- 1 Ocak 2015
- 64
- 70
- 18
- 36
AMIN canim.siz Nasılsıniz. Buyudunuz maşallahHayırlı olsun transferin canım, Allah güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AMIN canim.siz Nasılsıniz. Buyudunuz maşallahHayırlı olsun transferin canım, Allah güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
AMIN canim.siz Nasılsıniz. Buyudunuz maşallah
ya bende lekelenme halen devam ediyor opunun üzerinden 4 gün geçti şişlik olmadı ama kabızlık var bir ilaçlar beni mahvetti midemden öldüm hastaneyi aradım da doktor yapar demiş gavıscon diye bir ilaç verdi iyi geldi şuan fena değil en azın iki gün çektiğimi açıyı çekmiyorum bu gün embriyolarımı 4 günü ne oldular acaba dün iyilerdi ama bu gün için bilgim yok korkuyorum olumsuz birşey duymak istemiyorum bu günde atlatırsalar yarın donduracaklar çok heyecan yapıyorumCanım ben de yumurta toplama sonrası lekelenmë falan yoktu. Sadece karnımda bir gerginlik şişkinlik vardı, o çok rahatsız ediyordu, bir bakıma ertelendigi de iyi oldu transferimin , o halde birde transfer olaydi artık nasıl geçerdi bilemem
Ay bilmem mi gecmezzzz zaman duruyor gibi ilk tedavimde bende oyleydim hastane yolu bile bitmicek gibi geliyodu :)amin canim inşallah. 5.gun canim. İnşallah tutunur.23 nisan test gunum.zamanda gecmek bilmio
transferden 5guen önce kullanmaya başladım canım transferinde 5grubu bugün test yaptım negatif
size bişey soracağım kızlar.yarın için Ayşe hanım a randevu aldım, inşallah bir aksilik olmassa tedaviye başlamayı düşünüyorum.büyük ihtimal gonal f ve menogon verir. iğne saatlerini kaça veriyorlar. Önceki tedavimde akşam saat 16:00 ve 18:00 e vermişlerdi de.Çalışıyorum ya iğne saatleri sıkıntı yaratırmı acaba ?
hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz allahın izniyle...dualarım seninle namazdan sonra özel dua ediyorum ensu diyorum ama:)kızlar bende sonunda dün tedaviye başladım:)
bu günleride görebildim aylar sonra:)
kızlar bende sonunda dün tedaviye başladım:)
hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz allahın izniyle...dualarım seninle namazdan sonra özel dua ediyorum ensu diyorum ama:)
Canim insallah bu kez yuzun guler seninde burda guzel haberlerini aliriz rabbim yardimcin olsun
ayy canımm yaa hamilelerin duasıı kabul olurmuş çok sağol Allah kabul etsin hemen yazıyorum adımı özelden ama ensuda kabul olur:))
sağol canım çok son anda ve çok hazırlıksız başladım kaç ay başlayamayınca tamamen boşvermiş sigara modunda günlerimi geçiriyordum.. değerleri görünce ayşe hn hemen gel dedi aradan randevusuz sokup tedavimi başlattı sağolsun:)
inşallah iyi sonuçlanır canım..
hayırlı olsun allah gönlüne göre versin inşallah her şey güzel olur.
Canım tedavin hayırlı olsum bol kaliteli yumoşların olsun inşallah sonrasında da gebelik olsun inşallah yürekten diliyorum hepimiz içinkızlar bende sonunda dün tedaviye başladım:)
Canım transferi iptal olmuş biri olarak şunu söyleyeyim bildiğim kadarı ile çok yumurta oluşunca ohss riski yüzünden erteleniyor çoğuda malesef benim gibi pko olanlarınMerhaba ben de ayse hanimls başladım ama takibim disaridan yapılıyor igne saati 16.00 19.00 arası bu arada transfer neye gore erteleniyor bilgi verirseniz sevinirim herkese allahim yardım etsin
kızlar bende sonunda dün tedaviye başladım:)
tedavin hayırlı olsun canım rabbim bu sefer yuzunu güldürsün inşallah iki gündür gebelik testi yapıyorum negatif cıktı zaten hic bir belirtide yok pazar gunu test günü hakkımızda hayırlısı olsun diyecek yapacak bir seyim yok umudum var aksi ispatlanıncaya kadar hamileyimkızlar bende sonunda dün tedaviye başladım:)