Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

çok sevindim senin adına en azından doğru tedavi yolunca adım attın geç olsun güç olmasın.Yani doğru tedavi önemli. Benim de mesela mustafa acet e gitmiştim rahimde ameliyat yapacaktı.Semra hoca dediki için rahat olsun bir sıkıntı yok rahminde dedi. Hep aklımda şüphe kalmıştı kim doğru söylüyor diye. Ama bu yazdıklarını okuyunca içim daha da rahatladı.İşlem görmesi gerekene kesinlikle tavsiye ediyor demekki...

Evet canım aynen öyle. ..yani yapılması gerekeni söylüyor ticari dilde konusmuyor gercekten olmasi gerekeni soyledigine inaniyorum ben

Arkadaslar merhaba hangi doktorlara tedavi oluyorsunuz acaba semra hanimla girusebiliyirmusunuz her kontrolunuzde o onumuzdeki ay orada tedaviye baslayacagim nasipse insallah bana bilgi verirmisiniz

cnm doktorunla görüşürsen ve işyeri açısından mecburen almak zorundaysan rapor veriyorlar..

Canim benim için de onemli bir konu, bir hafta calismayacagim. Diger hastanede zorla 3 gunluk rapor alabilmistik. Burada en fazla kac gun veriyorlar. Çünkü işim masa başı olsa da gidişim cok sıkıntılı. Yillik iznimden de kullsnmayi istemiyorum :)

Arkadaslar merhaba hangi doktorlara tedavi oluyorsunuz acaba semra hanimla girusebiliyirmusunuz her kontrolunuzde o onumuzdeki ay orada tedaviye baslayacagim nasipse insallah bana bilgi verirmisiniz
Merhaba ooncelikle tedavin hayirli olur ins. Bizde semra hn. ile basladik daha sonrasinda hande hn. İle devam ettik semra hn.yurt disina cikabiliyor fakat olmasada butun yapilan islemler bildiriliyor semra hn.a ya.i ekip olarak calisiyorlar...

Arkadaşım test yaptıracaktin inşallah mutlu mutlu musmutlu haberler akmışinizdir
testimi yaptim pozitif cikti o gun kanamam oldu dusuk olabilir dedi dr. Bir hafta sonra tekrar yaptirdim yine pozitif pazartesi muayaneye gidiyorum arkadaslar ins. Bi problem yoktur allah hepimizi bebislerimize kavusturmayi ve biran once kucagimiza almayi nasip etsin...

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah

Ayy maşallah canım ya. . İnşallah hayırlısı ile bu süreci geçirip bebişini kucağına alırsın. . Darisi başımıza artık

selam arkadaslar bugun memoryale gittim sansima pazar gune denk geldi once yucel bey muayene etti sonra aylin hanimla gorustuk ve hayirlisiyla tedavim bugun basladi nete cepten girdigim icin fazla yazamiyorum sizleride takip edemiyorum allah hepmizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…