- 21 Ocak 2015
- 36
- 34
- 3
- 39
İnşallah güzel haberler vermeyi Allah nasip eder. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.Canım haklısınn inşallah dediğin gibi şanslı kimselerden oluruz:) sizin sonuçlarınızı heyecanla bekliyorum. Tavsiyeleriniz için çook tesekkürler. İlk muayneyi semra hanımdan alıcam. İnşallah bjk ve senin güzel haberlerinizi duyarız. Rabbim ol demiştir inşallahbu güzel haberlere bizim de çok ihtiyacımız var. Ayrıca ağrılarınız hayra alamet bence :)) oldu ikinizinkide inşallh
bendede öyle evet, sabah akşam kullanıyorum çok akıntı oluyoJelin bir kısmı bir iki saat sonra dışarı çıkıyor sende de öyle oluyor mu yoksa ben az mı hareket ediyorum .
Canım fsh ın kaç senin???Em dusuk deger 0.01( yasında daha 28 yanı((
aynen benimde öyle, bel ve kasık hatta okadar çokki gece uyanıyom, jelden mi acaba dedim
Em dusuk deger 0.01( yasında daha 28 yanı((
inşallah canım, bilmiyorumki ağrılar arttıkça olumsuz adet sancısı gibi geliyo, sen jel kullanmışmıydın?kızlar bencede inşallah tuttu gibi sizinkiler benim ilk denemem negatif hiç böyle olmamıştı çünkü hiç ağrım olmamıştı
7.15 cıkmıstı cnmC
Canım fsh ın kaç senin???
Insallah öyledir canım. Merakla yarını beklıyorum iğne nasıl olcak nasıl etcez tutcakmı. Allahım hepımıze nasıp etsın ınsallahhhhyaşına göre bayağı düşükmüş. fakat üzülme.bir tane yumurtan da olsa bir olsun tam olsun. benim de 0,84 36 yaşına giricem.28 olduğun için tutunma ihtimali daha yüksek. ve yumurta az olsa da kalitesi daha iyidir...
Inşallah canıminşallah canım, bilmiyorumki ağrılar arttıkça olumsuz adet sancısı gibi geliyo, sen jel kullanmışmıydın?
Inşallah canımkızlar bencede inşallah tuttu gibi sizinkiler benim ilk denemem negatif hiç böyle olmamıştı çünkü hiç ağrım olmamıştı
İnşallah bebiş yapıyordur tabi insan Endişe ediyorInşallah canım
Canım 7,15 çook yüksek bir değer değil. Bugün doktoruma amh yi sordum o da fsh 10 gibi değerlere yükselmedikçe bakılmasına gerek yoktur bakan doktorlar da ticari amaçlı baktırırlar çoğu zaman dedi. Yani benim fsh değerime göre rezervin iyi dedi. Senin değerin de iyi sayılır canım bence olumsuzluğa kapılma. 9-10 olsa acilen tedavi tüp bebek derlermiş ama senin değerin iyi ve tedaviye başladın zaten. Hiç merak etme çocukların parkta oynuyoken bu amh ye üzüldüğüne güleceksin. İnşallah çok uğraştırmadan gelir bebişlerimiz sağlıkla7.15 cıkmıstı cnm
Tuttu tuttuInşallah canım
Ensu ben seni kaçırmışim, ne sonucu bekliyorsun ?.. transfer sonucunu mu embriyo gelişimini mi?..
ayy canım ya oladar guzel yazmıssınkı gözlerım dolduCanım 7,15 çook yüksek bir değer değil. Bugün doktoruma amh yi sordum o da fsh 10 gibi değerlere yükselmedikçe bakılmasına gerek yoktur bakan doktorlar da ticari amaçlı baktırırlar çoğu zaman dedi. Yani benim fsh değerime göre rezervin iyi dedi. Senin değerin de iyi sayılır canım bence olumsuzluğa kapılma. 9-10 olsa acilen tedavi tüp bebek derlermiş ama senin değerin iyi ve tedaviye başladın zaten. Hiç merak etme çocukların parkta oynuyoken bu amh ye üzüldüğüne güleceksin. İnşallah çok uğraştırmadan gelir bebişlerimiz sağlıkla
cok sevındım neguzel mutlulukkkkj:))Tuttu tuttuAllahın izniyle. Sevinçten bize haber vermeyi unutmayın sakııın bjk ve architectsudas :))
ensu transfer yapıldı yani tedavi sürecin nasıldı kolay oldu mu kaçıncı gün embriyosu gradesi vembriyo sayısı kaç?hayırlı olsun çok sevindim gönlünden geçeni rabbim hayırlı eylesintransfer yapıldı cnm.. test tarihi.
Tuttu tuttuAllahın izniyle. Sevinçten bize haber vermeyi unutmayın sakııın bjk ve architectsudas :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?