Massallah canim bin massallah :) valla ben kime desem hamisim diye hep diyolar oglun olcak :) bana da oyle geliyo ki herif olcak :)Teşekkür ederim canım işte bütün olumsuzlukları zor geçen günleri unutturan gerçek :) Allah izin verirse inşallah oğlan geliyor :)) bakalım sizlere ne gelecek :) ne hissediyorsun
Semra hoca 8 gün sonra hastanede. Yanlız değişmedi ise perşembe, cts ve pazar izin günleri. Denk düşer ve Semra hocayı talep ederseniz transfere giriyor.
Çok sevindim canım evet banada başlayacağım zaman size hangi doz uygulayacağımıza karar vermek için kan alicaz dediler yanlız gonalef ilacını hangi eczaneden aldın hastane mi yonlendiriyor fiyatı gerçekten çok iyi bu arada kaç kutu gonalef istendi sana ben ilk denememde 5 kutu gonalef ve 300 yapıldı fakat hiç test yapmadan karar verdiler bu olcuye ilk denememdeCanım bugün hande Hn ilk görüşme oldu kontrol sonrası kan alındı ve ilaç dozları belirlendi bir sonra ki randevu kahraman bey le 3 gün sonra diğer hastane ve burası arasında ki fark şuydu ilgimi çekti. 1.kan alındı doz belirlendi ve bu her görüşmede böyleymis ilaç dozu belirleniyor herkes için mi aynı bilemem tabi kan alımı 2.gonal f için bir kutu 200 lira ödedik biz 350 den almıştık hep acıbadem de hatta anlaşmalı çok ucuz diye hastaneye getiriyordu eczane şimdilik bu içim şu an için rahat sadece transferi mi semra hoca yapabilirse çok mutlu olacağım.
Aynen canım sana katılıyorum ilgi çok önemli bencede bir nebze de olsa yaşadıklarını benimle paylaştığın için ve tabi tavsiyelerin içinde çok teşekkür ederim canım bu arada pozitif sonuç alamana inan cok sevindim kimden bu haberi duysam içim de daha çok güven duygusu artıyor rabbim evladını sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsinCAnım teknik olarak konuşuyorum ben hala hastaneye kızgın olduğum ve yapılanı sindiremediğim için karakter olarak tarafsız bakmaya çalışmak çok yorucu oluyor.
laboratuvarı çok iyi bir hastane öncelikle, tüp bebekte uzmanlaşmışlar işlerini çok iyi yapıyorlar, derler ya yurt dışındaki hastaneler için fabrikalaşmış bir sistem var doktorlar ruhsuz işlerini yapıp gidiyorlar diye aynen öyle işte, bir hasta olarak tedavi aşamasında ilgi alaka özen bekleriz doktorlara hemen ulaşmak isteriz falan işte onu bulmak zor, çok koyun olmamanı tavsiye ederim unutma çocuk sahibi olamıyor olman seni daha az insan yapmıyor daha az saygıyı hak ediyorsun anlamın gelmiyor o nedenle lütfen saygı rica et ve al.
Onun dışında başarı odaklı bir hastane, her zaman diyorum herkes mutlaka bir kere de olsa bu hastanede tüp bebek denemeli, kahraman beyi tanımıyorum ama çok iyi diye duydum birde Ayşe hanım var ben geç tanıştım ama çok sevdim onu da tavsiye ederim. birde tedavin hakkında bu başlıkta ayrıntılı bilgi verme lütfen üstün körü anlat kimliğinin tespit edilmemesi bence daha iyi olur senin için insanların duygularını özgürce paylaşmasına ve mahremiyetine saygı duyulmalı.
Buarada bende Ataşehir memorial'de 2 tüp bebek denedim negatif sonuç aldım. üçüncü denemeyi şişlide yaptım pozitif aldım, doktorlarım Aylin hanım, hande hanım ve Ayşe hanımdı transferimi Semra hanım yaptı
Tedavin hayırlı olsun
Çok sevindim canım evet banada başlayacağım zaman size hangi doz uygulayacağımıza karar vermek için kan alicaz dediler yanlız gonalef ilacını hangi eczaneden aldın hastane mi yonlendiriyor fiyatı gerçekten çok iyi bu arada kaç kutu gonalef istendi sana ben ilk denememde 5 kutu gonalef ve 300 yapıldı fakat hiç test yapmadan karar verdiler bu olcuye ilk denememde
Günaydın arkadaşlar. Merkez araştırıyorum. Tavsiye eder misiniz Memorial ı.
