valla 4 negatif tüp bebek deneyimimiz olmasına rağmen bu tabirleri yeni yeni duyuyorummm...
doktorlara güvenmek gerek onların işine çok karışmamak taraftarıydımm ta ki en son ki deneyimimizzde transfer edilen embriyo 1. kalite deyip sonrasında aslında hiç de öyle olmadığını öğrenesiye kadar...
Gerçi memorial ilk geldiğimiz günden beri ki uygulama ve ilgi alakalarından çok profesyonel çalıştıklarını her hallerinden belli ediyorlar, bundan dolayı yine çok sormasam da olur gibi ama yine de içim rahat etmesi için opu öncesi en iyisi sormakkkk galiba
canım yaaa aslında eşimin sperm sayısı çok düşüktü, ama uygulanan tedavi sonrası 16 milyon şimdi, hatta memorial ın üroloji doktoruna da muayene oldu tahliller istendi, doktora da sormuş internet sayfasında imsi yönteminden bahsediliyor , benim durumumda ki hastaların tüp bebek tedavisinde bu uygulamaya ihityaç var mı diye, o da yok demiş... senin öyle bir sıkıntın yok zaten, diğer yöntemle de spermler yeterei kadar net ayırt edilebiliyor demiş... ama ben yine de opu öncesi doktoruma da bi sorammmm en iyisi
canım tekrardan hayırlı olsunnnn... önceki denemeni nerde yaptırdın bilmiyorummm ama biz 4 negatif sonuç alan bir çift olarak önceki denemelerimizi adı sanı duyulmuş doktorlarda yaptırmıştık ama memorial daki titizliği hiç birinde görmedik... insan kendini hakkaten emin ellerde hissediyor... tabi nasip edecek rabbimm, ol derse olacak ne kadar özenle çalışsalarr da ama en azından burda birde insan merkezle ilgili şüphelerle boğuşmuyor..... ben şuan tedavi sürecindeyimmm, yumurta toplamaya az kaldı.. ben taze yaşayan olarak süreçten bahsedeyimm biraz sana...
Biz tedaviye karar verdikten hemen sonra görüşmeye geldik Ayşe hocaya, o gittiğimizde ilk muayeneyi yaptı, biz de aslında biz de eşimde problem var deniliyorken önceki merkezlerde ,istenen rahim filminde benle de alakalı problem olduğuna karar verildi, hatta semra hocaya ada danışarak aslında benim laparoskopi olmam gerektiğine karar verildi. ocak da laparoskopi oldum.
ondan sonraki 2. adetimde tedaviye başladık...
adetin 2. veya 3. günü muayeneye gidiyorsun, ve 1 hafta boyunca 2 günde bir muayeneye çağırıyorlar, ve her muayeneye gidişinde kan tahlili de yapılıyor, o gün içinde öğlen yaptıkları kurul toplantısında görüşmeler sonucunda sana bir sonraki muayene günün ve bu güne kadar ki ilaç dozların msjla geliyor. 1 hafta sonra 2-3 kere muayene ye gidiyorsun hergün, ve sonrası da yumurta toplama.
biz ilk muayeneye gittiğimizde muayene ücreti 300 tl aldılar ayşe hoca için. sonra tedavi ücretinden düşülecekti. ama bizim zeynep kamil hastanesinden raporumuz olduğu için 5.750 den 4.750 ye indirdiler, böyle bir indirim yaptıkları için de bizden ekstra muayene ücretini indirmediler...
Hanhi doktor mevzuna gelince Ayşe hoca şeker gibi bir doktor. o yumurta toplamaya da giriyor ama transfere girmiyormuş, transfer için de semra hocayı isteyeczzz inşallahhh... Çok pozitif , iyi niyetli, yardım sever ve güleryüzlü bir insannn , ben çok memnunum sağolsunnnn...
eğer merak ettiklerin olursa yine yardımcı olmaya çalışırımmmm