• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

tedavin hayırlı olsun canım rabbim bu sefer yuzunu güldürsün inşallah iki gündür gebelik testi yapıyorum negatif cıktı zaten hic bir belirtide yok pazar gunu test günü hakkımızda hayırlısı olsun diyecek yapacak bir seyim yok umudum var aksi ispatlanıncaya kadar hamileyim :-) :-) :-)

idrardan çıkmayabilir inşallah kanda gebeliği göreceksin canım..
sağol hayatım güzel dileklerin için..

Canım tedavin hayırlı olsum bol kaliteli yumoşların olsun inşallah sonrasında da gebelik olsun inşallah yürekten diliyorum hepimiz için
sağoll canımm bende seni takip ediyorum herşeyin ne güzel gelişti transfer dönemide inşallah böyle olacak sonu bebişli gelecek..

Canımmm hayırlı olsun tedavin.. Yarın ben hastanedeyim sabahtan.. Sende olursun belki oralarda :)

sağoll canımm:)) evet bende yarın hastanedeyim ama öğlen oradayım cnm.. randevun kaçta senin..

sağoll canımm bende seni takip ediyorum herşeyin ne güzel gelişti transfer dönemide inşallah böyle olacak sonu bebişli gelecek..

sağoll canımm:)) evet bende yarın hastanedeyim ama öğlen oradayım cnm.. randevun kaçta senin..

Canim ben sabah 9 da oradayim.. bilmiyorum ne kadar surer ama cok surmez 1 saat falan oluo kontrol hatta kan almayla birlikte o kadar bile surmuyor. Sen kacta oradasin?

Canim ben sabah 9 da oradayim.. bilmiyorum ne kadar surer ama cok surmez 1 saat falan oluo kontrol hatta kan almayla birlikte o kadar bile surmuyor. Sen kacta oradasin?

bende 13.00 de oradayım cnm.. bu sefer denk düşmedi bi dahaki sefere belki düşeriz muayene günlerimiz aynıymış..
opuna daha çok varmı cnm..

[Qlhn80, post: 40543321, member: 576416"]amin canım sabah yaptım test silik ikinci cizgi belirdi inşallah bebegin bu sefer benledir sizde duanızdan mahrum bırakmayın benim dualarımdasınız :-)[/QUOTE]
:) insallah hamilesindir canim. Dualarim senle. Rabbim gonlune gore versin

amin canım sabah yaptım test silik ikinci cizgi belirdi inşallah bebegin bu sefer benledir sizde duanızdan mahrum bırakmayın benim dualarımdasınız :-)
canimm sayendee gune guzel basladimm.. cok cokk sevindimm masallahh..
dikkat et kendinee.. idrarda gorduysen kanda iyi cikar:)) bi gebemiz daha olduuu.. darisii basimizaa..

Merhaba ben de ayse hanimls başladım ama takibim disaridan yapılıyor igne saati 16.00 19.00 arası bu arada transfer neye gore erteleniyor bilgi verirseniz sevinirim herkese allahim yardım etsin

ben de dün ayşe hanımla başladım. dün mü başladın tedaviye ? takibin dışarıdan yapılması nasıl anlayamadım. ?

Back