Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Anladim cnm ay insallah cikmaz biseycikler bu arada esim urologa gitti doktor bi dunya karistirmis kafasini yok demis ameliyat olman lazim bidaha yapamamislar amekiyatini demis bu testlere gerek yok demis onunda kafasi karisti bidaha gidicek baska doktora memorialdekindende cok istiyolar parayi ya :KK43: ufff hayirlisi

Canım varikolsel ameliyatı mı? Önemlidir kuzum o olsun eğer öyle bişi varsa.. onların dereceleri var.. grade 1 2 3 diye.. sonra sperm çıkışını etkiler varikosel hormonları yükseltir.. Yine basit bir rahatsızlıktır.. Benim eşime göre çok çok daha ii bir seviye varikosel.. O yüzden bunda hiç kafanız karışmasın canım.. Murad Başar çok ii bir dr tavsiye ederim.. Bence eşin ona da bir gözüksün canım..

Az da olsa sperm varsa bu ameliyata gerek varmı kızlar tüp bebek için. Bana mantıksız geliyor. Doğal yolla istiyenler için tamam ama tüp bebek için sayılı sperm bile yetiyoken bu ameliyatı gereksiz ticari maksatlı buluyorum. Öyle değil mi kızlar sizin fikriniz nedir?

hayırlı olsun sağlıklı bi şekilde kucağına almanı dilerim..
idrar testi yapmışmıydın öncesinde çıkmışmıydı..
Allah razı olsun hepimize Rabbim nasip etsin idrar testi için 10 gün çok erken diye biliyorum . Vücudundaki değişiklikleri fark etmeye başlıyorsun. Sadece bebekten mi aldığımız hormonlardan mı ben onu kestirememiştim

Az da olsa sperm varsa bu ameliyata gerek varmı kızlar tüp bebek için. Bana mantıksız geliyor. Doğal yolla istiyenler için tamam ama tüp bebek için sayılı sperm bile yetiyoken bu ameliyatı gereksiz ticari maksatlı buluyorum. Öyle değil mi kızlar sizin fikriniz nedir?
Benim elimizde sperm sayısı azdı ve varikoseli vardı. Tüp bebek için yeterli bu Say'ı dediler

Canim varikosel varsa sperm kalitesinide cok etkiliyormus

c
ben yücel beyle başladım tedaviye, sonra kahraman bey, sevinç hsnım aylin hanım , en son semra hanım, yani çoğu girdi takibime,hepsi saolsun ilgililerdi,4 senedir başka yerlerde uğraşyorum, daha önceden keşke başlasaydım diyorum , okadar beklemeseydim,
Bana da semra hanım da baktı Banu hanımda dediğin gibi kim müsaitse o baktı. Benimde bir senedir tüp bebek olacağı kesindi hep bir sebep girdi araya ertelendi durdu kısmet bugüneymiş

Canım varikoselll sperm hareket bozukluğu yapar morfolojik bozukluklar olur.. Daha önemlisi rahatsız edermiş kişiyi kasık ağrısı yaparmış.. Arttıkça varikosel şiddetli kısırlığıda yol açabiliyor.. Bence farkedildiyse yapılmasında fayda var.. Kişi diyorsaki bende hiç bir sıkıntı yok tabi kendi tercihi o zaman yaptırmamak canım

Ben de oyle dusunuyordum ama bu ikinci tedavim de. Gelisim kotu bir de genetik sorunu cikinca acikcasi biraz 1.kalite sperm olmamasina bagladik.

Bizim bu tedavimiz de cok iyi geçmedi ya esim ameliyat olayim diyor. Ne yapsam bilemedim Valla çünkü ameliyat sonrasi bir 6 ay beklememiz gerekecek..

cnm bazı bünyelerde çok ağrı yapıyormuş onlarda daha çok tercih ediliyor.. onun dışında tüp bebekte sperm kalitesi için zaten imsi kullanılıyor ama tabi yinede tüp bebek doktorunla konuş cnm oda üroloğa gerek kalmadan bilgi verir.. varikosal bünyede devamlı kendini yenileyen bir şey.. 6 aylik bekleme senin yumurta rezervinin dahada gerilemesine sebep olabilir.

Bana da semra hanım da baktı Banu hanımda dediğin gibi kim müsaitse o baktı. Benimde bir senedir tüp bebek olacağı kesindi hep bir sebep girdi araya ertelendi durdu kısmet bugüneymiş
hayırlısı bugüneymiş canım, tekrar gitcekmisin, kontrollerini nerde yaptıracaksın

hayırlısı bugüneymiş canım, tekrar gitcekmisin, kontrollerini nerde yaptıracaksın

Back