• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar merhaba,

Bugün m.tese oldu eşim ve spermm bulundu.. :KK68::KK68: Allah razı olsun Murad hocadan binlerce kez..
Melih beyde opumu yaptı.. Nasıl tatlı bir dr anlatamam.. Hiç ağrım olmadı hiç.. Çok şanslıydıkk..

6. kattaki hemşirelerden tutunda laboratuvardaki arkadaşlara kadar hepsi çok ii davrandılar..
Sonuç olarak 4 tüp sperm donduruldu:KK68::KK68:
13 yumurta toplandı..
Bugünleri de gördük ya binlerce kez şükür olsun Rabbime.. Allahımmmmmmmm tüm çabalayan arkadaşlarıma güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.. İyiki memoriale karar vermişiz.. :KK68::KK68:

Sorma cnm ya nette sonuc yerine o rakamlar var korktum bu ne diye isten izin aldim gittim hastaneden aldim sonucu 680 cikti sukue

Yok canim kan pistilasmasimi var sende ben kullanmiyorum jelde sabah kullancam sacede aksan kullanma daha dedi

Canım çok sevindimmmm değerine.. tebrik ederimmmmm :KK36:

Hadi gozunaydin cnmmm, benimde 2. Sonuc 930 mu ne cikmistii benim ki ikiz olabilir:))) ultrasona ne zman gideceksin doktora

Maaşallah canımmmmm ayyy ne güzell ya tebrik ederimm..:KK36:

Kızlar merhaba,

Bugün m.tese oldu eşim ve spermm bulundu.. :KK68::KK68: Allah razı olsun Murad hocadan binlerce kez..
Melih beyde opumu yaptı.. Nasıl tatlı bir dr anlatamam.. Hiç ağrım olmadı hiç.. Çok şanslıydıkk..

6. kattaki hemşirelerden tutunda laboratuvardaki arkadaşlara kadar hepsi çok ii davrandılar..
13 yumurta toplandı..
Bugünleri de gördük ya binlerce kez şükür olsun Rabbime.. Allahımmmmmmmm tüm çabalayan arkadaşlarıma güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.. İyiki memoriale karar vermişiz.. :KK68::KK68:
Ayy cnm sevindimm ,guzel saglikli embriolariniz olsun insaallah ,guzel haberlerini vermeyi unutmaa,Rabbim nasip etsin bebisler ins cnmm ;)

Ayşe hanimi mi yoksa hande hanimi mi onerirsiniz. Eminim ikisi de iyidir ama birini seçmek lazım.

Hande hanimi bilmiyirum.ama ben de arkadaslarin tavsiyesi ile ayse hanima gittim. Cok pozitif bir doktor.guleryuzlu ve konuskan. Bilgili ve detayli anlatan biri. Tavsiye ederim.gercekten umudumu cok kaybetmisken.bana pozitif bir umut katti. Oysa iki defa gitmeme ragmen

Bu gün tedavimin 6. günü cetrotide ye de başladım aşırı mide bulantım ve yanmam var yüce rabbim bu çabalarımızı boşa çıkartmasın inşaalah bu seferkinde herşey yolunda gider yarın kontrolum var

Sende mi tedavi gorenlerdensin. Benim de 7.gunum :) nasil durumlar. Sorununuz neydi.

Arkadslar sali gunu hande hanima randevu verdiler on gorusme yapacaz ilk dneeme olackk duaa edin. Hande hnmm hkkinda bilgide almak istiyorumm semra hanim istedim.fkat gunleei doluydu hep. Hkkmzdaa hyrlisi olsun insaallah
canım ön görüşme için ıstenılen testleri adetliyken mı yaptırdın

kızlar elimde bir kutu hiç açılmamış gonolf, birde açılmış ama 225 ünitesi kalmış olan gonolf var..
yarına isteyen olursa bunları kan odasına adına bırakabilirim..

Kızlar merhaba,

13 yumurta toplandı..

hayırlı olsun cnm çok güzel haberler verdin..

kızlar elimde bir kutu hiç açılmamış gonolf, birde açılmış ama 225 ünitesi kalmış olan gonolf var..
yarına isteyen olursa bunları kan odasına adına bırakabilirim..
canim senin opun bugundu dimi canim simdiden hayirli ugurlu olsun kaliteli ebriyon olsun bebegini getirsin insallah

Back