• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

ben 2. denememde tedaviyi başlatmak için fsh 15 ten aşağı olması gerekiyor dediler şansıma o ara 9 ve 10 çıkıyordu o denememde 2 embriyo gelişti hemde birisi çok kaliteli 5. güne kadar gitti ama 2 kromozom olması gerekirken 3 kromozomluydu onun için beni aradılar kaliteli olmasına ramen tutması çok düşük bir ihtimal dediler transfer olsunmu olmasınmı diye sordular tabiki kaybedecek bir şeyim yoktu sadece ödediğimiz paranın ufak bir kısmını geri alacaktık olmasın deseydik ben transfer istedim allahın işine bak tuttu ama 6 haftalık düştü malesef inşallah canım iyi sonuç alırsın tedavin pozitifle sonuçlanır

Ne guzel herseyi acikliyorlar ve secimi bize birakiyorlar. Demekki yaptirmamak lazımmış. Zaten kalitesinde sorun olan tutunsa da düşüyor. Çünkü sağlıksiz bebek olmasindansa bu daha iyi.peki ne kadar ucreti iade ediyorlar

Ne zamandır korkudan ölüp ölüp dirildiğim hsg'yi bugün çektirdim. Hiç de bana anlatıldığı gibi korkunç bişi değilmiş, bi kaç dk. adet ağrısı gibi bi ağrı oluyo sonra hemen geçiyo, yani aynen anlattığınız gibi. Bilgi ve cesaret veren arkadaşlarıma çokkkk teşekkür ediyorum :KK15: Çok şükür bi basamak daha çıktık bi aksilik çıkmazsa artık ay sonunda tüp bebeğe başlayabilirizzzz :KK49:

Merhabalar bende memorial dan Semra hanim icin randevu aldim fakat Semra hanimdan once bir doktor daha gorusme yapcakmis. Tavsiye ettiginiz bi doktor varmi ekibinden kimden memnundunuz?

ben 2. denememde tedaviyi başlatmak için fsh 15 ten aşağı olması gerekiyor dediler şansıma o ara 9 ve 10 çıkıyordu o denememde 2 embriyo gelişti hemde birisi çok kaliteli 5. güne kadar gitti ama 2 kromozom olması gerekirken 3 kromozomluydu onun için beni aradılar kaliteli olmasına ramen tutması çok düşük bir ihtimal dediler transfer olsunmu olmasınmı diye sordular tabiki kaybedecek bir şeyim yoktu sadece ödediğimiz paranın ufak bir kısmını geri alacaktık olmasın deseydik ben transfer istedim allahın işine bak tuttu ama 6 haftalık düştü malesef inşallah canım iyi sonuç alırsın tedavin pozitifle sonuçlanır
Inşallah canım rabbim isterse hersey oluyor iste allah kimsenin umutlarını boş cevirmesin

Şubat ayında dondurulmuş trasfer yaptırdım canım 1.960 TL ödedim transfer ve muayene için... İlaç olarak da Estrofem, Folbiol ve Crinone Jel kullandım sadece...

2.000 lira ilaç hariç ozaman iyi bari ya şuan sevindim.yine 5.750 olacak diye çok düşünüyodum. Peki kaç gün sürdü işlem. ilk işlem gibi çok çağırıyolarmı.sürekli gidiliyormu yani?

Arkadaslar girdik bir Memorial yoluna hadi hayırlısı. ...
görüştüm bugun once Nurgül hanım yardımcı oldu dinledi sorular sordu herşeyi ayrıntılı not aldı. ..sonra ayse doktor uzerinden bir gecti tekrar sordu doğruladı notları sonra muayene etti...sonra semra hoca geldi bir kac soru sordu yapılması gerekeni soyledi ....olay bitti gitti...
sonuc:
Yumurtalar gayet sağlıklı rezerv iyi görünüyor. ..ama ama ama...yarim rahimliyim ben biliyorsunuz tek yumurtam var.... once yumurtam rahim duvarının arkasinda duruyomus onu soyledi ki bunu bana soyleyen ilk doktor...yerinde degil yani...ikinci şok bunuda soyleyen ilk doktor sag tarafinda yumurta var ama sönük ve calismiyor dolayısıyla onunla bizim bi işimiz yok dedi...sag tarafin var dedi ya... bu bile cok buyuk bişey diger doktorlar sag tarafimin hiç olmadığını söylüyorlardı. .. ayse doktor kurtajdan dolayi hsg yi tekrar istedi ama semra hoca eger sen ilk defa tup bebek tedavisi yaptiracak biri olsaydin evet film isterdim ama bir kurtaj hikayen ve onun üzerine tutmayan 3 tüp bebek denemen var ve biz nedenini bulmak zorundayız o yuzden kesinlikle Laparoskopi ve histereskopi isterim dedi...olumlu bir sonuca ulasmak istiyoruz ve bunun icinde gerekeni yapmaliyiz dedi esimide urolojiye yonlendirdi...
anlicaginiz tup bebek tedavisine ameliyattan sonra bakicaz artık. ..cunku biliyosunuz ameliyat neredeyse tedaviyle ayni ucret...biraz zorluyor...yine hayırlısı dicez tabi ama esim ve ben hemfikirizki semra hoca insana hicbir doktorun vermediği guveni veriyor...ilk etapta durum bu arkadaslar...
gelismeleri paylaşmaya devam...
allahim ne cok yazdım bide bu özet yani...:)

2.000 lira ilaç hariç ozaman iyi bari ya şuan sevindim.yine 5.750 olacak diye çok düşünüyodum. Peki kaç gün sürdü işlem. ilk işlem gibi çok çağırıyolarmı.sürekli gidiliyormu yani?
cnm bende donmus tedavısindeyim adetin ikinci gunu gittim estrofem kullanıyorum 12gundur bugün gıttım jele baslıcam ayın 10 transfer yani iki kez cagırıyolar hakkımızda hayırlısı olsun

Back