• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İ

İnşallah olur canım, dua et ne olur bana da.Acıbadem Maslak düşünüyordum aslında ama bu topikle buluşana kadar memeorialdan haberim yoktu. Şimdi ise memorial agir basıyor. Turkiyenin bir ucundan gelecem,doğru yerde okurum inşallah canim

Bencede memorial olsun ben sonucumu almadım beklemedeyim ama ellerinden geleni yapıyorlar bir değil bir çok Dr kontrol etmiş oluyor ve labaratuvar çok güçlü kalabalık ben daha önce acıbadem de denedim bir Dr iki embriolog yeterli değil bence.

erkek:) yasaklı bolge :)))))) ben aylın, hande, banu doktor arasında bır tercıh yapmak ıstıyorum ama dur bakalım bıraz daha vaktım var nasılsa...

Hande hn benim Dr çok memnun kaldım opu işlemini ve transferimi de kendi yaptı SIP şak ve esprili ben zor şeyler yaşadım ve cok ilgilendi tavsiye edebilirim canım hakkında hayirlisi arkadaşım

Peki yeni bir soru ile sizin karsiniza ciksam:) asilama icin ne dusunuyorsunz? Yani asilama denirse ki muhtemelen ilk etapta asilama onerecekler... sizce denekelimiyim? Birde asilamada hastane nekdr onemli bir hastane 400 500 e yaparken bir baska hastane 1000 1500e yapabiliyo ne derece mantiili? Mesela burda deneyen var mi aradaki farki vermege deger mi? Yarin gidecem on gorusme icin bakalim ne dickler..

Peki yeni bir soru ile sizin karsiniza ciksam:) asilama icin ne dusunuyorsunz? Yani asilama denirse ki muhtemelen ilk etapta asilama onerecekler... sizce denekelimiyim? Birde asilamada hastane nekdr onemli bir hastane 400 500 e yaparken bir baska hastane 1000 1500e yapabiliyo ne derece mantiili? Mesela burda deneyen var mi aradaki farki vermege deger mi? Yarin gidecem on gorusme icin bakalim ne dickler..

bence kesinlikle aşılama ile zaman kaybetme derim tüp bebek öncesi 2 kez denedikk şuan düşünüyorum boşu boşuna hem paramız hem zamanımız hem de bi o kadar manevi değerlerimizi götürmüşş

[QUOTE="mlk10, post: 40147003, member: 64113ience kesinlikle aşılama ile zaman kaybetme derim tüp bebek öncesi 2 kez denedikk şuan düşünüyorum boşu boşuna hem paramız hem zamanımız hem de bi o kadar manevi değerlerimizi götürmüşş[/QUOTE]

Hadi ya.. bende bikez yaptirdim aslnda ama ilacsiz oldu bikerede ilacli mi denesem diyorum sen menorialdami asilama oldun?

Çok teşekkür ederim canım benim. Doktorla bi görüşeyim bakalım ne diyecek memorialdan bi fiyat alıcam sanırım ilk tercihim burası olur ama Dediğin yeri de göz ardı etmiyorum orayla da görüşebilirim. Birazdan çıkıp hastaneye doğru yol alıcam, heyecan dorukta :KK49: dua edin lütfen

Canım nasıl geçti ilk randevun havadisler iyidir inşallah :)

Canim benim de antitipo mu ne 47 çıkmisti doktor dediki bunun biraz daha dusuk olmasi lazim yoksa gebelige engel olur.tutsa da düşük olur demisti.ben de hep aklimda kaldi nereye yaptirsam hangi devlet hastanesine ??

canım hepsi yapıyo kolay bi test dahiliye bölümleri yapıyo..

Çok teşekkür ederim canım benim. Doktorla bi görüşeyim bakalım ne diyecek memorialdan bi fiyat alıcam sanırım ilk tercihim burası olur ama Dediğin yeri de göz ardı etmiyorum orayla da görüşebilirim. Birazdan çıkıp hastaneye doğru yol alıcam, heyecan dorukta :KK49: dua edin lütfen

rahim filminde Fındıkzade Radyomar çok iyi cnm.. tüpçü bayanların ilk tercihi genelde burası..

Arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz benden istenen prolaktin,serbest T4,tsh,hbs ag, antianti_hbs, anti hcv, anti hiv l +I ,rubella lgG, tam kan sayımı tahlillerimi devlet hastaneleri yapıyor mu? Yapıyorsa randevu almam gerekiyor mu ve hangi bölümden randevu almam gerek şimdiden teşekkür ediyorum size

Bir kismini aile hekimi yapiyor.ben hormon tahlillerini suleymaniye dogum evinde yaptirdim.randevu gerekiyor. Rubella da sefakoy kanunu sultan arastirma hastanesinde yapiliyormus.

