Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlarrr bisi sorcimm bilgili arkadslarim cvp verirse bana tedavimde sadece gonal f verdiler birsz da yuksekti 225 basladi 300 oldu 350 oldu 300 le bitti hep merak ettim niye bazilarinjn 2 ilac benim tek ti genetik incelemede yapilmadi yumislere sizlerin nasil tedavileriniz tesekkurler sevgiler benim tdavim biteli cok oldu sadece bilgi ddinmek istiyorum tekrar ilerde gerekirse diye

Benik yumirta rezervim.az oldugu halde sadece gonal f verdiler. Kişiye gore degisiyor cnm

Bölünme oldumu canim. Transferde agri olmuyorki hic.

Daha bilgi vermediler bize canım bölünme oldu mu olmadı mı bilmiyoruz.. Transferde ağrı olmuyor ama anesteziyi neden yapıyorlar anlamıyorummmm.. Kimi anestezili yaptırıyor transferi kimi anestezisiz. Ben şahsen istemem tekrar anestezi almayı.. Ağrı sızı yoksa niye alayım birde onu seyretmek varken :KK68:

arkadaşlar benim dün transferim oldu, 40 dk sonra falan taburcu olabilirsin dediler çıktık, 2 saat mi yatılıyodu bilemedim

Kızlar Merhaba 2011 yılında ilk tesemizi olduk sonuç sıfır dediler.Bir daha uğraşmayın tıp yetersiz dediler.Bütün umudumuz kayboldu.Karalara büründük.Tüp bebek ve tedavinin yanından bile geçmiyorduk.Konuyu kapattım.Eşim hiç bir zaman pes etmedi ama benim için kapanmıştı.Bir tandığın vasıtasıyla Murad Beye kontrole gitti hatta ben o kadar umutsuzdum ki eşimle bile İst. gitmedim görüşmeye...%30 şans verdi doktor.Durumumu bilmeyenler için özetlemek istedim.Allaha şükür mikro-tesede sperm çıktı.Bugün bebekleri görmeye gittik kese dolumu diye Allaha şüküler olsun.2 embriyo koyulmuştu ve ikiside tuttmuş kalp atışlarını duyduk allahıma şüküler olsun.O bebeklerin kalp atışlarını duymak varya bütün tedaviyi bekleme sürecini ödediğin paraları unutuyorsun.Bebeklerin kalp atışlarıyla mutluluktan hıçkıra hıçkıra ağlama sesin karışıyor eşim, annem tabi ben hatta doktorla hemşire bile herkes ağlıyor mutluluktan :) :) Umudunuzu kaybetmeyin benim bir mucize oldu..Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah .Bu mutluğu hepiniz yaşarsınız inşallah :D :D :D

Kızlar Merhaba 2011 yılında ilk tesemizi olduk sonuç sıfır dediler.Bir daha uğraşmayın tıp yetersiz dediler.Bütün umudumuz kayboldu.Karalara büründük.Tüp bebek ve tedavinin yanından bile geçmiyorduk.Konuyu kapattım.Eşim hiç bir zaman pes etmedi ama benim için kapanmıştı.Bir tandığın vasıtasıyla Murad Beye kontrole gitti hatta ben o kadar umutsuzdum ki eşimle bile İst. gitmedim görüşmeye...%30 şans verdi doktor.Durumumu bilmeyenler için özetlemek istedim.Allaha şükür mikro-tesede sperm çıktı.Bugün bebekleri görmeye gittik kese dolumu diye Allaha şüküler olsun.2 embriyo koyulmuştu ve ikiside tuttmuş kalp atışlarını duyduk allahıma şüküler olsun.O bebeklerin kalp atışlarını duymak varya bütün tedaviyi bekleme sürecini ödediğin paraları unutuyorsun.Bebeklerin kalp atışlarıyla mutluluktan hıçkıra hıçkıra ağlama sesin karışıyor eşim, annem tabi ben hatta doktorla hemşire bile herkes ağlıyor mutluluktan :) :) Umudunuzu kaybetmeyin benim bir mucize oldu..Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah .Bu mutluğu hepiniz yaşarsınız inşallah :KK70: :KK70: :KK70:
Allah daim etsin canım bu mutluluğunuzu. Darısı bizlere inşallah.

Kızlar Merhaba 2011 yılında ilk tesemizi olduk sonuç sıfır dediler.Bir daha uğraşmayın tıp yetersiz dediler.Bütün umudumuz kayboldu.Karalara büründük.Tüp bebek ve tedavinin yanından bile geçmiyorduk.Konuyu kapattım.Eşim hiç bir zaman pes etmedi ama benim için kapanmıştı.Bir tandığın vasıtasıyla Murad Beye kontrole gitti hatta ben o kadar umutsuzdum ki eşimle bile İst. gitmedim görüşmeye...%30 şans verdi doktor.Durumumu bilmeyenler için özetlemek istedim.Allaha şükür mikro-tesede sperm çıktı.Bugün bebekleri görmeye gittik kese dolumu diye Allaha şüküler olsun.2 embriyo koyulmuştu ve ikiside tuttmuş kalp atışlarını duyduk allahıma şüküler olsun.O bebeklerin kalp atışlarını duymak varya bütün tedaviyi bekleme sürecini ödediğin paraları unutuyorsun.Bebeklerin kalp atışlarıyla mutluluktan hıçkıra hıçkıra ağlama sesin karışıyor eşim, annem tabi ben hatta doktorla hemşire bile herkes ağlıyor mutluluktan :) :) Umudunuzu kaybetmeyin benim bir mucize oldu..Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah .Bu mutluğu hepiniz yaşarsınız inşallah :KK70: :KK70: :KK70:

Çok sevindimmmm canımmm çokk.. Maaşallah.. Sen bana umut oldunnnn... bebişlerini sağlıkla büyüt kucağına al bir an evvel :KK36::KK36::KK36:

hayırlısı olsun canım , en heyecanlı ve güzel kısmı kalmışkim yapcak transferini

Back