• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

annemdede bu kis troid sorunu ciktida cnm.. 2.89 cikti.. once sintigrafi cektiler, sonra biyopsi yaptilar noduller temizmi yoksa atom gereklimi diye.. Allahtan temiz cikti.. uc ay ilac kullandi duzene girdi..

Canım bende de 3 sene evvel tiroit çıktı ama dr bana ilaç vermedi.troidit diye teşhis koydu ve iyot diyeti verdi sadece.ben tedaviye başlarken serbest T4 tahlili istediler normal değerde çıktı.aama şimdi sen tutunmayı etkiliyor diyince kafam karıştı.dr a bunu hatırlatmalı mıyım ne dersin

ama cnm senin ikizz..ikizlerde bu cok normal zaten geriden geliyolar genelde.. ablamin ikizleri dogana kadar hep uc hafta geriden geldiler.. dogduklarinda bile el kadardilar..birde benim kese bozulmaya baslamisti ondan anladik bende goruyordum bunu muayenelerde..
sen gonlunu ferah tutt..

yok önceki canım bunlar iyi maşallah işallah böle devam ederler hatta biri önde gidiooo:)

Canım bende de 3 sene evvel tiroit çıktı ama dr bana ilaç vermedi.troidit diye teşhis koydu ve iyot diyeti verdi sadece.ben tedaviye başlarken serbest T4 tahlili istediler normal değerde çıktı.aama şimdi sen tutunmayı etkiliyor diyince kafam karıştı.dr a bunu hatırlatmalı mıyım ne dersin
cnm memorial zaten tedaviye baslarken troid testi aliyor basladigi gun.. bende almislardi.. sen yinede ogun hatirlat istersen gerci pahaliydi 200 tl di..
tedaviye gitmene daha var.. bi devlet hast de dahiliye bolumunde troid testlerini yenilesen iyi olur aslinda.. troid 6 ayda bir takip edilmesi gereken biseymis cnm..

Canım tiroid normal yolla gebeliğe bile engel oluyor diye biliyorum istersen sen bir sor doktora fakat nodülü bende yeni öğrendim

cnm memorial zaten tedaviye baslarken troid testi aliyor basladigi gun.. bende almislardi.. sen yinede ogun hatirlat istersen gerci pahaliydi 200 tl di..
tedaviye gitmene daha var.. bi devlet hast de dahiliye bolumunde troid testlerini yenilesen iyi olur aslinda.. troid 6 ayda bir takip edilmesi gereken biseymis cnm..

Cnm benden böyle bir tahlil istemediler hastaneye gittiğimde..hani başlangıçta istenilen tahliller arasında vardı T4 sadece o kadar.ama biliyorum ben daha önce yaptırdıklarım daha detaylı testlerdi..öyleyse yeniden yaptırayım ben valla iyi oldu bunu hatırlattığın sağol cnm

Cnm benden böyle bir tahlil istemediler hastaneye gittiğimde..hani başlangıçta istenilen tahliller arasında vardı T4 sadece o kadar.ama biliyorum ben daha önce yaptırdıklarım daha detaylı testlerdi..öyleyse yeniden yaptırayım ben valla iyi oldu bunu hatırlattığın sağol cnm
cnm bendende gorusmeye gittigimde degilde tedavinin ilk gunu istemislerdi benim vardida 6 ayi gecince kabul etmemislerdi.. bosver memorialda o testler dunya para, devlet hast ayni gun ucretsiz sonucta veriyo daha iyi cnm..

cnm bendende gorusmeye gittigimde degilde tedavinin ilk gunu istemislerdi benim vardida 6 ayi gecince kabul etmemislerdi.. bosver memorialda o testler dunya para, devlet hast ayni gun ucretsiz sonucta veriyo daha iyi cnm..
Canım devlet hastanesinde bu tahlilleri yaptırmak için hangi bölümden randevu almamız gerek bilgin var mı

Kızlar nereden başlayacağımı ne yazacağımı bilemiyorum... Tek bildiğim şey koca bir kabustan uyanamadığım...
Bebeğimi Cumartesi akşamı kaybettim :KK61:
Heyecanlı başlayan Cumartesi günü çok güzel bir şekilde devam etti, Saat 14:00 gittik bebişimizi gördük gayet güzel haftası ile birebir uyumluydu, minik kalbi 152 atıyordu ve Kızıma da o an orada kardeşi olacağını anlattık gösterdik, kardeş istemeyen prensesim bir mutlu oldu o yüz ifadesini görmeniz lazımdı... Mutlu mesut ayrıldık hastaneden...
Akşam 18:00 da karnıma bir sancı girdi ve wc'ye gittim birden bir kan boşaldı ve ufak bir parça düştü benden hemen doktoru aradık acile gitmemizi söyledi hemen... Acile gittiğimizde bebişimin hala benimleydi ama kalp atışı 100'e düşmüştü hemen iğne serum alınacak tüm önlemler alındı ama kanamam bir türlü durmadı ve kalp atını 90'nın atına düştü ve sonrasında da maalesef bebeği kaybettik... Ömrümün en zor dakikaları idi inanın ama Rabbim nasip etmedi, elden birşey gelmedi... Çok yorgunum arkadaşlar çok bir imtihandı bedeli ağır geldi... Rabbim tüm günahlarımı affetsin ve kimseyi evladı ile sınamasın...

