Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

size bişey soracağım kızlar.yarın için Ayşe hanım a randevu aldım, inşallah bir aksilik olmassa tedaviye başlamayı düşünüyorum.büyük ihtimal gonal f ve menogon verir. iğne saatlerini kaça veriyorlar. Önceki tedavimde akşam saat 16:00 ve 18:00 e vermişlerdi de.Çalışıyorum ya iğne saatleri sıkıntı yaratırmı acaba ?

kendin vur inan çok kolay.Ben çok korkuyordum vuramam diye eczane ayarladım hergün gidip vurulacaktım.Bi gaza geldim vurdum :):)

Sağ ol canim

evet canım hatta ben az evhamlı olduğumdan 15. haftaya kadar kullandırdı doktorum :)

sanki hemşire 4 hafta dedi gibi geldi.Yazılı kağıt veriyorlar ya orda 12. hafta yazıyordu.Teşekkür ederim.Hayırlı olsun bu arada allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin :)

sanki hemşire 4 hafta dedi gibi geldi.Yazılı kağıt veriyorlar ya orda 12. hafta yazıyordu.Teşekkür ederim.Hayırlı olsun bu arada allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin :)
Amin canım teşekkür ederim, Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin :)

Selam kizlar 2 aydır gelmiodum siteye. Ohss nedeniyle ertelenmis transferim dun yapıldı. Okadar mutluyum ki anlatamam. İnşallah sonuna kadar tutunur bebeğim bana.rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin
İnşallah canım inşallah. Gonlunu ferah tut

transferden 5guen önce kullanmaya başladım canım transferinde 5grubu bugün test yaptım negatif

Canım ben de yumurta toplama sonrası lekelenmë falan yoktu. Sadece karnımda bir gerginlik şişkinlik vardı, o çok rahatsız ediyordu, bir bakıma ertelendigi de iyi oldu transferimin , o halde birde transfer olaydi artık nasıl geçerdi bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…