• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Amh karı okuyunca dedim bende yazayım 2012de ilk tedaviyle olcturdum 0.2 ydi simdi gecen hafta memorialda olcturdum 0.02bitmek üzere kızlar ben bi panik pnik sonra dedim Rabbim nasip edecekno rakamlara hiccc takılma deyip kendime geldim kızlar toparlanin rakamların hic önemi olacağına inanalim 2yi geçtim 1yumurta bile yeter tek ki tutunsun yavrumuz

troidde biliyorsun gebeligi etkileyen basli basina bir sorun.. embriyonun tutunmasini engelleyebiliyor.. referans araligina girer umarim cnm tez zamanda.. ilac kesin fayda eder.. biyopsi alindimi cnm nodul varmi..
amh a cok takilma bosver yumurta oldugu surece sorun yok zaten 35 yasinda ani dususler yasanabiliyor bendede oyle olmustu.. fsh daha onemli.. fsh in iyiyse hic canini sikma.. sizdeki asil infertilite sebebi neydi..
Esimde sperm hareketi çok az %5 hareket var asıl buydu birde benım sol tüpüm kapalı rahim ağzında hafif yapışıklık vardı ama onu laparoskopiyle açtılar bu tedavimden önce yapıldı canım :(

Amh karı okuyunca dedim bende yazayım 2012de ilk tedaviyle olcturdum 0.2 ydi simdi gecen hafta memorialda olcturdum 0.02bitmek üzere kızlar ben bi panik pnik sonra dedim Rabbim nasip edecekno rakamlara hiccc takılma deyip kendime geldim kızlar toparlanin rakamların hic önemi olacağına inanalim 2yi geçtim 1yumurta bile yeter tek ki tutunsun yavrumuz
Inşallah canım ne güzel kendi içinde kendini motive edebiliyosun inşallah bende basarabilirim bunu doğru olanı sen yapiyosun ben hemen bu sonucu alır almaz yıkıldım çok gucluyum bu tedavi süreciyle çok rahat baş edebilirim saniyodum fakat öyle degilmisim bunu gördüm iyi ki sizler varsınız

troidde biliyorsun gebeligi etkileyen basli basina bir sorun.. embriyonun tutunmasini engelleyebiliyor.. referans araligina girer umarim cnm tez zamanda.. ilac kesin fayda eder.. biyopsi alindimi cnm nodul varmi..
amh a cok takilma bosver yumurta oldugu surece sorun yok zaten 35 yasinda ani dususler yasanabiliyor bendede oyle olmustu.. fsh daha onemli.. fsh in iyiyse hic canini sikma.. sizdeki asil infertilite sebebi neydi..
Evet canım tiroid çok etkenmis olmamasinda inşaallah ilaç dediğin gibi ise yarar bu arada biyopsi alınmadı bende sadece kandaki sonuca dayalı ilaç verdiler nodul olunca ne oluyo canım

Esimde sperm hareketi çok az %5 hareket var asıl buydu birde benım sol tüpüm kapalı rahim ağzında hafif yapışıklık vardı ama onu laparoskopiyle açtılar bu tedavimden önce yapıldı canım :KK43:
anladim cnm sen yinede tedavilerini cok aralik vermeden hizlandir.. erkek inf ve rezerv azligi sorun oluyo.. sorunlu olan spermler az yumurtayla dollenince sansimizda az oluyo.. elini cabuk tut cnm..
beni sormussun cnm memorialda tutmustu ama 11 haftalik kalbi durdu.. simdi yine baslamaya calisiyorum.. memorial iki aydir tedaviye almadi.. sorunlar cikti

anladim cnm sen yinede tedavilerini cok aralik vermeden hizlandir.. erkek inf ve rezerv azligi sorun oluyo.. sorunlu olan spermler az yumurtayla dollenince sansimizda az oluyo.. elini cabuk tut cnm..
beni sormussun cnm memorialda tutmustu ama 11 haftalik kalbi durdu.. simdi yine baslamaya calisiyorum.. memorial iki aydir tedaviye almadi.. sorunlar cikti
Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun :( inşallah rabbim sağlıklı evlatlar nasip eder bizlere bu arada yardımcı olduğun için çok çok teşekkür ediyorum desteğin çok iyi geldi tabi diğer arkadaşların destekleride öyle bu arada son bir sorum var sana canım nodul varmi diye sormussun o da ciddi bir sorun mu acaba

canım sen de 11.haftaya kadar kontrollerde olumsuz giden durum var mıydı söylenmiş miydi

Evet canım tiroid çok etkenmis olmamasinda inşaallah ilaç dediğin gibi ise yarar bu arada biyopsi alınmadı bende sadece kandaki sonuca dayalı ilaç verdiler nodul olunca ne oluyo canım
annemdede bu kis troid sorunu ciktida cnm.. 2.89 cikti.. once sintigrafi cektiler, sonra biyopsi yaptilar noduller temizmi yoksa atom gereklimi diye.. Allahtan temiz cikti.. uc ay ilac kullandi duzene girdi..

canım sen de 11.haftaya kadar kontrollerde olumsuz giden durum var mıydı söylenmiş miydi
cnm 9. haftada bebek iki gun geriden gitmeye baslamisti.. ara acilirsa kapanmayabilir cunku ilk uc ay acilan aralar zor kapaniyo dediler.. sonrada ne yazikki ara habire acildi.. yani ben 11. haftadayken bebegin gelisimi 10. haftadaydi. son hafta biliyordum aslinda nur hn bana bir haftaya kadar kalbi heran durabilir demisti..

kızlar bu degerlere cok takılmayın ınan tam tersı ornek de benım... amh degerım 7 cıkmıstı en yuksek 6 olması gerekıyomus sanırım:) bendede fazla olması anormal sanırım cunku benımde olmuyor
Herşey kararında güzel oluyor sanırım ne fazla ne eksik inşallah allahım bu mucadelemizin sonucunda bizleri mutlu eder

cnm 9. haftada bebek iki gun geriden gitmeye baslamisti.. ara acilirsa kapanmayabilir cunku ilk uc ay acilan aralar zor kapaniyo dediler.. sonrada ne yazikki ara habire acildi.. yani ben 11. haftadayken bebegin gelisimi 10. haftadaydi. son hafta biliyordum aslinda nur hn bana bir haftaya kadar kalbi heran durabilir demisti..

benim de ilk baştan beri gelişimi geriydi de merak ettimm

gecmıs olsun cnm...

cnm 9. haftada bebek iki gun geriden gitmeye baslamisti.. ara acilirsa kapanmayabilir cunku ilk uc ay acilan aralar zor kapaniyo dediler.. sonrada ne yazikki ara habire acildi.. yani ben 11. haftadayken bebegin gelisimi 10. haftadaydi. son hafta biliyordum aslinda nur hn bana bir haftaya kadar kalbi heran durabilir demisti..[/QUTE]

sonra dediğin gibi 8.hafta da olması gerekirken 6.haftadaydı ve kalbi durmuştu

benim de ilk baştan beri gelişimi geriydi de merak ettimm
ama cnm senin ikizz..ikizlerde bu cok normal zaten geriden geliyolar genelde.. ablamin ikizleri dogana kadar hep uc hafta geriden geldiler.. dogduklarinda bile el kadardilar..birde benim kese bozulmaya baslamisti ondan anladik bende goruyordum bunu muayenelerde..
sen gonlunu ferah tutt..

Back