- 27 Şubat 2013
- 14.409
- 41.154
- 798
size bişey soracağım kızlar.yarın için Ayşe hanım a randevu aldım, inşallah bir aksilik olmassa tedaviye başlamayı düşünüyorum.büyük ihtimal gonal f ve menogon verir. iğne saatlerini kaça veriyorlar. Önceki tedavimde akşam saat 16:00 ve 18:00 e vermişlerdi de.Çalışıyorum ya iğne saatleri sıkıntı yaratırmı acaba ?
merhabalar bende dondurulmuş deniycem crinone jeli hangi gün kullandırmaya başladı
Sağ ol canimtestlerin hepsini yeniden isteyeceklerini sanmıyorum. hormon testleri hariç. diğerleri 6 ay geçince yeniden isterler sanırım. Ben ilk randevumu semra hanım aaldım.özellikle onun muayne etmesini istedim.tabi yanında başka doktora da randevu verdiler. ikisiyle de görüştüm ve ikisi de muayne etti. ilk randevunu Semra hanım a alabilirsin sıkıntı olmaz..
kullanılıyor canımBu jel hamileliğin 12. haftasına kadar kullanılıyormu kesin olarak.
Bu jel hamileliğin 12. haftasına kadar kullanılıyormu kesin olarak.
evet canım hatta ben az evhamlı olduğumdan 15. haftaya kadar kullandırdı doktorum :)
Amin canım teşekkür ederim, Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin :)sanki hemşire 4 hafta dedi gibi geldi.Yazılı kağıt veriyorlar ya orda 12. hafta yazıyordu.Teşekkür ederim.Hayırlı olsun bu arada allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin :)
İnşallah canım inşallah. Gonlunu ferah tutSelam kizlar 2 aydır gelmiodum siteye. Ohss nedeniyle ertelenmis transferim dun yapıldı. Okadar mutluyum ki anlatamam. İnşallah sonuna kadar tutunur bebeğim bana.rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin
Nasipse yarın ordayımAmin canim insallah hepimiz burda bebeklerimizin tekmelerini konusalim aylar sonra ne zaman basliyorsun ben mayis basi ins testleri hazirlama asamasindayim :)
Yarın ordayım ama adetimi bekliycem eşimin kontrolu var inşallah bu sefer güzel sonuclar alırızNe zaman basliyirsun canim?
Hadi hayirlisi olsun hakkinda arkadasim ilk gorusme mi tedaviye baslamak icin mi gidiyorsunNasipse yarın ordayım
Yarın ordayım ama adetimi bekliycem eşimin kontrolu var inşallah bu sefer güzel sonuclar alırız
kendin vur inan çok kolay.Ben çok korkuyordum vuramam diye eczane ayarladım hergün gidip vurulacaktım.Bi gaza geldim vurdum :):)[/QUOT
Yok canim onu demedim. Onceki tedavim de bir kismini kendim yaptim.kalcadan yapilanda vardi. Mecburen aile hekimligine gidip yaptiriyordum.saat kacta yapmamiz gerekiyor onu merak ettim
Kızlar çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için sizde toplamadan sonra verdikleri tablet şeklindeki ilaçlar midenize dokundumu beni mahvediyor yok böyle ağrı yanma anlatamam şimdi aradım dosyama bakıp doktor arayacakmış yapmaması lazım diyor ama ben fenayım bir lekelenme halen devam pazar opum olmuştu
sagol canim insalah ogle olur benim bundan once 2 denemem var hep birinci gunde belli oldubenim bildiğim bölünmesini zaten ilk günden söylemiyorlar opudan sonra ikinci gün söylüyorlar diye biliyorum.
amin canim inşallah. 5.gun canim. İnşallah tutunur.23 nisan test gunum.zamanda gecmek bilmioInsallah Allah hayirli eylesin arkadasim kacinci gun embiriyosu
Aminnnn inşallah canım cok tesekkurlertransferin hayırlı olsun canım..
sonu bebişli olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?