Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım benim embriyolarımın . günü bugün.. Şuan iyi gidiyorlar çok şükür.. P.tesi büyük ihtimalle transferim olacak :)

3. günü canım yazamamışımmm.. İnşallah hayırlısı olur hepimiz içinnnnnnnnnnn peş peşe bebeklerimize kavuşalım inşallah :KK68::KK68:

hayırlısı olsun canım , en heyecanlı ve güzel kısmı kalmışkim yapcak transferini

Ahh bilmiyorum ki hiç bişey.. Söylemediler henüz kim yapacak diye.. Sizin kim yaptı tarnsferinizi canımmmmmm.. Transferde hiç acı yokmuş dimiii :) SSürekli merakım artıyor yaa :)

Ahh bilmiyorum ki hiç bişey.. Söylemediler henüz kim yapacak diye.. Sizin kim yaptı tarnsferinizi canımmmmmm.. Transferde hiç acı yokmuş dimiii :) SSürekli merakım artıyor yaa :)
semra hanım yaptı , hiç acı falan yok hiç hissetmedim bile, çok güzel bi andı ekranda gördüm herşeyi, idrara biraz fazla sıkıştımıştım hemşire fazlasını yaptırdı rahatladım☺️☺️

semra hanım yaptı , hiç acı falan yok hiç hissetmedim bile, çok güzel bi andı ekranda gördüm herşeyi, idrara biraz fazla sıkıştımıştım hemşire fazlasını yaptırdı rahatladım☺️☺️
transfer için doktor isteği yapabilirsin canım , transfer günü için aradıklarında sorarsın,

Kızlar şişli memorial mi yoksa fulya bahçeci mii yardım edin ikisi de çok iyi ama kararsızım. Pko var bende eşimde de morfoloji %3 sayı da normalden biraz az 7,6milyon/ml toplamda ise 26milyon. Ne önerirsiniz kızlar? Başka problem yok çok şükür

Kızlar şişli memorial mi yoksa fulya bahçeci mii yardım edin ikisi de çok iyi ama kararsızım. Pko var bende eşimde de morfoloji %3 sayı da normalden biraz az 7,6milyon/ml toplamda ise 26milyon. Ne önerirsiniz kızlar? Başka problem yok çok şükür
bendede pko var, ben memnunum canım , ama fulyanında yorumları iyi,

Sağol canım evet iki merkez de iyi ama pko olunca hangi dr daha uzmandır belki fikir verirsiniz diye sordum
pko olarak çok araştırmadım ama uzun 4 yıl tedavi gördüm sonuç alamadım,pko olduğum için aşırı uyarılma oldu embriyolar dondurulmuştu.dün transfer oldu bakalım artık kısmet, semra hanım ve ekibinden çok memnunum

Kizlar nasilsiniz nasil keyifler giremedim bi kac haftadir mayista baslariz diyordum fakat testler yetismiyor bnde dedim esime haziranda olsun madem napalim aceleye gelmesin ilki gibi istedim testler sonuclansin bi gidip goruselim sonra beklicem ins hayirlisiyla

İnşallah canımmmmmm sonuçlarımızda sevinç gözyaşları dökelimm.. Bu arada size kaç transfer yapıldı canım? Yaşınız nedir?
inşallah canım, benim ilk denemem 32 yaşındayım tek embriyo transferi yapıldı, iki tane istemistim ama kriterlere uymadım, bide pko olduğu için riskli dediler

inşallah canım, benim ilk denemem 32 yaşındayım tek embriyo transferi yapıldı, iki tane istemistim ama kriterlere uymadım, bide pko olduğu için riskli dediler

Olsun kuzummm hayırlısı böyleymiş demekki... İnşallah güzel haberlerini alacağız canımmmmm ssabırsızlıkla bekliyorum ii haberlerini :) Bende 28 yaşındayım.. Benimde ilke denemem canım.. Benim normaldi herşey.. Yumurta sayım idealdi.. 13 yumurtanın 11 i döllendi.. Şuan 3. günde 10 tanesi iyi gidiyor biri geriden geliyormuş ama çok şükür bugünlerimize ben hala inanamıyorum.. İnşallah bir sıkıntı olmaz transferimden sonra da hamile dönerim yaşadığımız ile.. :KK68::KK68:

Olsun kuzummm hayırlısı böyleymiş demekki... İnşallah güzel haberlerini alacağız canımmmmm ssabırsızlıkla bekliyorum ii haberlerini :) Bende 28 yaşındayım.. Benimde ilke denemem canım.. Benim normaldi herşey.. Yumurta sayım idealdi.. 13 yumurtanın 11 i döllendi.. Şuan 3. günde 10 tanesi iyi gidiyor biri geriden geliyormuş ama çok şükür bugünlerimize ben hala inanamıyorum.. İnşallah bir sıkıntı olmaz transferimden sonra da hamile dönerim yaşadığımız ile.. :KK68::KK68:
çok sevindim canım, inşallah güzel gider herşey, embriyo sayın güzel maşallah,seninde kalan embriyoları dondururlar , 5. gün transfer olur hayırlısıyla

arkadaslar benım esımın morfolojısı sıfır cıktı sanırım doktorumuz tup bebek onercek.Memorialda fiyatlar nasıl ve memnunmusunuz
5700 hastane ben daha önce rapor kullanmıştım 1000 lira indirim yapıldı rapor kullandıysan indirim yapılıyo ben memmun kaldım

ekstra masraflarınız oldu mu peki bir de rapor biz de alablirmiyiz 3.5yıllık evliyiz eşim morfolojısı sıfır spermı 66mılyon...

Back