bol şans arkadaşım allah yardımcın olsunyarın saat 15:00 da ordayım ki....hayırlısı bakalım bu kez neler olacak yarın paylaşırım arkadaşlar şans dileyin bana...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bol şans arkadaşım allah yardımcın olsunyarın saat 15:00 da ordayım ki....hayırlısı bakalım bu kez neler olacak yarın paylaşırım arkadaşlar şans dileyin bana...
46 canım ama tahlillerim çok şükür şimdilik iyi çıkıyor amh en son 1,39 fsh 9 - 13 arası gidip geliyor
ben 2. denememde tedaviyi başlatmak için fsh 15 ten aşağı olması gerekiyor dediler şansıma o ara 9 ve 10 çıkıyordu o denememde 2 embriyo gelişti hemde birisi çok kaliteli 5. güne kadar gitti ama 2 kromozom olması gerekirken 3 kromozomluydu onun için beni aradılar kaliteli olmasına ramen tutması çok düşük bir ihtimal dediler transfer olsunmu olmasınmı diye sordular tabiki kaybedecek bir şeyim yoktu sadece ödediğimiz paranın ufak bir kısmını geri alacaktık olmasın deseydik ben transfer istedim allahın işine bak tuttu ama 6 haftalık düştü malesef inşallah canım iyi sonuç alırsın tedavin pozitifle sonuçlanır
Inşallah canım rabbim isterse hersey oluyor iste allah kimsenin umutlarını boş cevirmesinben 2. denememde tedaviyi başlatmak için fsh 15 ten aşağı olması gerekiyor dediler şansıma o ara 9 ve 10 çıkıyordu o denememde 2 embriyo gelişti hemde birisi çok kaliteli 5. güne kadar gitti ama 2 kromozom olması gerekirken 3 kromozomluydu onun için beni aradılar kaliteli olmasına ramen tutması çok düşük bir ihtimal dediler transfer olsunmu olmasınmı diye sordular tabiki kaybedecek bir şeyim yoktu sadece ödediğimiz paranın ufak bir kısmını geri alacaktık olmasın deseydik ben transfer istedim allahın işine bak tuttu ama 6 haftalık düştü malesef inşallah canım iyi sonuç alırsın tedavin pozitifle sonuçlanır
Bende bugün saat 15 de ordayım canım hepimiz için hayırlı olur inşallahyarın saat 15:00 da ordayım ki....hayırlısı bakalım bu kez neler olacak yarın paylaşırım arkadaşlar şans dileyin bana...
Şubat ayında dondurulmuş trasfer yaptırdım canım 1.960 TL ödedim transfer ve muayene için... İlaç olarak da Estrofem, Folbiol ve Crinone Jel kullandım sadece...
cnm bende donmus tedavısindeyim adetin ikinci gunu gittim estrofem kullanıyorum 12gundur bugün gıttım jele baslıcam ayın 10 transfer yani iki kez cagırıyolar hakkımızda hayırlısı olsun2.000 lira ilaç hariç ozaman iyi bari ya şuan sevindim.yine 5.750 olacak diye çok düşünüyodum. Peki kaç gün sürdü işlem. ilk işlem gibi çok çağırıyolarmı.sürekli gidiliyormu yani?
Benimde transfer sonucum 10 nisan nslhn hadi hayirlisi bakalimmcnm bende donmus tedavısindeyim adetin ikinci gunu gittim estrofem kullanıyorum 12gundur bugün gıttım jele baslıcam ayın 10 transfer yani iki kez cagırıyolar hakkımızda hayırlısı olsun
inş pozitifi sen aldırın gun bende bebeğimi alcam arkandan gelcezBenimde transfer sonucum 10 nisan nslhn hadi hayirlisi bakalimm
İnsaallah canim yaaaainş pozitifi sen aldırın gun bende bebeğimi alcam arkandan gelcez
iyidir canım sen nasılsınnn...selam nasıl gdiyor
Vermiyormuş cnmKizlar hastane transferden sonrasi icin rapor veriyormu
Kizlar hastane transferden sonrasi icin rapor veriyormu
Bana verdiler cnm ogretmen oldugum icin mecbur almam gerektii tabi bu konuda bize yardimci olan kahraman doktora tesekkurlerVermiyormuş cnm