Arkadaslar girdik bir Memorial yoluna hadi hayırlısı. ...
görüştüm bugun once Nurgül hanım yardımcı oldu dinledi sorular sordu herşeyi ayrıntılı not aldı. ..sonra ayse doktor uzerinden bir gecti tekrar sordu doğruladı notları sonra muayene etti...sonra semra hoca geldi bir kac soru sordu yapılması gerekeni soyledi ....olay bitti gitti...
sonuc:
Yumurtalar gayet sağlıklı rezerv iyi görünüyor. ..ama ama ama...yarim rahimliyim ben biliyorsunuz tek yumurtam var.... once yumurtam rahim duvarının arkasinda duruyomus onu soyledi ki bunu bana soyleyen ilk doktor...yerinde degil yani...ikinci şok bunuda soyleyen ilk doktor sag tarafinda yumurta var ama sönük ve calismiyor dolayısıyla onunla bizim bi işimiz yok dedi...sag tarafin var dedi ya... bu bile cok buyuk bişey diger doktorlar sag tarafimin hiç olmadığını söylüyorlardı. .. ayse doktor kurtajdan dolayi hsg yi tekrar istedi ama semra hoca eger sen ilk defa tup bebek tedavisi yaptiracak biri olsaydin evet film isterdim ama bir kurtaj hikayen ve onun üzerine tutmayan 3 tüp bebek denemen var ve biz nedenini bulmak zorundayız o yuzden kesinlikle Laparoskopi ve histereskopi isterim dedi...olumlu bir sonuca ulasmak istiyoruz ve bunun icinde gerekeni yapmaliyiz dedi esimide urolojiye yonlendirdi...
anlicaginiz tup bebek tedavisine ameliyattan sonra bakicaz artık. ..cunku biliyosunuz ameliyat neredeyse tedaviyle ayni ucret...biraz zorluyor...yine hayırlısı dicez tabi ama esim ve ben hemfikirizki semra hoca insana hicbir doktorun vermediği guveni veriyor...ilk etapta durum bu arkadaslar...
gelismeleri paylaşmaya devam...
allahim ne cok yazdım bide bu özet yani...:)
Cnm dun doktordaydim 9.5 olctu haftaya transfer edilcek suan iyi dedi senin kackiKizlar transfer zamani rahim kalinliliginiz kacti
Vermiyormuş cnm
Benim persenbe bakti 8.4 dedi sali transfer estrofemi gunde 6 yapti kalinlasma olurmu ya saliya kadarCnm dun doktordaydim 9.5 olctu haftaya transfer edilcek suan iyi dedi senin kacki
Evet canım aynen öyle. ..yani yapılması gerekeni söylüyor ticari dilde konusmuyor gercekten olmasi gerekeni soyledigine inaniyorum bençok sevindim senin adına en azından doğru tedavi yolunca adım attın geç olsun güç olmasın.Yani doğru tedavi önemli. Benim de mesela mustafa acet e gitmiştim rahimde ameliyat yapacaktı.Semra hoca dediki için rahat olsun bir sıkıntı yok rahminde dedi. Hep aklımda şüphe kalmıştı kim doğru söylüyor diye. Ama bu yazdıklarını okuyunca içim daha da rahatladı.İşlem görmesi gerekene kesinlikle tavsiye ediyor demekki...
inşallah kalınlaşır canımBenim persenbe bakti 8.4 dedi sali transfer estrofemi gunde 6 yapti kalinlasma olurmu ya saliya kadar
cnm doktorunla görüşürsen ve işyeri açısından mecburen almak zorundaysan rapor veriyorlar..
Merhaba ooncelikle tedavin hayirli olur ins. Bizde semra hn. ile basladik daha sonrasinda hande hn. İle devam ettik semra hn.yurt disina cikabiliyor fakat olmasada butun yapilan islemler bildiriliyor semra hn.a ya.i ekip olarak calisiyorlar...Arkadaslar merhaba hangi doktorlara tedavi oluyorsunuz acaba semra hanimla girusebiliyirmusunuz her kontrolunuzde o onumuzdeki ay orada tedaviye baslayacagim nasipse insallah bana bilgi verirmisiniz
testimi yaptim pozitif cikti o gun kanamam oldu dusuk olabilir dedi dr. Bir hafta sonra tekrar yaptirdim yine pozitif pazartesi muayaneye gidiyorum arkadaslar ins. Bi problem yoktur allah hepimizi bebislerimize kavusturmayi ve biran once kucagimiza almayi nasip etsin...Arkadaşım test yaptıracaktin inşallah mutlu mutlu musmutlu haberler akmışinizdir
testimi yaptim pozitif cikti o gun kanamam oldu dusuk olabilir dedi dr. Bir hafta sonra tekrar yaptirdim yine pozitif pazartesi muayaneye gidiyorum arkadaslar ins. Bi problem yoktur allah hepimizi bebislerimize kavusturmayi ve biran once kucagimiza almayi nasip etsin...
testimi yaptim pozitif cikti o gun kanamam oldu dusuk olabilir dedi dr. Bir hafta sonra tekrar yaptirdim yine pozitif pazartesi muayaneye gidiyorum arkadaslar ins. Bi problem yoktur allah hepimizi bebislerimize kavusturmayi ve biran once kucagimiza almayi nasip etsin...
Ayy maşallah canım ya. . İnşallah hayırlısı ile bu süreci geçirip bebişini kucağına alırsın. . Darisi başımıza artık
canim amh ye fazla takilma senin degerlerde hamile kalan arkadaslar varAmh yasina gore gayet iyi ben 35 yasindayim gecen yil amh 0.84 tu
Tesekkur ederim arkadaslar...Ayy maşallah canım ya. . İnşallah hayırlısı ile bu süreci geçirip bebişini kucağına alırsın. . Darisi başımıza artık
Hayirlisi olsun...selam arkadaslar bugun memoryale gittim sansima pazar gune denk geldi once yucel bey muayene etti sonra aylin hanimla gorustuk ve hayirlisiyla tedavim bugun basladi nete cepten girdigim icin fazla yazamiyorum sizleride takip edemiyorum allah hepmizin yardimcisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?