Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

annemdede bu kis troid sorunu ciktida cnm.. 2.89 cikti.. once sintigrafi cektiler, sonra biyopsi yaptilar noduller temizmi yoksa atom gereklimi diye.. Allahtan temiz cikti.. uc ay ilac kullandi duzene girdi..

Canım bende de 3 sene evvel tiroit çıktı ama dr bana ilaç vermedi.troidit diye teşhis koydu ve iyot diyeti verdi sadece.ben tedaviye başlarken serbest T4 tahlili istediler normal değerde çıktı.aama şimdi sen tutunmayı etkiliyor diyince kafam karıştı.dr a bunu hatırlatmalı mıyım ne dersin

yok önceki canım bunlar iyi maşallah işallah böle devam ederler hatta biri önde gidiooo:)

cnm memorial zaten tedaviye baslarken troid testi aliyor basladigi gun.. bende almislardi.. sen yinede ogun hatirlat istersen gerci pahaliydi 200 tl di..
tedaviye gitmene daha var.. bi devlet hast de dahiliye bolumunde troid testlerini yenilesen iyi olur aslinda.. troid 6 ayda bir takip edilmesi gereken biseymis cnm..

Canım tiroid normal yolla gebeliğe bile engel oluyor diye biliyorum istersen sen bir sor doktora fakat nodülü bende yeni öğrendim

Cnm benden böyle bir tahlil istemediler hastaneye gittiğimde..hani başlangıçta istenilen tahliller arasında vardı T4 sadece o kadar.ama biliyorum ben daha önce yaptırdıklarım daha detaylı testlerdi..öyleyse yeniden yaptırayım ben valla iyi oldu bunu hatırlattığın sağol cnm

cnm bendende gorusmeye gittigimde degilde tedavinin ilk gunu istemislerdi benim vardida 6 ayi gecince kabul etmemislerdi.. bosver memorialda o testler dunya para, devlet hast ayni gun ucretsiz sonucta veriyo daha iyi cnm..

cnm bendende gorusmeye gittigimde degilde tedavinin ilk gunu istemislerdi benim vardida 6 ayi gecince kabul etmemislerdi.. bosver memorialda o testler dunya para, devlet hast ayni gun ucretsiz sonucta veriyo daha iyi cnm..
Canım devlet hastanesinde bu tahlilleri yaptırmak için hangi bölümden randevu almamız gerek bilgin var mı

Canim benim cok üzüldüm bu da cok aci bisey... ama olsun rabbime şükür et en azindan annelik hissini yasamis bir insansin. Uzulme mutlu ol

Valla is tup bebege gelince kadin doktor erkek doktor aramiyorsun. Zaten hersey karisik oluyor çünkü bu is ortak calisilan bir is :)

Ah cnm ben de ilk duydugumda şok olmustum 0.84 cikmisti. Yumurta rezervin az gebelik sansimiz daha düşük digerlerine göre. Sen tedaviye bir basla tedavide yumurta kaliteli olsun yeterlidir.kendini strese sokma..

Teşekkür ederim canlar bu çok önemli bi bilgiydi, korktuğum başıma gelcek öyleyse. Film çekilirken bazıları çığlık çığlığa bağırırken bazılarında hiç acı olmuyomuş benim de canım acımaz umarım yarın doktorla konuşurken aklımda olması ya da doktora sormam gereken bişi var mı sizce?

Ah cnm ben de ilk duydugumda şok olmustum 0.84 cikmisti. Yumurta rezervin az gebelik sansimiz daha düşük digerlerine göre. Sen tedaviye bir basla tedavide yumurta kaliteli olsun yeterlidir.kendini strese sokma..
Amin inşallah canım sen ne durumdasin tedavi aşamasında misin canım

cnm sen hangı doktora gıdıyordun orda aylın hanım prof acıkcası bu bı tık one gecırıyo bırde banu hoca prf mus sanırım ama tabı uslup anlatım ıletısım bunlar da cok cok onemlı ısınmak doktoruna guvenmek.. buarada fılmden kesınlıkle korkmaa ınankı suan korkma dıye dedıgımı sanacaksın ama hayır gerckten korkma ben ecomarda cektırmıstım gıderken bıtek agrı kesıcı ve kas gevsetıcı ıctım o da hanı psıkolojık olarak rahatlamak ıcın su spekulm mu nedır onu takarken bıraz rahatısz oluyorsun ama onunla yeterınce hasırnesır olduk ztn:) onun dısında sıvı verılırken cok cok hafıf adet zamanı kasıklarını sıs hıssedersın ya oyle bı agrı oluyo ama ınan bunlar aslnda bahsedılmeyecek kdr basıt agrılar...

Canım sen rahim filmimi çektirecektin

yok hayır ben rahım fılmımı cektırdım hıcbır skntı gozukmedı aslnda suan bende gozuken net bı sorun da yok esımde de yok gıbı bıraz hareketlılık az bıraz sayı ama normal yolla olmasına engel degıl demıslerdı.. gel gorkı 1 yıldır olmadı 1 aşılama basarısız bırsuru yumurta takıbı basarısız... bende artık memorıala karar verdım gıdıp ıyı bı doktorla durumumuzu degerlendırmek ıstıyorum sorun olmasa olurdu dıye dusunuyporum bellıkı gozden kacan bırseyler var.. sız tedavılerınız ıcın kımlere gıdıyorsunz doktor hıc konusmuyorsunz ama ben konuskan bana dururmumu guzel anlatacak ben sormadan konusacak bı doktor ıstıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…