• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bu ay başlıycak olan hatta başlamış olan çok kişi var herhalde nasipse bende onlardan biri olucam yakın zamanda allah tan dileğim hepimizin yüzünü güldürsün eli boş döndürmesin sağlıkla bebeğimize kavuşmamızı nasip etsin

Hanımlar yarın tek yumurta ile opu ya gidiyorum dua edin dolu çıksın ve benim olsunallah hepimizin duasını kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin tedaviye başlayan ve başlayacak olan herkese
Amin canim Allah seninde yardimcin olsun yaninda olsun insallah guzel gitsin hersey haberdar et bizleri

Bu ay başlıycak olan hatta başlamış olan çok kişi var herhalde nasipse bende onlardan biri olucam yakın zamanda allah tan dileğim hepimizin yüzünü güldürsün eli boş döndürmesin sağlıkla bebeğimize kavuşmamızı nasip etsin
Amin canim insallah hepimiz burda bebeklerimizin tekmelerini konusalim aylar sonra ne zaman basliyorsun ben mayis basi ins testleri hazirlama asamasindayim :)

Anladim cnm cok gecmis olsun 5 inci gunede gitsin hatta taa 9 aya kadar gitsin seninle bebislerin Allahim yardimcin olsun ne tuhaf dimi onlar simdi orda senin kanin canin parcan tutunmaya calisiyorlar ben cok aglamistim onlari birakip giderken hastanede ilk aradiklarindada aglamistim :)

O hisler cok farkli.. ben de ilk gelistigini duyunca kötü olmustum cok duygulanmistim fakat bu kez hic o ilk heyecanim yok her anlamda öyle eski hisler yok

Semra hanim cok iyi birisi herseyi acikliyor dialogu süper. Benim esim her doktoru begenmez ama semra hanim icin basbakan gibi kadin dedi :)))))
kızlar bıse sorcam..ben ilk tüp bebek düşükle sonçlandı..kürtaj oldum..doktor 3.cü adetinde dondurulmuşu transfer edebiliriz dedi..sizce doğrumu beklesem mi:((korkuorm

Ne zaman basliyirsun canim?

Hanımlar yarın tek yumurta ile opu ya gidiyorum dua edin dolu çıksın ve benim olsunallah hepimizin duasını kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin tedaviye başlayan ve başlayacak olan herkese

Dualarimiz seninle , senin hormon degerlerin kactiki tek yumurta oldu merak ettim canim

kızlar bıse sorcam..ben ilk tüp bebek düşükle sonçlandı..kürtaj oldum..doktor 3.cü adetinde dondurulmuşu transfer edebiliriz dedi..sizce doğrumu beklesem mi:KK43:(korkuorm

Valla canim benim bu konuda bilgim yok hic hamile kalmadim ama arkadaşımız ensu ya sorabilirsun onun bilgisi vardir

kızlar bıse sorcam..ben ilk tüp bebek düşükle sonçlandı..kürtaj oldum..doktor 3.cü adetinde dondurulmuşu transfer edebiliriz dedi..sizce doğrumu beklesem mi:KK43:(korkuorm
cnm ben de kürtajdan sonra 4 adetimde tedaviye başladım nur hanm öle demişti ama dondurulmuş yoktu benim

cnm kürtajdan iki adet sonra baştan tüp bebek tedavisinede başlanıyor.. 3. adet donmuş için çok normal bi zaman..

ya ben cumaya kadar ölüp ölüp dirileceğim herhalde embriyolar şuan bir tanesi geride geliyormuş diğerleri iyimiş ya off zaten transfer olamayak inş.5 gün olan cumaya kadar devam eder kaliteleride iyi olur sonra bekleme acaba kaç regli dönemini bekleyeceğim tam olarak onuda bilmiyorum muayene sırasında iki ay demişti doktor ama bununla ilgili ciddi bir bilgi kimse vermedi şuan sadece cumayı bekliyorum o kadar

kizlar dun opum oldu 4 yumurta toplandi 3 tanesi olgun 1 tane deformasyon olmus 2 tanesi de bolunup bolunmediyi belli degil yarin beli olurmus sanirim burda her sey bitiyor bilgisi olan varmi sonradan bolunme olup devam eden lutfen bilgisi olan yazsin

ya ben cumaya kadar ölüp ölüp dirileceğim herhalde embriyolar şuan bir tanesi geride geliyormuş diğerleri iyimiş ya off zaten transfer olamayak inş.5 gün olan cumaya kadar devam eder kaliteleride iyi olur sonra bekleme acaba kaç regli dönemini bekleyeceğim tam olarak onuda bilmiyorum muayene sırasında iki ay demişti doktor ama bununla ilgili ciddi bir bilgi kimse vermedi şuan sadece cumayı bekliyorum o kadar
Bende dondurulmus tedavi oldu 2. Adette basladik transferim yapildi cnmmm ,zaten ilk adetin 5 6 gun sonra olursun ,2. Adette 35.gunde yaklasik transfer zamanu 2 ayi buluor yanii

Kizlar tahlili verdik sonuclar taaa 12 mayis dendi ama ben adet olucam mayisin 2 sinde yaaa ufff napcam ben :KK14:

Canım ben de transferi ertelenenlerden olduğumdan sana yardimci olmaya çalışayim. benim takibimi ayse hoca yapmıştı ,o tedavi sonrası bir adet geçsin, ondan sonraki 2. Adette başlayalım dedi. Yani toplamda 3.adetle başlamış olacağız . . .inşallah tabi. .

Arkadaslar ramazan bayramından sonra tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz. İki hafta içinde rahim filmi cektirecegim ve mayis sonunda memoriala gideceğim. Sadece bayram sonu müsait oluyorum öğretmenim. İzin sıkıntı. Randovi aldığımızda istenen testleri de yaptiririz gitmeden. Tekrardan ağustos için de ayni testleri istezler insallah. İlk kez randovi alırken Semra hanıma alabiliyor muyuz. Yoksa başka bir doktora alıyoruz o da mi geliyor muayeneye ?

Back