• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

cnm bendende gorusmeye gittigimde degilde tedavinin ilk gunu istemislerdi benim vardida 6 ayi gecince kabul etmemislerdi.. bosver memorialda o testler dunya para, devlet hast ayni gun ucretsiz sonucta veriyo daha iyi cnm..

Canim benim de antitipo mu ne 47 çıkmisti doktor dediki bunun biraz daha dusuk olmasi lazim yoksa gebelige engel olur.tutsa da düşük olur demisti.ben de hep aklimda kaldi nereye yaptirsam hangi devlet hastanesine ??

yok hayır ben rahım fılmımı cektırdım hıcbır skntı gozukmedı aslnda suan bende gozuken net bı sorun da yok esımde de yok gıbı bıraz hareketlılık az bıraz sayı ama normal yolla olmasına engel degıl demıslerdı.. gel gorkı 1 yıldır olmadı 1 aşılama basarısız bırsuru yumurta takıbı basarısız... bende artık memorıala karar verdım gıdıp ıyı bı doktorla durumumuzu degerlendırmek ıstıyorum sorun olmasa olurdu dıye dusunuyporum bellıkı gozden kacan bırseyler var.. sız tedavılerınız ıcın kımlere gıdıyorsunz doktor hıc konusmuyorsunz ama ben konuskan bana dururmumu guzel anlatacak ben sormadan konusacak bı doktor ıstıyorum:)
Canım sanırım seninle konuşmuştuk tabi yanlış hatırlamıyorsam ben doktor kahraman bey ile tedavime devam ediyorum çok iyi bir doktor her soruya açık net cvp veriyor

Canim benim de antitipo mu ne 47 çıkmisti doktor dediki bunun biraz daha dusuk olmasi lazim yoksa gebelige engel olur.tutsa da düşük olur demisti.ben de hep aklimda kaldi nereye yaptirsam hangi devlet hastanesine ??
Işte bende onu bilemiyorum biraz önce sordum bazı arkadaslara ama cvp alamadım bizden istenilen testleri devlet hastaneleri yapıyor mu yapıyorsa hangi bölümden randevu almamız gerek canım

cnm sen hangı doktora gıdıyordun orda aylın hanım prof acıkcası bu bı tık one gecırıyo bırde banu hoca prf mus sanırım ama tabı uslup anlatım ıletısım bunlar da cok cok onemlı ısınmak doktoruna guvenmek.. buarada fılmden kesınlıkle korkmaa ınankı suan korkma dıye dedıgımı sanacaksın ama hayır gerckten korkma ben ecomarda cektırmıstım gıderken bıtek agrı kesıcı ve kas gevsetıcı ıctım o da hanı psıkolojık olarak rahatlamak ıcın su spekulm mu nedır onu takarken bıraz rahatısz oluyorsun ama onunla yeterınce hasırnesır olduk ztn:) onun dısında sıvı verılırken cok cok hafıf adet zamanı kasıklarını sıs hıssedersın ya oyle bı agrı oluyo ama ınan bunlar aslnda bahsedılmeyecek kdr basıt agrılar...

Canım tedaviye başlamadık henüz geçen hafta ön görüşmeye banu hanım'a gitmiştik, bugün aradı tahlil sonuçlarını söyledi tüp bebeğe başlamamız gerek dedi. Yarın 2. görüşmemiz olcak. Banu hanım Doçent canım. İnşallah benimde ağrım olmaz zaten gerginim film çekilceğini düşündükçe daha da geriliyorum. Ağrı kesici ve kas gevşeticiyi aynı anda mı aldın? Ne içtiğini öğrenebilir miyim? Bende filmden yarım saat falan önce ilaç alırım.

yok hayır ben rahım fılmımı cektırdım hıcbır skntı gozukmedı aslnda suan bende gozuken net bı sorun da yok esımde de yok gıbı bıraz hareketlılık az bıraz sayı ama normal yolla olmasına engel degıl demıslerdı.. gel gorkı 1 yıldır olmadı 1 aşılama basarısız bırsuru yumurta takıbı basarısız... bende artık memorıala karar verdım gıdıp ıyı bı doktorla durumumuzu degerlendırmek ıstıyorum sorun olmasa olurdu dıye dusunuyporum bellıkı gozden kacan bırseyler var.. sız tedavılerınız ıcın kımlere gıdıyorsunz doktor hıc konusmuyorsunz ama ben konuskan bana dururmumu guzel anlatacak ben sormadan konusacak bı doktor ıstıyorum:)
erkek:) yasaklı bolge :)))))) ben aylın, hande, banu doktor arasında bır tercıh yapmak ıstıyorum ama dur bakalım bıraz daha vaktım var nasılsa...
Canım birde Ayşe hn diye bir doktor var sanırım arkadaşlardan çok iyi bir doktor olduğunu duydum onunda aklında olsun :)

Teşekkür ederim canlar bu çok önemli bi bilgiydi, korktuğum başıma gelcek öyleyse. Film çekilirken bazıları çığlık çığlığa bağırırken bazılarında hiç acı olmuyomuş benim de canım acımaz umarım :KK17: yarın doktorla konuşurken aklımda olması ya da doktora sormam gereken bişi var mı sizce?