Canim benim cok üzüldüm bu da cok aci bisey... ama olsun rabbime şükür et en azindan annelik hissini yasamis bir insansin. Uzulme mutlu ol

:) okumus akıllı kadın he.. ya bakmayın esıme boyle dedıgıme bende daha hıc erkek doktora gıtmedım kı cok da utanırım bılıyorum ama bazen oyle bı an gelıyokı bırı anlatıyo anlatıyo soylr ıyı boyle ıyı su gıtmıs hamıle kalmıs bu gıtmıs hemen tedavısı sonuclanmıs heh dıyorum utana sıkıla gıdecem bukez hopp kocadan veto gelıyo en sevdıgım cumlesıde su vardır vardır bayanında ıyısı vardır gır kadınlar klubune bak o da vardır :)

Valla is tup bebege gelince kadin doktor erkek doktor aramiyorsun. Zaten hersey karisik oluyor çünkü bu is ortak calisilan bir is :)

Arkadaslar Merhaba biraz önce amh test sonucumu aldım 0.3 yani yumurtalık rezervim az yumurta üretiyor :KK43: o kadar moralim bozuk ki bu ne demek bilen varmı yada benim gibi aynı durumda olup gebe kalan arkadaşlar varmı lütfen yardımcı olun bana bir şeyler söyleyin inanın çok ihtiyacım var :KK43: :KK43:

Ah cnm ben de ilk duydugumda şok olmustum 0.84 cikmisti. Yumurta rezervin az gebelik sansimiz daha düşük digerlerine göre. Sen tedaviye bir basla tedavide yumurta kaliteli olsun yeterlidir.kendini strese sokma..

Tüp tedavin hayırlı olsun diyeyim o zaman:) dilerim ilk ve son tedavin olur..stres olmana gerek yok randevuna giderken evvelki tahlil tetkik neyin varsa götür.hsg filmin varsa onuda götür yoksa çektirmeni isteyebilirler. Tüp tıkalı diye tutmadı demiyorum yani ama buda etkilemiş olabilir.benim dediğim şey tüpüm tıkalı olduğu halde açık demeleri ve bunu yok sayıp tedaviye devam etmeleri.tüp bebekte her iki tüpü tıkalı olup da gebe kalanlar var evet ama bide hsg de kapalı görünen tüplerin içi sıvı dolu olup buda embriyolara sızdığı için defalarca tutmayan ve bu durum farkedilmeyenler de var.ssonra benim gibi yıllarca sebepsiz infertilite diye gezenler de var :)

cnm bizdede erkek infertilitesi vardı tüp bebek denemelerimin hiçbirinde doktorlarım rahim filmi istemedi. yıllarımı bahçecide geçirdim doktorum asla sende rahim filnmine gerek yok ben anlarım herşeyin tertemiz tüplerde sorun yok, senin hiçbir konuda sıkıntın yok dedi ama hiç hamilede kalamadım..
ben bahceciyi bırakınca kendi kendime gidip radyomarda çektirdim memorial semra hanıma götürdüm, sol tüpümün kapalı ve enfeksiyon dolu olduğunu söyledi.. sıkıntılı bi tüple yıllarca tedavi görmüşüm.. laparaskopi ile sol tüp alındı.. aynı filmi bir kaç doktora daha gösterdim onlarda sıkıntı olduğunu doğruladı.. yani erkek infertilitesi olsa bile rahim filmi şart bence..

Teşekkür ederim canlar bu çok önemli bi bilgiydi, korktuğum başıma gelcek öyleyse. Film çekilirken bazıları çığlık çığlığa bağırırken bazılarında hiç acı olmuyomuş benim de canım acımaz umarım :KK17: yarın doktorla konuşurken aklımda olması ya da doktora sormam gereken bişi var mı sizce?

Teşekkür ederim canlar bu çok önemli bi bilgiydi, korktuğum başıma gelcek öyleyse. Film çekilirken bazıları çığlık çığlığa bağırırken bazılarında hiç acı olmuyomuş benim de canım acımaz umarım :KK17: yarın doktorla konuşurken aklımda olması ya da doktora sormam gereken bişi var mı sizce?

cnm sen hangı doktora gıdıyordun orda aylın hanım prof acıkcası bu bı tık one gecırıyo bırde banu hoca prf mus sanırım ama tabı uslup anlatım ıletısım bunlar da cok cok onemlı ısınmak doktoruna guvenmek.. buarada fılmden kesınlıkle korkmaa ınankı suan korkma dıye dedıgımı sanacaksın ama hayır gerckten korkma ben ecomarda cektırmıstım gıderken bıtek agrı kesıcı ve kas gevsetıcı ıctım o da hanı psıkolojık olarak rahatlamak ıcın su spekulm mu nedır onu takarken bıraz rahatısz oluyorsun ama onunla yeterınce hasırnesır olduk ztn:) onun dısında sıvı verılırken cok cok hafıf adet zamanı kasıklarını sıs hıssedersın ya oyle bı agrı oluyo ama ınan bunlar aslnda bahsedılmeyecek kdr basıt agrılar...

Canım sen rahim filmimi çektirecektin

yok hayır ben rahım fılmımı cektırdım hıcbır skntı gozukmedı aslnda suan bende gozuken net bı sorun da yok esımde de yok gıbı bıraz hareketlılık az bıraz sayı ama normal yolla olmasına engel degıl demıslerdı.. gel gorkı 1 yıldır olmadı 1 aşılama basarısız bırsuru yumurta takıbı basarısız... bende artık memorıala karar verdım gıdıp ıyı bı doktorla durumumuzu degerlendırmek ıstıyorum sorun olmasa olurdu dıye dusunuyporum bellıkı gozden kacan bırseyler var.. sız tedavılerınız ıcın kımlere gıdıyorsunz doktor hıc konusmuyorsunz ama ben konuskan bana dururmumu guzel anlatacak ben sormadan konusacak bı doktor ıstıyorum:)

Back