Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bence bir an evvel git tahmin etmediğin şeyler olabiliyor ben Ocak ta gittim Şubat'ta yumurtalar toplandı Ohss oldum yumurta uyarılma sendromu o yüzden 2 ay ertelediler transferi nisanda transfer oldum . Tarihleri biz belirleyemiyoruz ki Allah ne derse o oluyor
canım seninle aynı zamanda bsşksmışız, aynı süreci yaşamışız bende ohss oldum ertelendi, grçen cuma oldu transfer, yumurta tskip aşamasında kesin ksrşılaşmışızdır.doktorun kimdi canım

Allahim bu mubarek 3 aylarin ve cuma gununun hurmetine insallah hayirlisiyla hamile kalmayi evlat sahibi olmayi nasip etsim hepimize... bende onumzdeki adette mi yoksa bir sonrasinda mi baslasam emin olamıyorum bu adet baslarsam en fazla 3 4 gun izin alabilcm isten agir bi isim yok.gerci ama genede hep yatmali mi bilmiyorum bir sonrasini beklersemde ramazana gelecek transferim tatilde olacam ama oruc d7sunduruyo siz ne onerirdiniz? Birde ortalama yumurta toplama suresi nekdr suruyo yani adetin 1.gununden baslarsak kacinci gun toplama oluyo ortalama?

Hayirli olsun tedavin cnm.Işin agir degilse 3 gun izin yeter. Tedavi benim 9 gun surdu.yumurta toplamaya kadar gecen sure bu

Cok tesekkur ederim ozmn ben onumzdeki adet doneminde de baslayabikirim insallah biraz gec hastalanirim aslnda geciktirici hapin zarari olmicagini bilsem mayisin 25ine kdr grciktirsem cok guzl zamana denk geluyor ama... birde daha once on görüşme yaptik ama cok yuzeysel kalmisti asilama tavsiye etmisti ben ise tup bebek dusunuyorum asilama birkez denedim cok da inanmiyorum o isleme ztn.. simdi direk adetin 2.gunu gitsem direk baslarlar mi acaba oncesinde mi bi gitmeli ya saka maka yaza olmadi deneriz derken yaz geldi:)

Sakın geciktirici kullanma canim.tedavi onceki ay boyle ilaclarin cok iyi olacagini dusunmuyorum. Ikinci gunu gelsen hemen tedaviye başlanır.

Seninde
Hayirli olsun tedavin cnm.Işin agir degilse 3 gun izin yeter. Tedavi benim 9 gun surdu.yumurta toplamaya kadar gecen sure bu
Seninde kisa surmus bak:) neyse 20sinden sonra hastalanirsam bu hastalanma baktim 15ini bulmadn hastalandim bir sonraki hastalanmaya giderim ya aslnda sorun izin almak degil rapor alir hallederim bi sekilde ama calistigim ortama.bunu aciklamak istemiyorum sorun bu nekdr zor isler insallah bizde en yakin zamanda hayirlisiyla hayirli haberler aliriz sizin sonuc cok daha yakin insallaj bana da umut olursunuz:)

canım seninle aynı zamanda bsşksmışız, aynı süreci yaşamışız bende ohss oldum ertelendi, grçen cuma oldu transfer, yumurta tskip aşamasında kesin ksrşılaşmışızdır.doktorun kimdi canım

Sevinç hanım takibimi yaptı 2 kez Ayşe hanım
Senin takibini kim taptı

Seninde

Seninde kisa surmus bak:) neyse 20sinden sonra hastalanirsam bu hastalanma baktim 15ini bulmadn hastalandim bir sonraki hastalanmaya giderim ya aslnda sorun izin almak degil rapor alir hallederim bi sekilde ama calistigim ortama.bunu aciklamak istemiyorum sorun bu nekdr zor isler insallah bizde en yakin zamanda hayirlisiyla hayirli haberler aliriz sizin sonuc cok daha yakin insallaj bana da umut olursunuz:)

Aynen is izin sıkıntısı kötü oluyor. Benim daha var canim. Bugun bir embriyomu dondurdular.genetikte temiz cikarsa ikinci adetimde transfer yapilacak. Yani senden daha once haber aliriz

yedirenk773 .!.:
Aynen is izin sıkıntısı kötü oluyor. Benim daha var canim. Bugun bir embriyomu dondurdular.genetikte temiz cikarsa ikinci adetimde transfer yapilacak. Yani senden daha once haber aliriz
Ay boyle diyince heycanlandim ya:)hayirlisi olsun bakalim...

c
Sevinç hanım takibimi yaptı 2 kez Ayşe hanım
Senin takibini kim taptı
ben yücel beyle başladım tedaviye, sonra kahraman bey, sevinç hsnım aylin hanım , en son semra hanım, yani çoğu girdi takibime,hepsi saolsun ilgililerdi,4 senedir başka yerlerde uğraşyorum, daha önceden keşke başlasaydım diyorum , okadar beklemeseydim,

Kizlar kizlar naparsiniz :) hepinize kocaman sevgiler opucukler :) biz hala beklemediyiz testler cikti dun gidemedik bugunde malum 1 mayis pazartesi testleri alicaz bakalim ne cikicak simdi diyelim ki olumsuz cikti nolucak ki napicaklar ilacla falan duzelicek mi bu arada test genetik testler

Kizlar kizlar naparsiniz :) hepinize kocaman sevgiler opucukler :) biz hala beklemediyiz testler cikti dun gidemedik bugunde malum 1 mayis pazartesi testleri alicaz bakalim ne cikicak simdi diyelim ki olumsuz cikti nolucak ki napicaklar ilacla falan duzelicek mi bu arada test genetik testler

Canım gen tahlillerinde krmozom bozukluğu gibi şeylere bakıyorlar.. Birşey çıkmayacaktır inşallah canımm.. Tabi onlara göre tedavi uygulanıyor kuzum.. Genetik bi sebep olmadığından emin olmak için istiyorlar onları..

Canım gen tahlillerinde krmozom bozukluğu gibi şeylere bakıyorlar.. Birşey çıkmayacaktır inşallah canımm.. Tabi onlara göre tedavi uygulanıyor kuzum.. Genetik bi sebep olmadığından emin olmak için istiyorlar onları..
Anladim cnm ay insallah cikmaz biseycikler bu arada esim urologa gitti doktor bi dunya karistirmis kafasini yok demis ameliyat olman lazim bidaha yapamamislar amekiyatini demis bu testlere gerek yok demis onunda kafasi karisti bidaha gidicek baska doktora memorialdekindende cok istiyolar parayi ya :( ufff hayirlisi

Esinle sende genetik bozukluk varsa empriyolari genetik test yapmadan transfer yapmiyorlar cnm. Duzelen bisey yok yani. Sadece sorunsuz empriyoyu secmek amac.

Anladim cnm ay insallah cikmaz biseycikler bu arada esim urologa gitti doktor bi dunya karistirmis kafasini yok demis ameliyat olman lazim bidaha yapamamislar amekiyatini demis bu testlere gerek yok demis onunda kafasi karisti bidaha gidicek baska doktora memorialdekindende cok istiyolar parayi ya :KK43: ufff hayirlisi

Esin de varikosel mi var ?

Back