• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

1 yıllık dondurma yaptık. 5 yıl için direttiler ama zaten 3 tane embriyom vardı gerek görmedim o yüzden. transfer sonrası 5.000 tl dediler ama idrak edemedim. dondurmadan önce testler ıvır zıvır zaten okadar alnıyor. dondurulmuşda okadar alınmamalı diye düşündüm. belkide ben anlamadım.arayıp soracağım ama aranızda yaptıran varmı diye ilk sizlerden öğrenmek istedim.
Okadar degildir ya arayip sor cnm bizlede paylasirsan sevinirim

düşükrezerv raporun bitti mi benim de az kaldı da tekrar alacak mısın

İsmim sedu01 di... little miracle olarak değişti bilginize...arkadaşlar vakit yaklaşıyor bu cuma gidiyorum ben semra hanımla ilk görüşmeme...
rahim filmi 2 yıldan önceyse tekrar mı istiyor diye bişeymi okudum ben şimdi bakamadım ama...
Benim rahim filmim 2011 de...bide 2012 de kürtaj oldum kesin bi daha ister dimi...

Kızlar merhaba. kasım ayında tüp bebek denemem oldu memorilda malesef negatif sonuçlandı. 3 tane embriyom vardı onları dondurduk. Dondurulmuş embriyolarla tekrar deniycem tüp bebek. lakin fiyat olarak bilginiz varmı.750 lira ödemiştik dondurmak için. ayrıyetten nekadar ücret ödenecek, bilgisi olan varmı acaba? 2.donmuş embriyo deneyen?
canım şimdiden hayırlı olsun tedavin fiyat almak için memorıalı ara muhasebeyle görüş ücret konusunda bilgilendiriyorlar tedavi durumuna göre fiyat belirleniyor

canım tedavin hayırlı uğurlu olsun bende seninle aynı tarihte ordayım allah kısmet ederse canım ilk denemen mi olacak orda benim 2 denemem var sonuncusu bir buçuk aylık düşükle sonuçlandı
teşekkür ederim canım. .bbebeğini kay etmene üzüldüm neden düştü bebişin :( diğer 2 tedavinde memorial demi olmuştu canım? Benimde 2. Tedavim ilki başka bir yerde olmuştu bahçeci ve memorial arasında kararsizdim fakat burdaki arkadaşların memnuniyetini görünce bende memorıalde başlamak istedim 2. Tedavime canım. .Allahım hepimize yardım etsin ve bizlere annelik duygusunu yaşatsın inşallah

Kızlar merhaba. kasım ayında tüp bebek denemem oldu memorilda malesef negatif sonuçlandı. 3 tane embriyom vardı onları dondurduk. Dondurulmuş embriyolarla tekrar deniycem tüp bebek. lakin fiyat olarak bilginiz varmı.750 lira ödemiştik dondurmak için. ayrıyetten nekadar ücret ödenecek, bilgisi olan varmı acaba? 2.donmuş embriyo deneyen?
hiç bilmiyorum canım :(

İsmim sedu01 di... little miracle olarak değişti bilginize...arkadaşlar vakit yaklaşıyor bu cuma gidiyorum ben semra hanımla ilk görüşmeme...
rahim filmi 2 yıldan önceyse tekrar mı istiyor diye bişeymi okudum ben şimdi bakamadım ama...
Benim rahim filmim 2011 de...bide 2012 de kürtaj oldum kesin bi daha ister dimi...[/ kurtajdan dolayı istiyorlar en azından hayırlı olsun cnm

teşekkür ederim canım. .bbebeğini kay etmene üzüldüm neden düştü bebişin :KK43: diğer 2 tedavinde memorial demi olmuştu canım? Benimde 2. Tedavim ilki başka bir yerde olmuştu bahçeci ve memorial arasında kararsizdim fakat burdaki arkadaşların memnuniyetini görünce bende memorıalde başlamak istedim 2. Tedavime canım. .Allahım hepimize yardım etsin ve bizlere annelik duygusunu yaşatsın inşallah
canım evet ikiside memoryelde oldu ama tutmasada çok memnun kaldım sonuçta merkezin hiç kusuru olmasada bizden kaynaklanan sonuçlar oluyor malesef benim sorunum yaş faktörü bu yaşımda bile 2 denememde de 3 embriyom oluştu 2 tanesi 1. kalite oldu ama kısmet işte önümüzdeki hafta hayırlısıyla tekrar gidip görüşecem tedaviye başlayabilirsem son denemem olacak sanırım allah hakkımızda hayırlısını versin

canım evet ikiside memoryelde oldu ama tutmasada çok memnun kaldım sonuçta merkezin hiç kusuru olmasada bizden kaynaklanan sonuçlar oluyor malesef benim sorunum yaş faktörü bu yaşımda bile 2 denememde de 3 embriyom oluştu 2 tanesi 1. kalite oldu ama kısmet işte önümüzdeki hafta hayırlısıyla tekrar gidip görüşecem tedaviye başlayabilirsem son denemem olacak sanırım allah hakkımızda hayırlısını versin
Amin canım yaş faktoru demişsin kaç yasindasin?

1 yıllık dondurma yaptık. 5 yıl için direttiler ama zaten 3 tane embriyom vardı gerek görmedim o yüzden. transfer sonrası 5.000 tl dediler ama idrak edemedim. dondurmadan önce testler ıvır zıvır zaten okadar alnıyor. dondurulmuşda okadar alınmamalı diye düşündüm. belkide ben anlamadım.arayıp soracağım ama aranızda yaptıran varmı diye ilk sizlerden öğrenmek istedim.

Şubat ayında dondurulmuş trasfer yaptırdım canım 1.960 TL ödedim transfer ve muayene için... İlaç olarak da Estrofem, Folbiol ve Crinone Jel kullandım sadece...

Bu arada benim amh 0.3 çıktı yaş 35 diğer tahlillerim de yarın çıkacak inşallah bir problem olmaz ve nisan da tedaviye başlarım
ben 2. denememde tedaviyi başlatmak için fsh 15 ten aşağı olması gerekiyor dediler şansıma o ara 9 ve 10 çıkıyordu o denememde 2 embriyo gelişti hemde birisi çok kaliteli 5. güne kadar gitti ama 2 kromozom olması gerekirken 3 kromozomluydu onun için beni aradılar kaliteli olmasına ramen tutması çok düşük bir ihtimal dediler transfer olsunmu olmasınmı diye sordular tabiki kaybedecek bir şeyim yoktu sadece ödediğimiz paranın ufak bir kısmını geri alacaktık olmasın deseydik ben transfer istedim allahın işine bak tuttu ama 6 haftalık düştü malesef inşallah canım iyi sonuç alırsın tedavin pozitifle sonuçlanır

Back