Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

[Qlhn80, post: 40543321, member: 576416"]amin canım sabah yaptım test silik ikinci cizgi belirdi inşallah bebegin bu sefer benledir sizde duanızdan mahrum bırakmayın benim dualarımdasınız
:) insallah hamilesindir canim. Dualarim senle. Rabbim gonlune gore versin[/QUOTE]
Anam bebismi geliyoooo :) hayirli olsun simdiden kandada cikar o merak etme seninle olsun insallah hep canim Rabbim yuzumuze baksin

Bugun yine bir arkadasimdan bebek haberi aldim sevinsem mi uzulsem mi bilemedim dorduncu kez teyze oluyorum bende onlara teyze oluyorsunuz mujdedini verebilecekmiyim bir gun sanirim yine karamsarliga basladim esim genetik test cikana kadar gitmicez dedi ama ben adet olucam o cikana kadar yine bir ay daha beklesin burcu bekleyemem dedim bir ay degil bir gun bile bekleyemem dedim oda kizdi haliyle cok sabirsizmisim evet sabirsizim cunku beni hamileyim haberi mutlu etmiyor kimsenin daha cok yikiliyorum uzuluyorum neden diyorum Allahim bu kadar agir bu imtahan

canim hayirli ugurlu bebisli olsun insallah cok sevindim senin adina bendede 4 yumostan kala kala bir embriyom kaldi oda 2, kaliteymis bugun 3. gun transferim olacak hic umutlu degilim ama hayirlisi artik

transferin hayırlı olsun canım inşallah sonu bebişli bitecek:)
kaliteye çok takılma embriyo kendi içinde devamlı kendisini yeniliyor gradeleri bile değişiyor..
iyi olacak herşey cnm.

acele etme boşver önemli olan doğru zamanda yapmak.Ben 1.tedavimde acele ettim. yanlış yapmışım. sabır canım.

kızlar genetik tanı ve tramboli testlerinde talesemi olup olmadığı belli olur mu bilgisi olan var mı

bende 13.00 de oradayım cnm.. bu sefer denk düşmedi bi dahaki sefere belki düşeriz muayene günlerimiz aynıymış..
opuna daha çok varmı cnm..

Canım opum salı yada çarşamba günü yapılacak.. Bugün belli oldu 14 mm olmuş yumoşlar. 11 var 12 var.. Bakalım kaliteli olacaklar mı.. Ondan da ziyade sperm bulunabilecek mi.. Heyecanlıyım bende çok..

Hepimizin içini her seferinde acıtıyor o haberler eminim.. Ama sabır.. Rabbimin bir bildiği var muhakkak.. Sende yavrunu seveceğin günü sabırla bekle.. Bende sabırla bekliyorum.. Ki bizim inan çok daha zor durumumuz buradaki bir çok kişiden.. Çünkü azospermi ile uğraşıyoruz.. Rezerv azlığı olsa tadaviyle 1 yumurta dahi olsun elde edilebiliyor.. Bozuk morfoloji olsa yine tedavi edilebiliyor ancak azosperm. Hiç bilmiyoruz sonumuzu.. Ama şükürler olsun yinede Rabbimin bir bildiği vardır.. Üzülme arkadaşım sabret ve bekle.. Biraz daha sabret aceleye gelmesin hiçbirşey.. Daha fazla üzülme sonra inşallah.. Neyse uygun olan onu iste Rabbimden canım..

Canım opum salı yada çarşamba günü yapılacak.. Bugün belli oldu 14 mm olmuş yumoşlar. 11 var 12 var.. Bakalım kaliteli olacaklar mı.. Ondan da ziyade sperm bulunabilecek mi.. Heyecanlıyım bende çok..

yaa çok güzel az kalmışş opuna cnm..
hadi bakalım sonuda iyi gelecek inşallah:)

canım sen biliyo musun genetik ve traboli tahlillerinde akdeniz anemisi talesemi belli oluo mu

canım akdeniz anemisi talesemi için hemogram ve hemoglobin elektroforezi testleri yapılıyor diye biliyorum..
hayırdır canım..

Birdahaki randevumu Aylin hn vermişler.. İlk defa göreceğim.. İnşallah güzel olur herşey..

canım benim daha gelmedi ilaç mesajım biraz önce aradılar cetrotide kullanmayı biliyormusun ilaç eğitimi almamışsın dediler.. bakalım kime verecekler sanırım pazara gelir kim nöbetçiyse ona verirler.

canım akdeniz anemisi talesemi için hemogram ve hemoglobin elektroforezi testleri yapılıyor diye biliyorum..
hayırdır canım..
kanım düştü yaaa benii kuruntular bastıı:)ilk nur hanım akdeniz anemisi olabilir sende demişti başka tahlil istedi sonra onlara bakınca tamm iyi sonuçların demişti amaaa bugün boş kaldımmm herhalde:)

kanım düştü yaaa benii kuruntular bastıı:)ilk nur hanım akdeniz anemisi olabilir sende demişti başka tahlil istedi sonra onlara bakınca tamm iyi sonuçların demişti amaaa bugün boş kaldımmm herhalde:)

:)) canım yaa normaldir tedirgin olman.. bebişlerin söz konusuyken herşeyi düşünmen normal:)
insanın kafası bi dünya şeyle dolu oluyor böyle zamanlarda..

canım benim daha gelmedi ilaç mesajım biraz önce aradılar cetrotide kullanmayı biliyormusun ilaç eğitimi almamışsın dediler.. bakalım kime verecekler sanırım pazara gelir kim nöbetçiyse ona verirler.

Canim benimde ayin 19 unda randevum pazara denk geliyor. Insallah karsilasiriz. Cetrotide da ayni kullanilio tum doz kullaniyoruz. Anlatirlar sana herhalde canim ama ayni o da gonal f gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…