Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

O fazlasidir o konuda endise etme kullandiktan sonra yuru biraz emilim zaten oluyo

Kızlar bişi sormak istiyorum. Bugün adet oldum ve tüp bebek tedavisine başlamak için pazar günü ilk muayenemi olcam. Benim adetim çok sancılı geçiyo, ağrı kesici içmeden yapamıyorum ne yazık ki. Az önce hemşireye konuştum Ağrı kesici içmemde sakınca var mı die sordum. Önce hayır yok dedi sonra tam teli kapamak üzereyken parol ya da minoset için dedi bende normalde majezik içiyorum, flurbiprofen (etken maddesi) içmemin bi sakıncası var mı die sordum aslında yok yani onu da içebilirsiniz ama onu bugün için yarın daha hafif bişi içersiniz dedi. Kafam karıştı bu konuda bilgisi olan var mı?

Bende senin gibiyim cNim bende iciyodum banada parol ic dediler fayda vermiyoki gunde 4taneye kadar icebilirsin dediler sabret icme sende benim mideme vuruyo ta basim agriyo sabrettim insallah tedavin hayirli sonuda guzel bebisli olur

canım ben majezik içmiştim ve 2 gün sonra tedavi başlamıştı sıkıntı olmadıı

Su cuma gunun yuzu suyu hurmetine yaninda olsun Rabbim insallah
Transferi okan arkadaşım umarım hersey xguzel geçmiş tir ne kadar beklemistin yu
ben de dün ayşe hanımla başladım. dün mü başladın tedaviye ? takibin dışarıdan yapılması nasıl anlayamadım. ?
Canim izmirde yasiyorum yumurta tskibimi ordskicoradaki doktorum yaptı ama herseyi memorial belirledi bakslim hayırlısı i

Transfer yaptıran arkadaşlar aci oluyor mu benim muayenede biraz zor oluyor da anestezi ile olsam diyorum okudugum yerlerde acimadigi yaziyor ama yaptiranlar paylasirsa sevinirim

Bu adetim de bende birinci gunu majezik ictim. Ikinci gunu gittigimde bana da herhangi bisey icin agri kesici icecekseniz onlari icin demistu. Haberim yokken birinci gun ictim. Ve tedavim bitmek üzere. Onların demek istedigi sanirim, ignelere baslayinca icmeyin diyorlar.cunku ben hic bir sıkıntı yasamadim

bence anestesi yaptırma çok kolay operasyon ve ekrandan karnına yerleştirmelerine bak çok güzel bir duygu yıldız gibi kayıyor ve gösterdikleri yerde duruyor :)

Bende senin gibiyim cNim bende iciyodum banada parol ic dediler fayda vermiyoki gunde 4taneye kadar icebilirsin dediler sabret icme sende benim mideme vuruyo ta basim agriyo sabrettim insallah tedavin hayirli sonuda guzel bebisli olur

canım ben majezik içmiştim ve 2 gün sonra tedavi başlamıştı sıkıntı olmadıı

Teşekkür ederim hepinize, stresten ölüyorummm Hepimizin tedavileri hayırlarla sonuçlansın inşallah.

Transfer yaptıran arkadaşlar aci oluyor mu benim muayenede biraz zor oluyor da anestezi ile olsam diyorum okudugum yerlerde acimadigi yaziyor ama yaptiranlar paylasirsa sevinirim
Acı az oluyor muayeneden daha iyi gibi geldi bana ilaçsız olur anestesisiz olursa normalde de anestesisiz yapıyorlar standardı bozmamanı tavsiye ederim hayırlı olur inşallah

Acı az oluyor muayeneden daha iyi gibi geldi bana ilaçsız olur anestesisiz olursa normalde de anestesisiz yapıyorlar standardı bozmamanı tavsiye ederim hayırlı olur inşallah

Bende merak ediyorum yarın 3. günü embriyoların ve ne zaman transfer edeceklerini söyleyecekler sanırım.. Allah yardımcımız olsunn çok heyecanlı ve tedirginim.. Ben muayenede acı hissetmiyordum.. Usg gibi bir aletle transfer ediyorlar sanıırm öyle mi?

Kizlarrr bisi sorcimm bilgili arkadslarim cvp verirse bana tedavimde sadece gonal f verdiler birsz da yuksekti 225 basladi 300 oldu 350 oldu 300 le bitti hep merak ettim niye bazilarinjn 2 ilac benim tek ti genetik incelemede yapilmadi yumislere sizlerin nasil tedavileriniz tesekkurler sevgiler benim tdavim biteli cok oldu sadece bilgi ddinmek istiyorum tekrar ilerde gerekirse diye

Bölünme oldumu canim. Transferde agri olmuyorki hic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…