• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaslar ramazan bayramından sonra tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz. İki hafta içinde rahim filmi cektirecegim ve mayis sonunda memoriala gideceğim. Sadece bayram sonu müsait oluyorum öğretmenim. İzin sıkıntı. Randovi aldığımızda istenen testleri de yaptiririz gitmeden. Tekrardan ağustos için de ayni testleri istezler insallah. İlk kez randovi alırken Semra hanıma alabiliyor muyuz. Yoksa başka bir doktora alıyoruz o da mi geliyor muayeneye ?
Canim merhaba tedavin vaktinde zamaninda hayirli olur insallah semra hanim herseyden haberdar oluyor oncelikle o konuda rahat olabilirsin ilk randevuyu ona veriyorlar mi bilmiyorum ben ilk gorusmeye cmartesi gittigim icin o yoktu zaten bazi gunlerde olmuyormus onunla baslarsan yuzunu pek goremeyebilirsin bende bu durumu dusunurek onda israr etmedim illa oda gorsun dersen gorusmene hatta muayenene katiliyormus testlerinide evet gitmeden yaptirirsan rahat olur beklemezsin hic bisey icin tekrar cok gecmis olsun Allah sonunu hayirli eylesin cnm

Canım ben de transferi ertelenenlerden olduğumdan sana yardimci olmaya çalışayim. benim takibimi ayse hoca yapmıştı ,o tedavi sonrası bir adet geçsin, ondan sonraki 2. Adette başlayalım dedi. Yani toplamda 3.adetle başlamış olacağız . . .inşallah tabi. .
Bende dondurulmus tedavi oldu 2. Adette basladik transferim yapildi cnmmm ,zaten ilk adetin 5 6 gun sonra olursun ,2. Adette 35.gunde yaklasik transfer zamanu 2 ayi buluor yanii

Kızlar çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için sizde toplamadan sonra verdikleri tablet şeklindeki ilaçlar midenize dokundumu beni mahvediyor yok böyle ağrı yanma anlatamam şimdi aradım dosyama bakıp doktor arayacakmış yapmaması lazım diyor ama ben fenayım bir lekelenme halen devam pazar opum olmuştu

Arkadaslar biz test icin gitmistik ya esimde problem var biliyorsunuz genetik test istemislerdi esimin dayilarinin ve teyze cocuklarininda ayni problemi var onlarinda olmuyor cocuklari ve bu genleri kayinvalidem tasiyormus buyuk ihtimalle ve gorumcelerimin bile erkek cocuklari ( daha bekarlar ) onlar bile etkilenir dedi ve hatta bazen tup bebekle dunyaya gelen erkek cocuklarindada oluyormus bu durum babadan ogula gibi bilginiz olsun

Arkadaslar biz test icin gitmistik ya esimde problem var biliyorsunuz genetik test istemislerdi esimin dayilarinin ve teyze cocuklarininda ayni problemi var onlarinda olmuyor cocuklari ve bu genleri kayinvalidem tasiyormus buyuk ihtimalle ve gorumcelerimin bile erkek cocuklari ( daha bekarlar ) onlar bile etkilenir dedi ve hatta bazen tup bebekle dunyaya gelen erkek cocuklarindada oluyormus bu durum babadan ogula gibi bilginiz olsun
yaptınızmı genetik testini bu gün bir sana tavsiyem içini ferah tut inşallah birşey çıkmaz çıkmayacak gibi düşün çıkmaz allahın izniyle

yaptınızmı genetik testini bu gün bir sana tavsiyem içini ferah tut inşallah birşey çıkmaz çıkmayacak gibi düşün çıkmaz allahın izniyle
Insallah canim hayirlisi Rabbim ne derse o bugun verdik kan 12 mayista cikar dediler ama ben mayisin 2 sinde adet olucam yaa

Selam kizlar 2 aydır gelmiodum siteye. Ohss nedeniyle ertelenmis transferim dun yapıldı. Okadar mutluyum ki anlatamam. İnşallah sonuna kadar tutunur bebeğim bana.rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin
Allah gonlune gore versin insallah tutunsun bebislerin birakmasin annelerini :) kac tane transfer edildi

Selam kizlar 2 aydır gelmiodum siteye. Ohss nedeniyle ertelenmis transferim dun yapıldı. Okadar mutluyum ki anlatamam. İnşallah sonuna kadar tutunur bebeğim bana.rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin
rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlı haberler alırsın şimdide biz bekliyoruz iki ay :KK61::KK61:

Insallah canim hayirlisi Rabbim ne derse o bugun verdik kan 12 mayista cikar dediler ama ben mayisin 2 sinde adet olucam yaa
sen onlara bakma daha önce ara burç genetik değilmi sen bir on geçsin ara bakalım ne derler ben şans eseri öyle yapmıştım çıkmıştı onlar ortalama süre veriyorlar ben aldığımda sonuçlar verdikleri süre gelmemişti bile

sen onlara bakma daha önce ara burç genetik değilmi sen bir on geçsin ara bakalım ne derler ben şans eseri öyle yapmıştım çıkmıştı onlar ortalama süre veriyorlar ben aldığımda sonuçlar verdikleri süre gelmemişti bile
Burc genetik canim evet ay insallah ya mayisa odakladim kendimi bi sorun cikicakta ertelenicek diye odum kopuyor yaa Allahim hayirlisi olsun insallah

transferin hayırlı olsun canım..
sonu bebişli olsun.

kizlar dun opum oldu 4 yumurta toplandi 3 tanesi olgun 1 tane deformasyon olmus 2 tanesi de bolunup bolunmediyi belli degil yarin beli olurmus sanirim burda her sey bitiyor bilgisi olan varmi sonradan bolunme olup devam eden lutfen bilgisi olan yazsin

benim bildiğim bölünmesini zaten ilk günden söylemiyorlar opudan sonra ikinci gün söylüyorlar diye biliyorum.

Arkadaslar ramazan bayramından sonra tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz. İki hafta içinde rahim filmi cektirecegim ve mayis sonunda memoriala gideceğim. Sadece bayram sonu müsait oluyorum öğretmenim. İzin sıkıntı. Randovi aldığımızda istenen testleri de yaptiririz gitmeden. Tekrardan ağustos için de ayni testleri istezler insallah. İlk kez randovi alırken Semra hanıma alabiliyor muyuz. Yoksa başka bir doktora alıyoruz o da mi geliyor muayeneye ?

testlerin hepsini yeniden isteyeceklerini sanmıyorum. hormon testleri hariç. diğerleri 6 ay geçince yeniden isterler sanırım. Ben ilk randevumu semra hanım aaldım.özellikle onun muayne etmesini istedim.tabi yanında başka doktora da randevu verdiler. ikisiyle de görüştüm ve ikisi de muayne etti. ilk randevunu Semra hanım a alabilirsin sıkıntı olmaz..

Back