- 7 Aralık 2014
- 362
- 330
- 88
- 47
Hayır bende olmadı sadece fazla ayakta kalınca kasiklarda bir baskı oluyor birde yemekten sonra hazımsızlık oluyorKizlar bugün transferın 3. Günü bel agrım var biraz dınlendikçe geçiyor sizinde oluyormuydu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır bende olmadı sadece fazla ayakta kalınca kasiklarda bir baskı oluyor birde yemekten sonra hazımsızlık oluyorKizlar bugün transferın 3. Günü bel agrım var biraz dınlendikçe geçiyor sizinde oluyormuydu
5+1 de doktora gittigimde ne bebek ne kalp atimi nede yolk sach hicbirisi yoktu hatta doktor daha birsey belli olmaz bakalim bundan bebek cikar mi, sana bana benzeyen insan olur mu bilemem dedi. 1 hafta psikolojim bozuldu, 6+3 de gittigimde hem bebegi hem kalp atimi duydum cok sukur. Normal kadin dogumcular cok fazla anlamiyor hatta ilaclari bile yanlis anlatiyorlar, endiselenme insallah ikisinide duyarsin.
Transferin hayirli olsun cnm. Bel, bacak agrisi bendede cok olmustu.
Transferden sonra 5.günüm hadi hayırlısı ...
İnşallah cumlemizin bebislerimize kavusuruz güzel haberleri mujdelemek bizlerede nasip olur sende kendini boşuna üzme canım senden biz iyi haberler bekliyoruz hem senden sonra biraz arastirdim netlesmesi için 7-8.haftaya kadar beklemek gerekirmiş simdi göremeyince doktorlar hamilelik olusmadi diye kesin konussmszlarmisCanim seninde hayirli olsun transferin insallah seninde guzel haberini aliriz
Canim sıkma canini evham ve üzüntü daha kötü eder seni dua et bol bol icini ferah tutbosver sen o doktoru cnm, bukadar erkenden neyi nasil anlamis.. hic uzulme memoriala gelsen zaten 10 gun sonra gelecektin..
inşallah canım yorumlarınız moral oluyor bana çok sağolun..sık sık açıp tekrar tekrar okuyorum
Bu aralar herkes bir beklemede forumda hareket yok derin bir sessizlik var kesin kız olacak
Aaa buarada bakın unuttum yazmayı yada yazdım mı acaba ay aklımda gelip gidiyor :))) bizim minik büyük ihtimal kızmış hanımlar :)))
Aaa buarada bakın unuttum yazmayı yada yazdım mı acaba ay aklımda gelip gidiyor :))) bizim minik büyük ihtimal kızmış hanımlar :)))
Insallah canım ya güzel haberlerinizi paylaşırız haftaya bekleyis suruyor senin büyük gün pazartesi mi benim çarsambaİnşallah cumlemizin bebislerimize kavusuruz güzel haberleri mujdelemek bizlerede nasip olur sende kendini boşuna üzme canım senden biz iyi haberler bekliyoruz hem senden sonra biraz arastirdim netlesmesi için 7-8.haftaya kadar beklemek gerekirmiş simdi göremeyince doktorlar hamilelik olusmadi diye kesin konussmszlarmis
Sana katılıyorum canım hiç bizim pisikolojimizi duşunmuyor bazı doktorlarah be canım okadar yazdık buradan gitmeyin diye :) neyse olan olmuş moralini de bozdurmuşsun görünme ihtimali yok canım bu kadar erken Özlemlede konuşmuştuk bunu ozamanlar o da erken gidip canını sıkmıştı :)) hiç merak etme 6. haftadan sonra mümkünse 7. haftada falan git lütfen, doktorlar biraz garantici oluyor keseyi görseler bile kesin konuşmuyorlar çok erken diye, illaki kalp atımı, kese, yolk, bebek, kalp atışının sesi herşeyi duymak istiyorlar ki ozaman bile ilk üç ay diye başlıyorlar :))
Hiiiiç canını sıkma lütfen Allahın izniyle herşey yolundadır canım
Insallah canım ya güzel haberlerinizi paylaşırız haftaya bekleyis suruyor senin büyük gün pazartesi mi benim çarsamba
2 gün önceden çıkıyormu yanıltmaz mı?crinone jelin yan etkileri arasında sırt , bacak ağrısı ,şişkinlik agresif olma gibi etkiler varmış okudum da paylaşmak istedim tuttu mu tutmadımı diye düşünüyoruz ya aslında onlar jelin yan etkileriymiş... inşallah hepimizin de tutmuştur 2 gün sonra testimi yapacam 14 şubat cmt finale yaklaşıyorum
Sen çarşambaya kadar bekleyecekmisin ben 2 gün öncesinde yapsam mi diyorum.aslında günüm pzt.