Film cektirdigin yer onemli benim iyi yer degildi ayilinca agrim oldu ve midem.bulandi :(

Canım tedaviye başlamadık henüz geçen hafta ön görüşmeye banu hanım'a gitmiştik, bugün aradı tahlil sonuçlarını söyledi tüp bebeğe başlamamız gerek dedi. Yarın 2. görüşmemiz olcak. Banu hanım Doçent canım. İnşallah benimde ağrım olmaz zaten gerginim film çekilceğini düşündükçe daha da geriliyorum. Ağrı kesici ve kas gevşeticiyi aynı anda mı aldın? Ne içtiğini öğrenebilir miyim? Bende filmden yarım saat falan önce ilaç alırım.
ben majezık bırde ımm kenfıx kas gevsetıcı ıkısınıde kahvaltıdan sonra yanı fılmden yaklasık 1 saat once tok karnına ıcmıstım evet ıkısını pes pese ıcmıstım bırsy olmadı belkı ıcmesemde aynı hıssedecektım kımbılır ama dıyorum ya psıkolojık olarak daha rahat hıssetmek ıcın ıcmıstım orda ılk uzandıgımda bacaklarımı tutamıyordum tıtremesınden okdr cok korkmustum aslnda ama bı cesaret glmıstı neden anestezı alayımkı dıye gercktende cıkınca esıme sureklı ıyıkı anestezılı olmamısım dedım gercekten sadece her muayene oldugu gıbı rahatsız hıssedıyosun ama bu acı hele hele bagırma cagırmaa aslaa degıl

Film cektirdigin yer onemli benim iyi yer degildi ayilinca agrim oldu ve midem.bulandi :KK43:

Geçmiş olsun canım narkoz mu aldın sen, sonrasında bulantı ve baş ağrısı yapıyo ne yazık ki, o yüzden hadi bi cesaret diyip narkozsuz çektirmek istiyorum. Memorialda çektiririm zaten, dediğin gibi yer önemli. Hayırlısı bakalım nolcak.

ben majezık bırde ımm kenfıx kas gevsetıcı ıkısınıde kahvaltıdan sonra yanı fılmden yaklasık 1 saat once tok karnına ıcmıstım evet ıkısını pes pese ıcmıstım bırsy olmadı belkı ıcmesemde aynı hıssedecektım kımbılır ama dıyorum ya psıkolojık olarak daha rahat hıssetmek ıcın ıcmıstım orda ılk uzandıgımda bacaklarımı tutamıyordum tıtremesınden okdr cok korkmustum aslnda ama bı cesaret glmıstı neden anestezı alayımkı dıye gercktende cıkınca esıme sureklı ıyıkı anestezılı olmamısım dedım gercekten sadece her muayene oldugu gıbı rahatsız hıssedıyosun ama bu acı hele hele bagırma cagırmaa aslaa degıl

Allah razı olsun hepinizden içimi rahatlattın, beni arkadaşım korkutmuştu. Onunki çok ağrılı olmuş. Moral verdin bana çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz benden istenen prolaktin,serbest T4,tsh,hbs ag, antianti_hbs, anti hcv, anti hiv l +I ,rubella lgG, tam kan sayımı tahlillerimi devlet hastaneleri yapıyor mu? Yapıyorsa randevu almam gerekiyor mu ve hangi bölümden randevu almam gerek şimdiden teşekkür ediyorum size

Arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz benden istenen prolaktin,serbest T4,tsh,hbs ag, antianti_hbs, anti hcv, anti hiv l +I ,rubella lgG, tam kan sayımı tahlillerimi devlet hastaneleri yapıyor mu? Yapıyorsa randevu almam gerekiyor mu ve hangi bölümden randevu almam gerek şimdiden teşekkür ediyorum size

Devlet hastanesinde yaptırabilirsin randevu Alman gerekiyor kadın doğum ya da dahiliye olabilir

Devlet hastanesinde yaptırabilirsin randevu Alman gerekiyor kadın doğum ya da dahiliye olabilir
Teşekkür ediyorum canım bu arada ben biraz önceki msjlarina baktım ama sanırım kaçırdım rahim fılmımı cektireceksin sen eğer öyleyse Betamar hafif ağrılı oluyor birde orda fidan hn var çok indirim yapıyor fiyatta eğer istersen canım numarasınıyazarım sana bana da çok yardımcı olmustu

Geçmiş olsun canım narkoz mu aldın sen, sonrasında bulantı ve baş ağrısı yapıyo ne yazık ki, o yüzden hadi bi cesaret diyip narkozsuz çektirmek istiyorum. Memorialda çektiririm zaten, dediğin gibi yer önemli. Hayırlısı bakalım nolcak.

Evet narkozsuz cesaret edemedim. Ama capada bir yer var oradaki sistem yeniymis agri olmuyormus bilgin olsun.

Teşekkür ediyorum canım bu arada ben biraz önceki msjlarina baktım ama sanırım kaçırdım rahim fılmımı cektireceksin sen eğer öyleyse Betamar hafif ağrılı oluyor birde orda fidan hn var çok indirim yapıyor fiyatta eğer istersen canım numarasınıyazarım sana bana da çok yardımcı olmustu

Günaydın canım tüp bebeğe başliycaz şimdiye kadar rahim filmi hiç çektirmedim. Aslında doktor istemedi, isterim onu da bilmiyorum ama dün burda 2 arkadaşla konuştum sağolsunlar bilgi verdiler. Onlara film çekilmeden tedaviye başlanmış ve sonrasında tüplerle alakalı sorun yaşadıkları için süreç uzamış. Bu Yüzden çektiricem. Tedaviye Şişli memorial'da başliycaz, film içinde orayı düşünüyorum aslında ama betamar'la ilgili de bi araştırma yapabilirim. Burası nerdeydi tatlım?

Evet narkozsuz cesaret edemedim. Ama capada bir yer var oradaki sistem yeniymis agri olmuyormus bilgin olsun.

Günaydın canım çapadaki yerin adını biliyo musun? Bir de sistem hakkında bilgin varsa beni ve konu ile ilgilenen diğer arkadaşları bilgilendirebilir misin canım :KK16:

Back