• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim benimde ayin 19 unda randevum pazara denk geliyor. Insallah karsilasiriz. Cetrotide da ayni kullanilio tum doz kullaniyoruz. Anlatirlar sana herhalde canim ama ayni o da gonal f gibi..

yaa inşallah karşılaşırız canım bakalım mesajım gelmedi saatini bilmiyorum..
sağol canım biliyorum cetrotideyi aslında artık hepsini ezberledim:)

Hepimizin içini her seferinde acıtıyor o haberler eminim.. Ama sabır.. Rabbimin bir bildiği var muhakkak.. Sende yavrunu seveceğin günü sabırla bekle.. Bende sabırla bekliyorum.. Ki bizim inan çok daha zor durumumuz buradaki bir çok kişiden.. Çünkü azospermi ile uğraşıyoruz.. Rezerv azlığı olsa tadaviyle 1 yumurta dahi olsun elde edilebiliyor.. Bozuk morfoloji olsa yine tedavi edilebiliyor ancak azosperm. Hiç bilmiyoruz sonumuzu.. Ama şükürler olsun yinede Rabbimin bir bildiği vardır.. Üzülme arkadaşım sabret ve bekle.. Biraz daha sabret aceleye gelmesin hiçbirşey.. Daha fazla üzülme sonra inşallah.. Neyse uygun olan onu iste Rabbimden canım..
Sagol canim Allah razi olsun Allah seninde yardimcin olsun insallah sabretmekten baska cagremiz yokki Allah deyip bekliyoruz inan benim sabrimi zorlayan etrafimdaki insanlar hamilemisin cok kilo aldin yok hala yapamadiniz bitanede olsa yap yapamiyorum diye bagirmak istiyorum o aciyarak bakan gozleri gormrk istemiyorum

amin canım sabah yaptım test silik ikinci cizgi belirdi inşallah bebegin bu sefer benledir sizde duanızdan mahrum bırakmayın benim dualarımdasınız :-)

canim gozunaydin insallah hamilesin kacinci gunde yaptin idrar testini ben bir onceki denememde hic unutmam idrar testi tek cizgi diye cope attim bir sure sonra copu karistirip tekrar baktim 2. silik cizgiyi gordum ama malesef 6 haftada dustu bugun trasferim var su anda sirami bekliyorum allah hakimizda hayirlisini versin

Hepimizin içini her seferinde acıtıyor o haberler eminim.. Ama sabır.. Rabbimin bir bildiği var muhakkak.. Sende yavrunu seveceğin günü sabırla bekle.. Bende sabırla bekliyorum.. Ki bizim inan çok daha zor durumumuz buradaki bir çok kişiden.. Çünkü azospermi ile uğraşıyoruz.. Rezerv azlığı olsa tadaviyle 1 yumurta dahi olsun elde edilebiliyor.. Bozuk morfoloji olsa yine tedavi edilebiliyor ancak azosperm. Hiç bilmiyoruz sonumuzu.. Ama şükürler olsun yinede Rabbimin bir bildiği vardır.. Üzülme arkadaşım sabret ve bekle.. Biraz daha sabret aceleye gelmesin hiçbirşey.. Daha fazla üzülme sonra inşallah.. Neyse uygun olan onu iste Rabbimden canım..

hayırlısı arkadaşım napalım dimi.olmuyorsa olmuyordur ben bu ikinci ama sanırım daha da çok uğraşmam diye düşünüyorum,

canım benim daha gelmedi ilaç mesajım biraz önce aradılar cetrotide kullanmayı biliyormusun ilaç eğitimi almamışsın dediler.. bakalım kime verecekler sanırım pazara gelir kim nöbetçiyse ona verirler.

pazar günü ben de oradayım sevinç hanım ı yazmışlar sabah 10:00 da canım. cetrotide hemen başlatıyorlarmıki ?

kanım düştü yaaa benii kuruntular bastıı:)ilk nur hanım akdeniz anemisi olabilir sende demişti başka tahlil istedi sonra onlara bakınca tamm iyi sonuçların demişti amaaa bugün boş kaldımmm herhalde:)

akdeniz anemisi sende varmıki ? o tek gen hastalığı ailede varsa çocuğa geçiyor..

zannedersem yok ama kuruntu genetik tahlilde çıkar mı olsa

Canım bildiğim kadarıyla akdeniz anemisi belirli dönemlerde atak yapar ve o zamanlarda anlaşılır.. Genetik tahlille mi çıkar bilmiyorum. Ama ağrılar olur öyle basit bir şey değil.. Bence kuruntu yapma kendini de bebeğini de strese sokma canım.. dr.lar öyle bir belirti görseler bırakmazlar peşini..

pazar günü ben de oradayım sevinç hanım ı yazmışlar sabah 10:00 da canım. cetrotide hemen başlatıyorlarmıki ?

Yok canım sanırım nöbetçi olan dr o bu hafta o yüzden..
Bende pazar 10:45 de muayene olacağım canım..

benim pazar randevum hande hanıma kızlar..
yedirenk79 yedirenk79 cnm benim sadece 1 yumurta varya oda hızlı gidiyor çatlamasın diye önlem alınıyor..
pazar günleri nöbetçi doktorlara veriliyor..

Back