Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

FSH yas ilerledikçe yükselir mi düşer mi arkadaslar

FSH yas ilerledikçe yükselir mi düşer mi arkadaslar
Yaş ilerledikçe yükseliyormuş canım. 10 ve üzeri artık menopoza yaklaşılmaya başlandığını gösteriyormuş. Yanlış hatırlamıosam 50 de tam menopoz oluyormş. Yani 10 a kadar üzülmek yok arkadaşlar :) inşallah bu hareketli topiğimizde hepimiz tek tek güzel haberler vericez

Amin canım benim. Doktorun tahminde bulunmuş hem 6 yumurta da gayet iyi çoğu kimsenin 1 tane 1 tane toplanıyor havuz oluşturuluyor sonuçta bebişlerine kavuşuyırlar, sadece biraz daha uzun süren bi tedavi oluyor okadar

herkese selam ensu canım ne yaptın tedaviye başlayabildin mi

naptın canım seni çok takip etmiştim hatırlarsan. Nasıl gidiyor bebiş nasıl ? ben de tedaviye başladım 2 yumurta toplandı. biri yavaş gelişiyor. ikisi de döllenirken 3 çekirdekli oldu dediler. Şimdi biri iyi gelişiyor. yarın genetik test yapacaklar. empriyom ikinci kalite.seninkiler nasıldı kaç günlük ve kaçıncı kaliteydi. beni bilgilendirirmisin canım

havuz yöntemi burada uygulanıyormu,sanırım bu yönteme çok ihtyacım var iki tedavidir 2 yumurta ve bir gelişen yumurtayla yol alıyorum.o da çok iyi kalite olmuyor...

İnşallah öyle olur. Ben üxülünce doktorumda oyle soyledı 1 tane olsun ıyı olsun dıye. Ama işte genede ınsan uzuluyo.

havuz yöntemi burada uygulanıyormu,sanırım bu yönteme çok ihtyacım var iki tedavidir 2 yumurta ve bir gelişen yumurtayla yol alıyorum.o da çok iyi kalite olmuyor...
Aaa canım havuz yöntemi sanırım bahçecide uygulanıyo burayı bilmiyorum. Bi arkadaş fiyat bilgisi atmıştı orada görmüştüm. Onu atıyorum hem maliyetini de görmüş olursun. Bence memorial a sor canım yapmıyorlarsa tekniklerine çok güveniolar yada prosedürleri böle olabilir. Hiç bilgim yok.

Eklentiler

• image.jpg
    225,3 KB · Görüntüleme: 112
Yani havuzda her bir deneme 3000+ilaç oluyor sanırım 2 denemede istenilen sayı yakalanabiliyor bunu uygulayan arkadaşlar bilgi verirse güzel olur. Toplam 8-9bin tutuyo galiba 2 deneme için

çok hasta olduğum için tek tek yazmıyorum kızlar sağolun..
5. gün embriyosu 2 tane.. bakalım kısmet herşey..
tedavi süreci stresli geçti ama doktorum ve laboratuvardakiler çok destek oldular çok iyi yönlendirdiler..
sonuç ne olursa olsun her aşamasından memnun kaldım..

Çok güzel inşaallah herşey istediğin gibi olur benim de bugün opu yapıldı inşaallah yarın da iyi haberler alırım rabbim isteyen herkeze nasipetsin

Ayy çok sevindim canım hadi inşallah çok güzel haberler ver bize..sırf senden bi haber var mı diye 200 küsür mesajı okudum ama değdi :))

Selam arkadaslar ben de bu ay ikinci denememi yaptim ama dün negatif sonucumu aldim dondurulmuslarim var ama cesaretim yokkk ((((((((bu sekilde 1 ay sonra dondurulmuslarla sansini deneyen var mi sonuç ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…