Günaydın canım çapadaki yerin adını biliyo musun? Bir de sistem hakkında bilgin varsa beni ve konu ile ilgilenen diğer arkadaşları bilgilendirebilir misin canım :KK16:

Radyomar ismi. Fiyat 400 dü. Sistem de son teknoloji oldugu icin bayiltmiyor ve agri olmuyormus.

Asilama hic olmadim ama tavsiye de etmem yaptirin arkadaslarin hepsi olumsuz sonuc aldi

Canım ne oldu hastanede umarım doktorlar la gorusmen iyi geçmiştir

Kızlar nereden başlayacağımı ne yazacağımı bilemiyorum... Tek bildiğim şey koca bir kabustan uyanamadığım...
Bebeğimi Cumartesi akşamı kaybettim :KK61:
Heyecanlı başlayan Cumartesi günü çok güzel bir şekilde devam etti, Saat 14:00 gittik bebişimizi gördük gayet güzel haftası ile birebir uyumluydu, minik kalbi 152 atıyordu ve Kızıma da o an orada kardeşi olacağını anlattık gösterdik, kardeş istemeyen prensesim bir mutlu oldu o yüz ifadesini görmeniz lazımdı... Mutlu mesut ayrıldık hastaneden...
Akşam 18:00 da karnıma bir sancı girdi ve wc'ye gittim birden bir kan boşaldı ve ufak bir parça düştü benden hemen doktoru aradık acile gitmemizi söyledi hemen... Acile gittiğimizde bebişimin hala benimleydi ama kalp atışı 100'e düşmüştü hemen iğne serum alınacak tüm önlemler alındı ama kanamam bir türlü durmadı ve kalp atını 90'nın atına düştü ve sonrasında da maalesef bebeği kaybettik... Ömrümün en zor dakikaları idi inanın ama Rabbim nasip etmedi, elden birşey gelmedi... Çok yorgunum arkadaşlar çok bir imtihandı bedeli ağır geldi... Rabbim tüm günahlarımı affetsin ve kimseyi evladı ile sınamasın...
Geçmiş olsun cnm çok üzüldüm 2 sene önce benim de olmuştu bilirim yaşadıklarını :((( . Genetiği uygun olmayınca çok durmuyor embriyo. Sağlıklı hayırlısına dua edelim inş bir dahaki sefere çok beklemeden .

kızlar crinone jel içimde birikmiş birikmiş siyahımsı şekilde büyük parça halinde geri geldi 12.haftadayım o ne zmn bırakılacak doktor bişi dememişti ama
12. Hafta diye hatırlıyorum ama sen doktoruna sor canım ikiz olduklarını da hatırlat:)

Herkes için hayırlısı olur inşallah, doktor aradı bugün (eşimin sperm sayı, Şekil ve hızında problem vardı zaten) eşimin spermiyografi sonuçlarını söyledi ve tüp bebek yapmamız gerekiyor dedi. Yarın randevum var gidip daha Detaylı öğrenicez. Doktora özellikle sormam gereken bi soru var mı acaba? Bi de sağ tüpüm tıkalı olarak tedavi gördüm demişsiniz, eski doktoruma hsg çektirmek için gitmiştim eşimde problem olduğu için hsg çektirmeye gerek yok ztn tüp bebekte Rahime kendileri yerleştiricekler boşuna yaptırma Demişti. Şimdi aklıma takıldı tüp tıkalı olunca tedavi tutmuyor mu? Hsg'yi illa çektirmeli miyim? Kafam karma Karışık ve şu an stresten ölüyorum :KK17:
Tup bebekte de tuplerin tıkalı olup olmadığı önemli cnm onu doktorların oğrenmesi gerekiyor tıkalıyken de tup bebek yapılıyor ama açılabiliyorsa açıyorlar yada tıkalı tupten rahime zararlı sıvı akmaması için tamamen kapatıyorlar diye biliyorum doktorun daha iyi anlatır gerekiyor da istiyorlar zaten hsg hayırlı haberlerini alırız inş

anladim cnm sen yinede tedavilerini cok aralik vermeden hizlandir.. erkek inf ve rezerv azligi sorun oluyo.. sorunlu olan spermler az yumurtayla dollenince sansimizda az oluyo.. elini cabuk tut cnm..
beni sormussun cnm memorialda tutmustu ama 11 haftalik kalbi durdu.. simdi yine baslamaya calisiyorum.. memorial iki aydir tedaviye almadi.. sorunlar cikti
Canım bilmiyordum senin durumu:( 11 haftalıkken durma sebebi neymiş kalbin

Back