• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

cnm doktorunuz tese demişya bende tamamen bitti zannetmiştim.. 2 milyonla tese öneren doktoru bence sonsuza kadar bırakın cnm..
benim eşiminde 1 milyonla 6 milyon arası gidip gidip geliyor.. hatta bazen 100 bine bile düşüyor.. bunun asla proxeed ilgili olacağını sanmıyorum spermi düşük olanın zaten sabit kalmıyor cnm.. erkek infertilitesi böyle bişey..
birde keçi boynuzuda bazı erkeklerde enfeksiyona sebep olabiliyor.. imsi ile en iyisi seçilir hiç takılma buna bence..[/Q biz daha öncedende proxeed kullandik ve sonuç aynıydı tamamen herşeyden vaz geçesim var keçi boynuzununda pekmezini 15 gündür sabahları alıyo astımı var daha çoğu sebebi bu ama spermede faydası olur diye umutluyduk bu testi yapan kişi böyle şeyler olabilir hep aynı kalmaz dedi sonuçta bir kaç tanesi kullanılacak sorun yapmayın dedi ama biz ilaçlar fayda edecek diye tedavimizi üç ay erteledik daha iyisi elde edilsin diye ama yapılan tedavilwr her dayim iyi etki etmiyo yaptığın masrafamı zamanamı yanarsın yıkandıktan sonra kalan hareketli sperm 56 bin bunlarda morfolojik olarak sıkıntı

Merhaba bende Semra hocayla tedaviye baslicam insallah .yazdiklariniz baya fikir verdi tesekkurler benimde sag tupum kapali endometriozis den dolayi . Yurt disindan direk tup bebek Yaptircam diye gorusmeye geliyordum ama bana da laporoskopi deme ihtimalleri varmis . Ayse hoca hakkinda da hep olumlu yorumlar okudum. suan icin Banu hanima verdiler randevumu ama degistircem sanirim

Tedavin hayirli olsun canim..insallah iyi sonuclanir.bol sans :)

Hepinize Merhaba arkadaşlar bende bu ay tedaviye başlamak istiyordum fakat eşimin bir yakınının ciddi rahatsızlığı nedeniyle eşim yurt dışına çıkmak zorunda kaldı ve sanırım 15 gün sonra bende gidicem ve bu nedenle tedavim bu ay ertelendi belki önümüzdeki ay bile olamayacak :KK43: hersey allahtan demekki diyorum bu ay nasibiyle yokmuş lütfen dua edin bende bir an önce tedavime baslayabileyim inanın ben hepinize dua ediyorum hepinize bol şans diliyorum inşallah tedavileriniz güzel sonuçlanır ve bende bir an önce başlarım ve Bebeğimi kucağıma alırım

Olsun üzülme onemli.olan dogru zamanda yapmak.belki de boylesi hayirli.ben birinci tedavimde acele etmistim cok hata yapmisim.oyle bir anima geldiki yumurtalar zor gelisti.

Evet ilk tedavim tek yumurta ile gittim cok 8 yumurta toplandi 1transfer oldu bebisim tutundu yarin kontrolum var ins.bi problem cikmaz...
inan cok sevindim senin adina Rabbim saglikla hayirlarla kucaginada almani nasip etsin benim ikinci tedavim olucak insallah bu son olur bnde senin gibi tutundu derim kontrollerim olur kalp atislarini duyarim Rabbim cunlemizin gonlune gore versin insallah

Cnm tedavin.hayirli olsun ben aylin.hanimin hastasiyim gexen banu hanim konurol etti bana cok pozitif geldi guler yuzlu isininde ehli bence
Sumeyye cok gecmis olsun inan cok uzuldum. guzel haberler bekliyoduk ama zamani varmis daha demekki. yurt disinda pgt+ivf uc deneme bedava eger kriterlerin uyuyosa. turkiyede neden boyle degil ya devletin sahip cikmasi lazim boyle ciftlere. En az 3 cocuk yapin demek kolay. hayret bise ya yardim ette yapalim da (once Allah tabi). Allah'im buyuktur mucizelerini hepimize gosterecek insallah
Ben amerikadan gelicem tup bebek icin burada sigortamiz oldugu halde yaklasik 20 bin dolar :( oyuzden yine de sukur

merhabalar bende memorile bir ay önce gitmiştim kontroller yapıldı rahim filmi amh sperm kan tahlilleri derken şuabat ayı böyle geçti 30 martta iğne tedavisine başladık bugün iğnede 9.günüm hastane ile ilgili fikrim şuan herşey iyi gibi gözüküyor ben semra hanımla başlamak istemiştim ama bazı günler olmadığı için tedavi başladığım zaman kahraman beyle başladığım ama yumurta takibimde üç gün hande hanımla tanıştım çok tatlı pozitif bir doktor yarın benim iğne 10.günüm semra hanıma ve kahraman bey görecek ne kadar semra hanıma gitmek istesekte orası ekip halinde devam ediyor senin birisini istemene bile gerek kalmıyor kararları zaten semra hanım veriyor benim ilaç dozumuda o belirledi bir kere tedaviye başlamadan görüştük şimdi kendisiyle ikinci kez görüşeceğiz benim tek sorunum şimdilik pko buda benim için büyük bir problem banu hanıma gidenler içinde şunu söyleyebilirim ben onu medipolde tanıyorum çok deneyimli bir doktor bana bu ay gebelik bekliyorum demişti senden ve gebe kalmıştım sonuç düşük oldu ama kısmet sadece medipolde hasta sayısının fazlalığında fazla ilgenemiyordu emin burda daha iyidir...bence burdaki doktorların geneli iyi gibi gerisi nasip...

