Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kalp atımlarımızı duyduk çok şükür biri daha hızlı biri daha yavaş ama atıyorlar:)
amin sağol canımm inşallah güzel olacak...doktor geçen hafta korkutmuştu ama bu hafta iii :)maşallahh canım benim, sana demiştik gönlünü ferahh tut hayatım.. zaten ikizlerde herzaman bir tanesi daha geriden geliyor... ablamın tüp ikizleri var onlardada erkek olanın kalp atışı, kız olandan 2 hafta sonra duyulmuştu.. bebişlerine sıkıca sarıl canım.. maşallah Allahım nazarlardan korusun.
canım ben adetimin 18.gününde eşimle birlikte semra kahramana randevu alarak gittim eğer bu adetinde düşünüyorsan hemen şişi memorialı ara tüp bebekten randevunu al 375 lira ama 2 ay içinde tedaviye başlarsan toplam tutardan yani 5750 den düşüyorlar.genelde semra hocanın randevuları yoğun oluyor o yüzden fazla bekleme adet tarihinide tahmin ederek alırsan iyi olur hatta dolu derlerse mutlaka söyle yardımcı olabilirler. adetin 1.gününde tekrar aradım 2.güne randevu verdiler o gün ilaçlara başladım yalnız istedikleri her tahlili hazırla hsg yoksa (en uygun ve çekimide iyi olan başkent hastanesinde çektir )onu çektirmediysen çektir ve o ay pas olduğundan bir sonraki adet tarihini planla.fiyat 100 civarı birde kadın doğum doktoru muayene ücreti olan 60 lira ödeyeceksin hım anestezili dersen ona da 60 lira civarında ödeyeceksin anesteziliyi tavsiye ederim.yalnız hsg adetinin ilk gününden sayarsan 11.gün gibi çekiyorlar.gelelim ilk görüşmeye önce senin seçtiğin bir doktor seni karşılıyor 20 dk sonra semra hanım geliyor.o gün eşinden spermiyogram istiyorlar orda veriyor 195 lira ödüyorsun sen de amh baktırmadıysan orda baktırabilirsin( daha uygun 90 lira) ben düzen labaratuvarında konyada baktırdım 130 ödedim .belki sana da kısa protokol derler o zaman 20 gün yeterli kalacak yer planla istanbulun tadını çıkar gez toz bana çok iyi geldi hastaneden genel olarak çok memnun kaldım ayse hanımdan ve semra hocadan çok memnun kaldım gerçekten işlerini çok güzel yapıyorlar ve profosyeneller. orda ilk denemen olacağı için lapraskopi veya histeroskopi yapacaklarını sanmıyorum bende rezev ve kalite sorunu eşimde de morfoloji problemi vardı oyüzden ımsı konusunda hassasdık onu öncesinde konuştuk birde embriyoskop kullandık .sadece 100 lira embriyoskop için fark ödedik. ilaçlarımızı hastanenin karşısındaki perpadan aldık gonal f 450mg nakit 200 ,cetrodite 55 lira yalnız bunlar indirimli fiyatlar.başlarsan ki başla her şey gönlünce olsun...
kızlar kalp atımlarımızı duyduk çok şükür biri daha hızlı biri daha yavaş ama atıyorlar:)
teşekkür ederim inşallah arkanızdan geliyoruz allah devamını getirsin bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin ...
evet ama benim rapor yok ben 5750+195+100 ödedim memoriala birde amh için başka yere 130 ödedim ilaçlara da 2000 ödedim.mesela raporun varsa 1000 lira indirim yapıldıysa bunun üzerine 375 düşmüyorlarCanim muayene ucrerini toplam tedavi ucretinden dusuyorlarmi ? Ben mi yanlis anladim
canım 105 çıktı aslında yazmıştım ama ...bende baktım göremedim .ayşe hanım çrs bada baktır bütün sonuçları faxla .değerin güzel dedi 3 hafta sonra kalp ve kese ...Canım harika bir haber buuu.. rabbim ağlama seslerini duyursun inşallah
amin sağol canımm inşallah güzel olacak...doktor geçen hafta korkutmuştu ama bu hafta iii :)
Canım değerin kaç çıktı merakla senin sonucunu bekliyorum.bugün test günündü
masallah cok guzelllcanım 105 çıktı aslında yazmıştım ama ...bende baktım göremedim .ayşe hanım çrs bada baktır bütün sonuçları faxla .değerin güzel dedi 3 hafta sonra kalp ve kese ...
canım değerim 105 çıktı çrş günü de baktırıp bütün sonuçları merkeze faxlıyacağım ayşe hanımla konuştum çrşbadan sonra 21 gün sayıp kese ve kalp atışı için gitmeliymişim darısı bu yolda
amin sağol canımm inşallah güzel olacak...doktor geçen hafta korkutmuştu ama bu hafta iii :)
canım değerim 105 çıktı çrş günü de baktırıp bütün sonuçlar
ı merkeze faxlıyacağım ayşe hanımla konuştum çrşbadan sonra 21 gün sayıp kese ve kalp atışı için gitmeliymişim darısı bu yolda
Ayy ay ne guzel masallah kalp atisini da bekliyoruz..bu sayfayi takip ettigimden bu yana bayagi hamile haberi aliyorum. Ne guzel yaa...
evet canım ilk sonuç günüm 259 idi ikinci.480 üçüncü 1417canım senin değerin 259 gelmiş baktım da bu değer sana hcg yap dedikleri ilk gün müydü ?
özlemin ilk hcg değeri kaç gelmişti? özleminki ikizmiydi ?benim bir arkadaşın da değeri seninki gibi de acaba onunda ikiz mi olur?
canım okula başladın mıinşallah canım duyalım da paylaşması kolay...bu kadar iyi haber üzerine sende tedavi kararını bir an önce ver için rahat olsun doğru yerdeyiz...
Ayy canim cik sevindimm..masallah masallah..tebarekallahh...insallah benimde katlanir yarinncanım değerim 105 çıktı çrş günü de baktırıp bütün sonuçları merkeze faxlıyacağım ayşe hanımla konuştum çrşbadan sonra 21 gün sayıp kese ve kalp atışı için gitmeliymişim darısı bu yolda