• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evettttt Kızlarrrrrrrrr,

Dün akşam 18:05'de bebişlerime kavuştum Allahın izni ile... Herşey gayet güzel geçti iki embriyo çözdürüldü ve ikisine gayet güzel çözüldü diye bilgi verdi embriyolog... Transferde rahat sayılırdı ve iki güzel ışığımı dolu dolu gözlerle emanet aldım, hayırlısı ile ayrılmayız inşallah... Bir saat dinlendikten sonra çıktık hastaneden, dışarıda yemek yedik ve eve gelince hemen uyudum :))))))))
Bugünde işe gitmedim izin verdim kendime... Karnımda ve kasıklarımda ağrı var sanırım normal onun dışında da iyim çok şükür... Ve Test Tarihimmmm 25 Şubat :rolleyes:

Evettttt Kızlarrrrrrrrr,

Dün akşam 18:05'de bebişlerime kavuştum Allahın izni ile... Herşey gayet güzel geçti iki embriyo çözdürüldü ve ikisine gayet güzel çözüldü diye bilgi verdi embriyolog... Transferde rahat sayılırdı ve iki güzel ışığımı dolu dolu gözlerle emanet aldım, hayırlısı ile ayrılmayız inşallah... Bir saat dinlendikten sonra çıktık hastaneden, dışarıda yemek yedik ve eve gelince hemen uyudum :))))))))
Bugünde işe gitmedim izin verdim kendime... Karnımda ve kasıklarımda ağrı var sanırım normal onun dışında da iyim çok şükür... Ve Test Tarihimmmm 25 Şubat :rolleyes:
Kuzucum Allahim hayirli ugurlu etsin insallah. 25 subatta Mevlam guzel haber almani nasip etsin. Simdi gunler gecmez de mii :) benim de yarin ilk kontrolum var ve gecmiyo bugun :(

Kuzucum Allahim hayirli ugurlu etsin insallah. 25 subatta Mevlam guzel haber almani nasip etsin. Simdi gunler gecmez de mii :) benim de yarin ilk kontrolum var ve gecmiyo bugun :KK43:

Yaaa en zorlu süreç bu zaten beklemek ama bak bugün tranferin 1.günü :))) böyle böyle kandırıp kendimi vuslata ereceğim inşallah...
Ayyyy ne güzel yarın ilk kontrol, heyecandan kalp atışların kulaklarında çınlıyordur şimdi... İnşallah hayırlı haberlerle dönersin canım benim...

Kizlar benim kismetimde yokmus degerim katlanmadi..Allah isteyen butun kullarinin kucagini doldursun
Canım hayırlısı böyleymiş demek kii allahım en iyisini bilir tabbiii ne söylesek senin üzüntüne engel olmuyor biliyorum ama gerçekten herşeyin bir zamanı var ölümün olduğu gibi doğumun da

Kuzucum Allahim hayirli ugurlu etsin insallah. 25 subatta Mevlam guzel haber almani nasip etsin. Simdi gunler gecmez de mii :) benim de yarin ilk kontrolum var ve gecmiyo bugun :KK43:

canım sen erken mi gidiyosun kontrole 3 hafta olmadı sankii bana ayın 20 si demişlerdi senin daha sonra sanki

Evettttt Kızlarrrrrrrrr,

canım güzel haberlerini duyucaz inşallah....

canım sen erken mi gidiyosun kontrole 3 hafta olmadı sankii bana ayın 20 si demişlerdi senin daha sonra sanki
Canim memoriale gitmiyicez kontrole malum sehir disindayiz. Normalde 3hafta sonrasina demisti aylin hocam ama ben yarin keseye bi gideyim de haftaya da inşallah kalp atisi icin giderim diye dusundum.

Evettttt Kızlarrrrrrrrr,

Hadi bakalım hamileler kervanına sende en kısa zamanda katıl inşallah :)

Evettttt Kızlarrrrrrrrr,

Hayirli olsun canim diledigin gibi olur insallahbundan sonrasi:)

canım okula başladın mı

evet pzt başladım iyi mi yaptım bilmiyorum arkadaşlar delimisin burda ne işin var o kadar emek verdin düşük tehlikesi ilk 3 ay dikkat etmen gerekir diyorlar aslında bi aklım heyet raporumu alsam diyorum.mlk sen ne yaptın ne zaman başladın çalışmaya...

Kizlar benim kismetimde yokmus degerim katlanmadi..Allah isteyen butun kullarinin kucagini doldursun

canım değerini görmek istedim açtım ama ne diyelim ki ne dersek şu an tesellisi olmaz belki ama hakkında hayırlısını diliyorum allahım kimseciklere bu sevgiyi çok aratmasın bebeğine inşallah en kısa zamanda kavuşursun.ne olur kendini çok üzme neyin hakkımızda hayırlı olacağını kestiremeyiz ölümle doğumun günü şaşmaz bebeğin sadece geleceği zamanı bekliyor...

evet pzt başladım iyi mi yaptım bilmiyorum arkadaşlar delimisin burda ne işin var o kadar emek verdin düşük tehlikesi ilk 3 ay dikkat etmen gerekir diyorlar aslında bi aklım heyet raporumu alsam diyorum.mlk sen ne yaptın ne zaman başladın çalışmaya...

evet canım ben tatilden sonra başladımmm ama 3 gün gidiyorum...ama aklım çok rahat değilim heyet şansım olsa alırdım ama nerden alcam kiii

canım değerini görmek istedim açtım ama ne diyelim ki ne dersek şu an tesellisi olmaz belki ama hakkında hayırlısını diliyorum allahım kimseciklere bu sevgiyi çok aratmasın bebeğine inşallah en kısa zamanda kavuşursun.ne olur kendini çok üzme neyin hakkımızda hayırlı olacağını kestiremeyiz ölümle doğumun günü şaşmaz bebeğin sadece geleceği zamanı bekliyor...
evet canım ben tatilden sonra başladımmm ama 3 gün gidiyorum...ama aklım çok rahat değilim heyet şansım olsa alırdım ama nerden alcam kiii
bende çok şişkinlik var patlıyacak gibiyim zararı olur mu acaba sizdede oldumu birde crinone jeli pozitiften sonra 1 e indir dediler de ne kadar kullanacağım sormayı unuttum coraspirinde kullanıyorum
aslında heyeti arkadaşım aldı o da tüp te pozitifi yeni aldı kadın doğumdan randevu almış daha önce erken doğum yaptığını ve çalışmak istemiyorum endişeliyim dinlenerek geçirmek istiyorum demiş doktorda o zaman sana 1.5 aylık heyet raporu yazalım demiş muayene için 30 lira rapor içinde 150 lira ödeme yapmış bende randevu alıp görüşeceğim

Back