doktorunuz arayıp bilgi vereceklerdir bende öyle olmuştu
muhtemelen tedaviye başladıktan sonra sonuçlanır benimki bulunduğum yerde yaptırmaya güvenemedim burdan istanbula gidecek ve 1 günde sonuçlanıcakmış bu yüzden güven vermedi

muhtemelen tedaviye başladıktan sonra sonuçlanır benimki bulunduğum yerde yaptırmaya güvenemedim burdan istanbula gidecek ve 1 günde sonuçlanıcakmış bu yüzden güven vermedi
zaten amh testi ve sperm testini hastanelerinde yapmalarını istiyorlar diğerlerini dışarda yapabileceğimi söylediler tüm kan tahlillerimi ve genetik testimi devlette yaptım ama iki testi kendilerinde yapılmasını istediler istanbulda değilsen bence buraya geldiğinde yapabilirsin çünkü amh testini istediği zaman yapabilirsin regli zamanında yapılmasına gerek olmadığı için kolay

zaten amh testi ve sperm testini hastanelerinde yapmalarını istiyorlar diğerlerini dışarda yapabileceğimi söylediler tüm kan tahlillerimi ve genetik testimi devlette yaptım ama iki testi kendilerinde yapılmasını istediler istanbulda değilsen bence buraya geldiğinde yapabilirsin çünkü amh testini istediği zaman yapabilirsin regli zamanında yapılmasına gerek olmadığı için kolay
sağol canım benim sorun tedaviye başladıktan birkaç gün sonra sonuçlanması olacak haftaya nasipse ordayım tedavim başlıycak Allah izin ederse :KK66:

merhabalar bende memorile bir ay önce gitmiştim kontroller yapıldı rahim filmi amh sperm kan tahlilleri derken şuabat ayı böyle geçti 30 martta iğne tedavisine başladık bugün iğnede 9.günüm hastane ile ilgili fikrim şuan herşey iyi gibi gözüküyor ben semra hanımla başlamak istemiştim ama bazı günler olmadığı için tedavi başladığım zaman kahraman beyle başladığım ama yumurta takibimde üç gün hande hanımla tanıştım çok tatlı pozitif bir doktor yarın benim iğne 10.günüm semra hanıma ve kahraman bey görecek ne kadar semra hanıma gitmek istesekte orası ekip halinde devam ediyor senin birisini istemene bile gerek kalmıyor kararları zaten semra hanım veriyor benim ilaç dozumuda o belirledi bir kere tedaviye başlamadan görüştük şimdi kendisiyle ikinci kez görüşeceğiz benim tek sorunum şimdilik pko buda benim için büyük bir problem banu hanıma gidenler içinde şunu söyleyebilirim ben onu medipolde tanıyorum çok deneyimli bir doktor bana bu ay gebelik bekliyorum demişti senden ve gebe kalmıştım sonuç düşük oldu ama kısmet sadece medipolde hasta sayısının fazlalığında fazla ilgenemiyordu emin burda daha iyidir...bence burdaki doktorların geneli iyi gibi gerisi nasip...

evet medipol de sadece iki doktor var ve çok yoğun kalabalık bri hastane... tedavin inşallah iyi sonuç verir.

kızlar bişey soracaktım.Tüp bebeğe başlayınca, ücret ödemesi başlanılan gün mü yapılıyor ne zaman yapılıyor net bilgi verirmsiniz

arkadaşlar laparoskopi ve histeroskopi yapılırken hani polikistik falan filan diyolar ya onları temizliyebiliyorlarmı yoksa ilaçlamı tedavi ediyorlar yoksa tedavi edilemiyor temizlenemiyorda öyle devam mı ediyorsun nasıl oluyo...Yani bu operasyonlarda ne yapıldığını bilen ve deneyimleyen varmı...napıyo bunlar içerde...

semra hanım haftasonları olmuyor galiba bilgisi olan varmı
evet canım semra hanım hafta sonu yok benimde reglim hafta sonuna denk gelmişti kahraman beyle görüştüm sonrasında semra hanımlada görüşmek istedim geldi baktı tüm tahlillerime gereken söyledi şimdi yarın ona randevu verdiler ben istemeden o görmek istedi sanırım çok takılmayalım emin olun semra hn girmese bile dosyanıza o bakıp karar veriyor hafta sonuna denk gelirse bir dahaki görüşmeye mutlaka isteyin zaten halkilişkilerde bir bayan var semra hn kızkardeşi onunla görüşün zehra hn galiba çünkü ben ısrar etmiştim semra hn görüşmek için hemen dönmüştü hastane bana

evet medipol de sadece iki doktor var ve çok yoğun kalabalık bri hastane... tedavin inşallah iyi sonuç verir.
amin canım hepimizinki güzel sonuç olur inş ama benim tranferim 2 ay ertelenecek galiba yarın semra hn ve kahraman bey girip söyleyecekler zannedersem toplayıp donduracaklar inş kaliteli yumurtalarım olur ve güzel döllenir inş....

evet canım semra hanım hafta sonu yok benimde reglim hafta sonuna denk gelmişti kahraman beyle görüştüm sonrasında semra hanımlada görüşmek istedim geldi baktı tüm tahlillerime gereken söyledi şimdi yarın ona randevu verdiler ben istemeden o görmek istedi sanırım çok takılmayalım emin olun semra hn girmese bile dosyanıza o bakıp karar veriyor hafta sonuna denk gelirse bir dahaki görüşmeye mutlaka isteyin zaten halkilişkilerde bir bayan var semra hn kızkardeşi onunla görüşün zehra hn galiba çünkü ben ısrar etmiştim semra hn görüşmek için hemen dönmüştü hastane bana
Birkez dahi olsa görüşebilirim herhalde

Back