• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

5+1 de doktora gittigimde ne bebek ne kalp atimi nede yolk sach hicbirisi yoktu hatta doktor daha birsey belli olmaz bakalim bundan bebek cikar mi, sana bana benzeyen insan olur mu bilemem dedi. 1 hafta psikolojim bozuldu, 6+3 de gittigimde hem bebegi hem kalp atimi duydum cok sukur. Normal kadin dogumcular cok fazla anlamiyor hatta ilaclari bile yanlis anlatiyorlar, endiselenme insallah ikisinide duyarsin.

Transferin hayirli olsun cnm. Bel, bacak agrisi bendede cok olmustu.

inşallah canım yorumlarınız moral oluyor bana çok sağolun..sık sık açıp tekrar tekrar okuyorum

Canim seninde hayirli olsun transferin insallah seninde guzel haberini aliriz
İnşallah cumlemizin bebislerimize kavusuruz güzel haberleri mujdelemek bizlerede nasip olur sende kendini boşuna üzme canım senden biz iyi haberler bekliyoruz hem senden sonra biraz arastirdim netlesmesi için 7-8.haftaya kadar beklemek gerekirmiş simdi göremeyince doktorlar hamilelik olusmadi diye kesin konussmszlarmis

inşallah canım yorumlarınız moral oluyor bana çok sağolun..sık sık açıp tekrar tekrar okuyorum

ah be canım okadar yazdık buradan gitmeyin diye :) neyse olan olmuş moralini de bozdurmuşsun :P görünme ihtimali yok canım bu kadar erken Özlemlede konuşmuştuk bunu ozamanlar o da erken gidip canını sıkmıştı :)) hiç merak etme 6. haftadan sonra mümkünse 7. haftada falan git lütfen, doktorlar biraz garantici oluyor keseyi görseler bile kesin konuşmuyorlar çok erken diye, illaki kalp atımı, kese, yolk, bebek, kalp atışının sesi herşeyi duymak istiyorlar ki ozaman bile ilk üç ay diye başlıyorlar :))

Hiiiiç canını sıkma lütfen Allahın izniyle herşey yolundadır canım

Aaa buarada bakın unuttum yazmayı yada yazdım mı acaba ay aklımda gelip gidiyor :))) bizim minik büyük ihtimal kızmış hanımlar :)))

Çok güzel cnm kız bebek gerçi farketmez bizler için kız erkek ikiside ayrı heyecanlandırır bizleri nasıl normal usg de mi belli oluyor yoksa ayrıntılı ultrasona mı giriyosun?
Cnm ilaçları kullanıyormusun hala?nezaman kescez, suan 9+4 benimde

crinone jelin yan etkileri arasında sırt , bacak ağrısı ,şişkinlik agresif olma gibi etkiler varmış okudum da paylaşmak istedim tuttu mu tutmadımı diye düşünüyoruz ya aslında onlar jelin yan etkileriymiş... inşallah hepimizin de tutmuştur 2 gün sonra testimi yapacam 14 şubat cmt finale yaklaşıyorum

İnşallah cumlemizin bebislerimize kavusuruz güzel haberleri mujdelemek bizlerede nasip olur sende kendini boşuna üzme canım senden biz iyi haberler bekliyoruz hem senden sonra biraz arastirdim netlesmesi için 7-8.haftaya kadar beklemek gerekirmiş simdi göremeyince doktorlar hamilelik olusmadi diye kesin konussmszlarmis
Insallah canım ya güzel haberlerinizi paylaşırız haftaya bekleyis suruyor senin büyük gün pazartesi mi benim çarsamba

ah be canım okadar yazdık buradan gitmeyin diye :) neyse olan olmuş moralini de bozdurmuşsun :P görünme ihtimali yok canım bu kadar erken Özlemlede konuşmuştuk bunu ozamanlar o da erken gidip canını sıkmıştı :)) hiç merak etme 6. haftadan sonra mümkünse 7. haftada falan git lütfen, doktorlar biraz garantici oluyor keseyi görseler bile kesin konuşmuyorlar çok erken diye, illaki kalp atımı, kese, yolk, bebek, kalp atışının sesi herşeyi duymak istiyorlar ki ozaman bile ilk üç ay diye başlıyorlar :))

Hiiiiç canını sıkma lütfen Allahın izniyle herşey yolundadır canım
Sana katılıyorum canım hiç bizim pisikolojimizi duşunmuyor bazı doktorlar

01inci Allah bagışlasın kızını maşallah ne mutlu sana bu günlere geldin:):) Allahım bizlere de nasip eder inşallah tez zamanda bizim kadar çevremizde sevinir

crinone jelin yan etkileri arasında sırt , bacak ağrısı ,şişkinlik agresif olma gibi etkiler varmış okudum da paylaşmak istedim tuttu mu tutmadımı diye düşünüyoruz ya aslında onlar jelin yan etkileriymiş... inşallah hepimizin de tutmuştur 2 gün sonra testimi yapacam 14 şubat cmt finale yaklaşıyorum
Insallah canım ya güzel haberlerinizi paylaşırız haftaya bekleyis suruyor senin büyük gün pazartesi mi benim çarsamba

Sen çarşambaya kadar bekleyecekmisin ben 2 gün öncesinde yapsam mi diyorum.aslında günüm pzt.

Sen çarşambaya kadar bekleyecekmisin ben 2 gün öncesinde yapsam mi diyorum.aslında günüm pzt.
2 gün önceden çıkıyormu yanıltmaz mı?

Back