- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.509
- 198
canim senin opun bugundu dimi canim simdiden hayirli ugurlu olsun kaliteli ebriyon olsun bebegini getirsin insallah
çok sağol canım benim.. inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim senin opun bugundu dimi canim simdiden hayirli ugurlu olsun kaliteli ebriyon olsun bebegini getirsin insallah
Çok güzel :)) masallah
Saol cnmmm çok heyecanlıyımmmmmmmİnşallah transferim olumlu sonuçlanır inşallah hala inanamıyorum.. Buraya kadar gelebilmek bile mucize..
selamlar
benim de Semra Hnla ilk görüşmem yarın, eger baslayacak olursak nasıl yapacagız bilmiyorum, çünkü sık kontrole çağırıyorlar mış galiba? ben bursada oturuyorum![]()
Allah tamamına erdirsin canım sağlıcakla çok sevindim:)))Evet kizlar hamileyim degerim 309.4![]()
Ensu ne yaptı acaba çok merakettim
Kizlar sizin yumisler toplandimi vee embiryolara genetik inceleme yapildimi birde hamgi ilaci kac doz da kullandiniz coook tesekkutlercanim aylin hanima bende sabahtan beri ulasmaya calisiyorum hala arayacaklar canim sana corospin yada clekxane kulandirtilarmi transfer sonrasi
canim ben luvaris 1 toz 1 su + gonal f 250 ml kullandim bugun trasferimin 6. gunuKizlar sizin yumisler toplandimi vee embiryolara genetik inceleme yapildimi birde hamgi ilaci kac doz da kullandiniz coook tesekkutler
:) canım işim 12.00 de bitti bakalım yarın belli olacak..
Kızlar 11 adet embriyomuz varmışş. İyi durumdalarmışş çok şükür![]()
selamlar
benim de Semra Hnla ilk görüşmem yarın, eger baslayacak olursak nasıl yapacagız bilmiyorum, çünkü sık kontrole çağırıyorlar mış galiba? ben bursada oturuyorum![]()
:) canım işim 12.00 de bitti bakalım yarın belli olacak..
arkadaşlar siz tedavide yumurta büyütücü hangi ilaçları ne kadar kullandınız yazar mısınız
Merhaba kızlar bende pko var eşimde morfoloji %3 ve sayı biraz az 7,6 milyon/ml tüp bebek denemek istiyoruz. Anadolu yakasındayız ama şişliye gelmeyi düşünüorz. Benim hsg çekilde hiçbir problem yok çok şükür. Bana ne önerirsiniz hangi doktora gitmeliyim canlar??
Sağol canımcım ben de şişli mi ataşehir mi diye kararsızım. Ataşehir çok yakın ama şişli daha başarılı galiba bilemiyorum. Sonuçta istanbuldayız 3-4 kez gideceğiz karşısı da olur ama neresi olacak kafam çok karışık. Şişliye gidersem semra hanım ve ayşe hanım aklımdaBen ilk gorusmede semra hanim in gormesini istedim. Sonraki tedavi asamalarimda ayse hanim a gittim.diger doktorlari hic bilmiyorum. Ama ayse hanim gercekten iyi bir doktor.