• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

bende memorıalde 1 negatıvım var atütmüyor.her seyın ıyı olmasına ragmen embrıolar 1 cı kalıte olmasına ragman tutunma olmuyor.pekı sana ne dedıler bu tutunmama olayı ıcın ve bunun ıcın ne yapabıleceklerını soyledıler
Mrb sizin tedavi ne aşamada histeroskopi laparoskopi genetik testler sorun yok ama tutmuyor siz ne düşünüyorsunuz 6. Denememde biraz tutar gibi olmuştu. 2. Gün transfer olmustu acaba ondanmi diye düşünüyorum.

Mrbnnilay, post: 33971583, member: 233557"]Walla embriyo kaliteli olunca tutunamama olayını rahme bağlıyorlar genelde semra hanım öyle söyledi. Çunkü biz butun testlerimizi yaptırdık. Genetik testlerimize kadar yaptırdık. Benim 8 tanr dondurulmuş blast embriyom var. İkisi kullanıldı 6 tane kaldı şu an. Bu sefer yine 2tane transfer edilecek. Tutunma sansını artırmak için de hem histeroskopi yapıldı hem de rahim yaralana işlemi yapıldı. Bu şekılde rahim iyileşme sürecinde kasılıp gevşerken tutunma olayı artarmış. Bakalım bunda tutmazsa napacaklar bilmiyorum. Şimdi era testi diye bişi çıkmış. Onu merak ediyorum memorial uyguluyormu bu testi diye. Gidince sorucam. İnşallah en kısa zamanda kavuşuruz bizdee🙏🙏[/QUOTE]
Mrb sizin
Walla embriyo kaliteli olunca tutunamama olayını rahme bağlıyorlar genelde semra hanım öyle söyledi. Çunkü biz butun testlerimizi yaptırdık. Genetik testlerimize kadar yaptırdık. Benim 8 tanr dondurulmuş blast embriyom var. İkisi kullanıldı 6 tane kaldı şu an. Bu sefer yine 2tane transfer edilecek. Tutunma sansını artırmak için de hem histeroskopi yapıldı hem de rahim yaralana işlemi yapıldı. Bu şekılde rahim iyileşme sürecinde kasılıp gevşerken tutunma olayı artarmış. Bakalım bunda tutmazsa napacaklar bilmiyorum. Şimdi era testi diye bişi çıkmış. Onu merak ediyorum memorial uyguluyormu bu testi diye. Gidince sorucam. İnşallah en kısa zamanda kavuşuruz bizdee🙏🙏
Mrb. Era testi nedir yaptı nızmı. Benimde emb.kaliteli ama 6 denemede olmadi sadece gecen ki umut vermişti biraz.12. Günden sonra değer düştü rahme çizik atildi 2.günde transfer.oldu bu kadarki bile mucize oldu benim için. Bu defa da dondurduk ama keşke 2.gün dondursaydim diyorum simdi de.

Teşekkür ederi canım darısı başına inşallah, beni eşimde kız istiyordu Allah gönlüne göre verdi demek ki :)
Tabi teyzesi ne sandın kuzumu hop hop hopluyor ultrasonda maynum :nazar: Allah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda canım ama senin prensesin var zaten artık oğlan annesi ol sen :*
Amin canım inşallah, sizlerinki de sağlıkla sıhhatle tez zamanda gelsin inşallah

Hoplasın zıplasın tabi yaaaa :))) Sen birde o hareketleri hissetmeye başla nasıl başka bir duygu Allahım isteyen herkese yaşatsın...
Evet canım Şükürler olsun ki dünyalar tatlısı bir kızım var inşallah Rabbim birde kardeş nasip eder en hayırlısından...

bugun 6. gününmüydü ben 8.günün sanıyordum ne dediler 5 küsür mü pozitif mi yani bu değerlerden pek anlamam

511 mi yoksa 5 küsür mü galiba 10 sayısının üstündemi olmalıydı ya ben canım aslında şunu anlamadım sen şişli memorialda yaptırmadın mı bana test günün 16 şubat dediler döllenmenin olduğu gün yumurta toplama günü burdan sayarsak 2 şubattan 16 şubata 14 gün var. canım sen 6.gün derken transferden sonra sayıyorsun anladığım kadarıyla benim 4.gün embriyo transferim oldu tarih 6 şubattan 16 şubata 10 gün var seninkiyle çelişki var sen de hesaplama benimkine göre daha erken test günü vermişler gibi.

yediren 79 senin transfer tarihin yumurta yoplama tarihin ve test tarihin ne zaman kaçınvı gün embriyo transferin oldu kaç tane oldu tahlil yapacakmısın

Kizlar 6. Gun test degerim 5.11 cikti :-(

aaa 6. günde değerin böyle çıktıysa iyi cnm.. zaten değerler 8. günde fırlamaya geçiyor..
büyük ihtimal hamilesin.. neden bukadar erken yaptın.. cnm test gününe kadar yapma istersen artık boşuna kendini üzme. bence tutundu bebişin.

yediren 79 senin transfer tarihin yumurta yoplama tarihin ve test tarihin ne zaman kaçınvı gün embriyo transferin oldu kaç tane oldu tahlil yapacakmısın

canım ben tedaviye henüz başlamadım,ilk tedavim yapılalı bir kaç ay oldu.ikinciyi memorial da düşünüyorum.Biraz havalar ısınsın başlayacağım. sizleri takip ediyorum.özellikle senle problemlerimiz aynı..birinci tedavim gibi acele başlamayacağım tedaviye.

Memorialde degil saglik ocaginda dun yaptirdim sonucu bugun aldim

ensu tecrübelidir bu konuda hamilesin diye yazmış.ben sağlık ocağında kan verdiğini anladım tüp tedavini şişli memorialda mı yaptırdın diye sordum ki öyleyse senle karşılaştık .benim transerimde cuma yapıldı neden sana 15 şubat bana 16 şubat dediler onu anlamadım seninkini semra hoca yaptı değilmi akşam 7 gibi odada toplamda 10 kadar bayandık.kaçıncı gün embriyosuydu acaba 5.gün müydü? merakımı mazur gör canım en az senin kadar bende heyecanlıyım bugün akşam hemşireleri aradım 16 şubat test günüm 14 şubatta yapmaya niyetim var baksam çıkmaz mı diye sordum hayır tarih ne verildiyse o tarihte bakın sonuç yanıltabilir dediler hatta senden bahsettim 5.11 çıkınca hamilemidir diye sordum onlar biz bunu bilemeyiz dediler...

canım test günü transfere göre değil yumurta taplamaya göre opudan 14 gün sonraaa yani....aynen ensunun bilgilerine ben de çok güveniyorummmm benim bebişlerimin kalbi atıyo mudurrr:)

Ca
Canim cuma gunu transferim oldu transferden itibaren sayiyorumm...transfer ettigimiz gun sayilmiyo dediler
Canim memorial yumurta toplamadan itibaren sayiyor 12. Guns test veriyor 10 11. Gundede biraz cikiyor sanirim SEN daha erken yaptirmis olabilirmisin en guzeli bekleyi 12. Gun degeri normal mi onu gormek bence hayirlisiyla tutmustur insallah hepimizin

Back