aşamasından memnun kaldım..
Ayy çok sevindim canım hadi inşallah çok güzel haberler ver bize..sırf senden bi haber var mı diye 200 küsür mesajı okudum ama değdi :))
Arkadaşlar çok şükür pozitif darısı tüm kaderdaşlarım sizinlerin başına . Dualarım sizlerle. Sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almamızı Rabbim nasip etsin .canım hayırlı haberlerle gel inşallah.. Sen bugün güzel haber ver bir kaç gün sonra bjk nin güzel haberlerini alalım.. Sonra da ben güzel haberler veririm inşallah...
Rabbim tez vakitte senim de güzel haberlerini almamızı nasip etsin sağolasın canımcanım hayırlı haberlerle gel inşallah.. Sen bugün güzel haber ver bir kaç gün sonra bjk nin güzel haberlerini alalım.. Sonra da ben güzel haberler veririm inşallah...
canım çok güzel haber verdin çoksevindim,inşallah miniğini sağlıcakla kucağınada alırsınArkadaşlar çok şükür pozitif darısı tüm kaderdaşlarım sizinlerin başına . Dualarım sizlerle. Sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almamızı Rabbim nasip etsin .
inşallah canım bugün güzel haber aldık, inşallah bizde güzel haber veririzcanım hayırlı haberlerle gel inşallah.. Sen bugün güzel haber ver bir kaç gün sonra bjk nin güzel haberlerini alalım.. Sonra da ben güzel haberler veririm inşallah...
canımmmmm çok sevindimmmmm çoook şükür rabbim bize de nasip etsin inşallah.. Benimde dün kasık ağrım vardı bugün pek yok.. Kendimi dinleye dibleye bi hal oldum.. İnşallah sonucumuz senin gibi olur canımRabbim tez vakitte senim de güzel haberlerini almamızı nasip etsin sağolasın canım
Arkadaşlar çok şükür pozitif darısı tüm kaderdaşlarım sizinlerin başına . Dualarım sizlerle. Sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almamızı Rabbim nasip etsin .
:)) canımsınnn sağol hayatım
inşallah güzel sonuçlar gelir canım, ilsçsız takip oluyomu tam bilmiyorum ama grupta sanki okumuştum onuKizlar benim.empriyom iyi gelismis fakat ilk anda cekirdek sayisindan dolayi genetik e gidecek.bugun 5.gun genetik sonucu gelmesi en az 10 gunu buluyormus. Ondan dolayi embriyomu dondurdular.Eger temiz cikarsa en az iki adet sonrasi transfer yapilacak. Olmazsa o zaman da bir embriyo daha olustururuz. Ikisini tranfer yaptiririm. Gercekten az yumurta oldugu icin sansim az oluyor. Burada ilacsiz bir yumurta takibi ile tedavi yapiliyormu olmazsa oyle yaptiririm
geçmiş olsun canım,ne zaman test gününçok hasta olduğum için tek tek yazmıyorum kızlar sağolun..
5. gün embriyosu 2 tane.. bakalım kısmet herşey..
tedavi süreci stresli geçti ama doktorum ve laboratuvardakiler çok destek oldular çok iyi yönlendirdiler..
sonuç ne olursa olsun her aşamasından memnun kaldım..
İnşallah canım hepimiz inşallahcanım çok güzel haber verdin çoksevindim,inşallah miniğini sağlıcakla kucağınada alırsın
Allah razı olsun çok Sağolun Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünAllah kalp atışlarını duymayı, kucağına almayıda nasip etsin canımtebrikler
Kasık ağrıları herkeste aynı olmuyor benim bir arkadasın benden 3 hafta önce oldu transferi onun kasık bel ağrıları sadece bir gün olmuş test poZitif şimdi 7 haftalık hamile inşallah seninki de pozitiftir. Benim kasık ve bel ağrılarım 2. Günden itibaren hep oldu midem hafif bulandı son günler Göğüs sızıları başladıcanımmmmm çok sevindimmmmm çoook şükür rabbim bize de nasip etsin inşallah.. Benimde dün kasık ağrım vardı bugün pek yok.. Kendimi dinleye dibleye bi hal oldum.. İnşallah sonucumuz senin gibi olur canım
Yumurta toplama 13-14-15.gün transfer 19-20-21. Gün oluyorAllahim bu mubarek 3 aylarin ve cuma gununun hurmetine insallah hayirlisiyla hamile kalmayi evlat sahibi olmayi nasip etsim hepimize... bende onumzdeki adette mi yoksa bir sonrasinda mi baslasam emin olamıyorum bu adet baslarsam en fazla 3 4 gun izin alabilcm isten agir bi isim yok.gerci ama genede hep yatmali mi bilmiyorum bir sonrasini beklersemde ramazana gelecek transferim tatilde olacam ama oruc d7sunduruyo siz ne onerirdiniz? Birde ortalama yumurta toplama suresi nekdr suruyo yani adetin 1.gununden baslarsak kacinci gun toplama oluyo ortalama?
Cok tesekkur ederim ozmn ben onumzdeki adet doneminde de baslayabikirim insallah biraz gec hastalanirim aslnda geciktirici hapin zarari olmicagini bilsem mayisin 25ine kdr grciktirsem cok guzl zamana denk geluyor ama... birde daha once on görüşme yaptik ama cok yuzeysel kalmisti asilama tavsiye etmisti ben ise tup bebek dusunuyorum asilama birkez denedim cok da inanmiyorum o isleme ztn.. simdi direk adetin 2.gunu gitsem direk baslarlar mi acaba oncesinde mi bi gitmeli ya saka maka yaza olmadi deneriz derken yaz geldi:)Yumurta toplama 13-14-15.gün transfer 19-20-21. Gün oluyor
Bence bir an evvel git tahmin etmediğin şeyler olabiliyor ben Ocak ta gittim Şubat'ta yumurtalar toplandı Ohss oldum yumurta uyarılma sendromu o yüzden 2 ay ertelediler transferi nisanda transfer oldum . Tarihleri biz belirleyemiyoruz ki Allah ne derse o oluyorCok tesekkur ederim ozmn ben onumzdeki adet doneminde de baslayabikirim insallah biraz gec hastalanirim aslnda geciktirici hapin zarari olmicagini bilsem mayisin 25ine kdr grciktirsem cok guzl zamana denk geluyor ama... birde daha once on görüşme yaptik ama cok yuzeysel kalmisti asilama tavsiye etmisti ben ise tup bebek dusunuyorum asilama birkez denedim cok da inanmiyorum o isleme ztn.. simdi direk adetin 2.gunu gitsem direk baslarlar mi acaba oncesinde mi bi gitmeli ya saka maka yaza olmadi deneriz derken yaz geldi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?