Çok sevindim canım evet banada başlayacağım zaman size hangi doz uygulayacağımıza karar vermek için kan alicaz dediler yanlız gonalef ilacını hangi eczaneden aldın hastane mi yonlendiriyor fiyatı gerçekten çok iyi bu arada kaç kutu gonalef istendi sana ben ilk denememde 5 kutu gonalef ve 300 yapıldı fakat hiç test yapmadan karar verdiler bu olcuye ilk denememde
Aynen dediginiz gibi perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri yok ve benim transferim o günlerden birine denk gelirse çok uzulecegim ne bileyim sanki öyle inandım ve başladım artık hayırlısı tabi hakkima
Massallah canim bin massallah :) valla ben kime desem hamisim diye hep diyolar oglun olcak :) bana da oyle geliyo ki herif olcak :)
Araştıra araştıra bulmuşsun işte. burda herkes şişli memorialde tedavi görüyor. henüz tedaviden ve sonuctan memnun olmayanı görmedim
Evet cok yogun.bir hastane bir saat abartisiz masada aylin ha.imi bekledim hemde masada inanin evet cok.konusmuyo hemen.bakip cikiyo diger dok bilmem ama yogun aylin hanim fakat benim icin profosyenel olmasi isini iyo yapmasi benim icin daha onemli yumurta toplamadan.sonra hastaneye iki kez cagrildim riskli goruldugu icin transfer ertelendi bu bence o beklemelere deger umarim bende pozitifi gorurum ama rabbim ne zaman.ol derse ozaman olcak
Aynen canım sana katılıyorum ilgi çok önemli bencede bir nebze de olsa yaşadıklarını benimle paylaştığın için ve tabi tavsiyelerin içinde çok teşekkür ederim canım bu arada pozitif sonuç alamana inan cok sevindim kimden bu haberi duysam içim de daha çok güven duygusu artıyor rabbim evladını sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin
Aaminnn insallah canim :) ay onun sivriligini yesinler :) kqcinci haftadan itibaren gobusun cikmaya basladi bi de cinsiyeti kacinci haftada ogrendin canim. Ve tabiki bi soru daha bu ikili uclu trstler zorunlu mu sen yaptirdin mi ? Senin doktorun ne diyo bu konuda ? Sorulara bogdum seni kusura bakma canim :)Allah gönlüne göre versin canım :) bene şu göbek işine gerçekten inandım artık, derler ya sivri olunca erkek diye benim göbeğim cidden sivri :) her gören erkek diyordu erkek çıktı
Aaminnn insallah canim :) ay onun sivriligini yesinler :) kqcinci haftadan itibaren gobusun cikmaya basladi bi de cinsiyeti kacinci haftada ogrendin canim. Ve tabiki bi soru daha bu ikili uclu trstler zorunlu mu sen yaptirdin mi ? Senin doktorun ne diyo bu konuda ? Sorulara bogdum seni kusura bakma canim :)
Selin hanım bir göz doktoru tavsiye etmemi ister misiniz? tedaviden memnun olan insanlar olduğu gibi olmayan insanlarda var, olumlu sonuç alan insanlar olduğu gibi olumsuz sonuç alanlarda var. Neden insanlara yalan söylüyorsunuz? neden insanları yanlış yönlendiriyorsunuz? Nasıl bir vicdanın sonucudur bu?
Daha bir kaç ay önce burada tedavisi hakkında aklı karışan soran ve sorgulayan bir arkadaşımıza hastane yönetimi tarafından uyarı telefonu geldi ' sen herkesin okuyabileceği bi alanda nasıl hastane için olumsuz konuşursun ' diye. Bu nedenle olumsuz yazılar okuyamıyor olmayasınız? Aynı telefondan bana da geldi hatırlıyorsanız , siz bunun neresini etik buldunuz?
Selin hanım en başından beri takip ediyorum sizi sanki bir hastane çalışanı gibi şiddetle hastaneyi koruyor hiç düşünmeden her önünüze gelene övüyor tavsiye ediyorsunuz, memnun kaldığınız bir hastaneyi tavsiye etmeniz çok normal elbette ama bu kadar kraldan çok kralcılık, bu kadar gözü kapalı savunma bana hiç normal gelmiyor! O nedenle şunun bilgisini sunmak isterim bundan sonra insanları yanlış yönlendirecek, hatalı, eksik ve yanıltıcı bilgi vermeye devam ettiğiniz taktirde bende o mesajların altına bu hatırlatmaları yapmaya deva edeceğim.
Sizi objektif, tarafsız, vicdani sorumluluğa sahip mesajlarınızla görmeyi çok arzu ederim.
Evet 1inci hanım size tek tek cevap vereyim.
Öncelikle göz doktoruna ihtiyacım yok. Nazik teklifiniz için teşekkür ederim. Herhalde siz gözlük kullanıyorsunuz ki göz doktoru tavsiye ediyorsunuz..
Yalan söylemek...!!! Ne konuda yalan söylüyorum ? 2006 yılından beri hastaneyi ve işleyişini biliyorum. 2007 yılında kız çocuk sahibi oldum. O dönemlere göre şu anki durum bana göre çok çok daha iyi. Yoğunluğun olduğu her yerde bazı aksaklıklar mutlaka olur. Siz bana söyleyin hastanede sizin tedavinizi eksik yapan bir doktor oldu mu ? Yaşadığınız bir aksaklık oldu da halka ilişkilerdeki Zehra hanıma ilettiniz de sorununuz çözülmedi mi?
Siz mutluluk yaşamanız gereken bir durumda halen mutsuzluğunuzu devamlı buradaki arkadaşlara yayıyorsunuz.
Zannedersem siz bulunduğunuz mekanlarda kendinizi ÖZEL hissetme gayreti içindesiniz. Hastane yönetiminin sizi aramasını her ne kadar sağlıklı bulmasam da en nihayetinde orası güvenin da tam olması gereken bir ticari işletme hükmünde. Siz sorunlarınızı hastane içinde çözemeyip burada yeni başlayan arkadaşların da kafasını karıştırıyorsunuz. Sizinle aynı dönemde hamile kalmamıza rağmen benimki 5. haftada düştü. Ben olumsuz olmam gerekirken olumsuz konuşmuyorken sizin bu şekilde bir tavır takınmanız sizin kişiliğinizle alakalı olduğunu düşünüyorum.
Aslında sizin için sizi Özel hissettirecek bir hastane olmalıydı.Siz özel olduktan sonra negatif sonucun da herhalde bir önemi kalmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?