Su cuma gunun yuzu suyu hurmetine yaninda olsun Rabbim insallahbugun benim trasferim var arkadaslar lutfen dua edin benim icin
:) insallah hamilesindir canim. Dualarim senle. Rabbim gonlune gore versin[/QUOTE][Qlhn80, post: 40543321, member: 576416"]amin canım sabah yaptım test silik ikinci cizgi belirdi inşallah bebegin bu sefer benledir sizde duanızdan mahrum bırakmayın benim dualarımdasınız
canim hayirli ugurlu bebisli olsun insallah cok sevindim senin adina bendede 4 yumostan kala kala bir embriyom kaldi oda 2, kaliteymis bugun 3. gun transferim olacak hic umutlu degilim ama hayirlisi artik
bugun benim trasferim var arkadaslar lutfen dua edin benim icin
Bugun yine bir arkadasimdan bebek haberi aldim sevinsem mi uzulsem mi bilemedim dorduncu kez teyze oluyorum bende onlara teyze oluyorsunuz mujdedini verebilecekmiyim bir gun sanirim yine karamsarliga basladim esim genetik test cikana kadar gitmicez dedi ama ben adet olucam o cikana kadar yine bir ay daha beklesin burcu bekleyemem dedim bir ay degil bir gun bile bekleyemem dedim oda kizdi haliyle cok sabirsizmisim evet sabirsizim cunku beni hamileyim haberi mutlu etmiyor kimsenin daha cok yikiliyorum uzuluyorum neden diyorum Allahim bu kadar agir bu imtahan
bende 13.00 de oradayım cnm.. bu sefer denk düşmedi bi dahaki sefere belki düşeriz muayene günlerimiz aynıymış..
opuna daha çok varmı cnm..
Bugun yine bir arkadasimdan bebek haberi aldim sevinsem mi uzulsem mi bilemedim dorduncu kez teyze oluyorum bende onlara teyze oluyorsunuz mujdedini verebilecekmiyim bir gun sanirim yine karamsarliga basladim esim genetik test cikana kadar gitmicez dedi ama ben adet olucam o cikana kadar yine bir ay daha beklesin burcu bekleyemem dedim bir ay degil bir gun bile bekleyemem dedim oda kizdi haliyle cok sabirsizmisim evet sabirsizim cunku beni hamileyim haberi mutlu etmiyor kimsenin daha cok yikiliyorum uzuluyorum neden diyorum Allahim bu kadar agir bu imtahan
Canım opum salı yada çarşamba günü yapılacak.. Bugün belli oldu 14 mm olmuş yumoşlar. 11 var 12 var.. Bakalım kaliteli olacaklar mı.. Ondan da ziyade sperm bulunabilecek mi.. Heyecanlıyım bende çok..
canım sen biliyo musun genetik ve traboli tahlillerinde akdeniz anemisi talesemi belli oluo muyaa çok güzel az kalmışş opuna cnm..
hadi bakalım sonuda iyi gelecek inşallah:)
yaa çok güzel az kalmışş opuna cnm..
yaa çok güzel az kalmışş opuna cnm..
canım sen biliyo musun genetik ve traboli tahlillerinde akdeniz anemisi talesemi belli oluo mu
Birdahaki randevumu Aylin hn vermişler.. İlk defa göreceğim.. İnşallah güzel olur herşey..
kanım düştü yaaa benii kuruntular bastıı:)ilk nur hanım akdeniz anemisi olabilir sende demişti başka tahlil istedi sonra onlara bakınca tamm iyi sonuçların demişti amaaa bugün boş kaldımmm herhalde:)canım akdeniz anemisi talesemi için hemogram ve hemoglobin elektroforezi testleri yapılıyor diye biliyorum..
hayırdır canım..
kanım düştü yaaa benii kuruntular bastıı:)ilk nur hanım akdeniz anemisi olabilir sende demişti başka tahlil istedi sonra onlara bakınca tamm iyi sonuçların demişti amaaa bugün boş kaldımmm herhalde:)
:)) canım yaa normaldir tedirgin olman.. bebişlerin söz konusuyken herşeyi düşünmen normal:)
insanın kafası bi dünya şeyle dolu oluyor böyle zamanlarda..[/QU
aynen yaaa napsam bilemedimm iyice vesveselendim
canım benim daha gelmedi ilaç mesajım biraz önce aradılar cetrotide kullanmayı biliyormusun ilaç eğitimi almamışsın dediler.. bakalım kime verecekler sanırım pazara gelir kim nöbetçiyse ona verirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?