- 31 Ağustos 2011
- 1.267
- 763
- 123
Canım benim misal çarşamba toplanmıştı ,sonrasında yumurta toplama sonrası 4.gün kontrole çağırdılar ,doktorlar emin olamadı, transfer gününe denk gelen ertesi gün tekrar muayene ettiler. Ve transferim İptal oldu canım. 2 ay sonrasına ertelendi. Sana haber gelmemişse bir ara sor istersen sen ?..kızlar ya bir şey soracağım benim ilk tüp bebek denemem pazar opu oldum benim yumurtalar toplandı ama ertelenecek şuan iki ay ama benim bu gün dördüncü günüm ve lekenmeler vardı şimdi adet kanaması gibi oldu hastaneden bana hiç bilgi vermediler adet olacaksın sonra geleceksin diye hiç bir bilgim yok şuan ne zaman arayıp bilgi verirler benim gibi olan varmı toplamayı yaptılar her gün embriyologla konuşum durumu öğreniyorum yumoşların o kadar yarın son gün embriyolog yine biz arayıp son durumu öğreneceğiz o kadar sonrası yok şuan bilgide vermediler
misal Ohss durumunda erteleniyor Canim,diğer durumları bilmiyorum. . Ohss da yumurtalıklarin farklı sebeplerden dolayı aşırı uyarılnasi sonucu oluyormus.Merhaba ben de ayse hanimls başladım ama takibim disaridan yapılıyor igne saati 16.00 19.00 arası bu arada transfer neye gore erteleniyor bilgi verirseniz sevinirim herkese allahim yardım etsin
randevuları her muaynede farklı doktora mı veriyorlar anlayamadım..
Çoğunluk hangi doktoru istiyorsan onda muayene oluyorsun ama aralarda hafta sonuna denk geldiği durumlarda ,doktorunun işlemde olması durumunda falan farklı doktora randevu verebiliyorlar