• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

⏰kizlar ben bir çılgınlık yaptım pzt baktirmayi düşünürken bir anda kendimi başkent hastanesinde buldum .saat 12 de kan verdim 3 saat içinde alırsiniz dediler ne olur dua edin çok heyecanliyim allahım gonlumuzden geçeni hayırlı eyle ya Rabbim

canım seni bekliyoruzzz

ensu tecrübelidir bu konuda hamilesin diye yazmış.ben sağlık ocağında kan verdiğini anladım tüp tedavini şişli memorialda mı yaptırdın diye sordum ki öyleyse senle karşılaştık .benim transerimde cuma yapıldı neden sana 15 şubat bana 16 şubat dediler onu anlamadım seninkini semra hoca yaptı değilmi akşam 7 gibi odada toplamda 10 kadar bayandık.kaçıncı gün embriyosuydu acaba 5.gün müydü? merakımı mazur gör canım en az senin kadar bende heyecanlıyım bugün akşam hemşireleri aradım 16 şubat test günüm 14 şubatta yapmaya niyetim var baksam çıkmaz mı diye sordum hayır tarih ne verildiyse o tarihte bakın sonuç yanıltabilir dediler hatta senden bahsettim 5.11 çıkınca hamilemidir diye sordum onlar biz bunu bilemeyiz dediler...
Ben saat 2 de yaptirdimm semra hoca yapti iki kisinin sabahti ..tahta varya transfer odasinda 17:00 dan sonra 8 kisinin ismi vardi...5. Gun embriyosuydu canim

:anneadayı: kızlarrrr size 14 şubat müjdesi veriyorum normal test hünüm pzt olmasına ragmen beta hcg baktırdım ve değerim 46 bugün iki arkadaşımda pozitif aldı birinin değeri 160 diğerinin değeri 64 ikisininnde normal test günü pzt idi. allah tamamına erdirsin:KK46::KK46::KK46::KK50:En Büyük KKEn Büyük TÜRKİYE
Allah tamamina erdirsin canimm...

39434000, member: 643347"]:anneadayı: kızlarrrr size 14 şubat müjdesi veriyorum normal test hünüm pzt olmasına ragmen beta hcg baktırdım ve değerim 46 bugün iki arkadaşımda pozitif aldı birinin değeri 160 diğerinin değeri 64 ikisininnde normal test günü pzt idi. allah tamamına erdirsin:KK46::KK46::KK46::KK50:En Büyük KKEn Büyük TÜRKİYE[/

aynı anda yazmışızzz hayırlı olsun canımmmm sevindimmmm

39434000, member: 643347"]:anneadayı: kızlarrrr size 14 şubat müjdesi veriyorum normal test hünüm pzt olmasına ragmen beta hcg baktırdım ve değerim 46 bugün iki arkadaşımda pozitif aldı birinin değeri 160 diğerinin değeri 64 ikisininnde normal test günü pzt idi. allah tamamına erdirsin:KK46::KK46::KK46::KK50:En Büyük KKEn Büyük TÜRKİYE[/

aynı anda yazmışızzz hayırlı olsun canımmmm sevindimmmm

esmerimsi canım çok güzel 80 olur pzt günü inşallah allahım her kadın annelik duygusunu tatsın ya rabbim sağlıklı ve hayırlı olsun ... inşallah ... emeklerimiz boşa gitmesin ...

Kizlar ben bugun bi test daha yaptirdim insallah yukselir..20.52 cikti dua edin yukselsin insallah

doktorumla konuştum o da çok sevindim gününden önce çok iyi dedi gününde 90 olursa süper olurmuş .esmerimsi canım dua ediyorum inşallah gönlünden geçen olsunda değerin çok çok katlansın bugün ayşe hocanın başka 2 hastası da pozitif almış bakın 2015 herkese uğurlu gelecek bereketli bir yıl herkese bol bol şans diliyorum.allahım çok çok mutluyum içim içime sığmıyor herkesler yaşasın bu duyguyu allah tamamına erdirsin şukurler olsun....:KK9::21::KK47::KK36:

:anneadayı: kızlarrrr size 14 şubat müjdesi veriyorum normal test hünüm pzt olmasına ragmen beta hcg baktırdım ve değerim 46 bugün iki arkadaşımda pozitif aldı birinin değeri 160 diğerinin değeri 64 ikisininnde normal test günü pzt idi. allah tamamına erdirsin:KK46::KK46::KK46::KK50:En Büyük KKEn Büyük TÜRKİYE
Cok sevindim canim gozun aydin tam 14 subat hediyesi olmus Allah tamamina erdirsin saglikla insallah superrrrr

Hadi gözün aydın canım..değerin kat kat katlansın :)

çok güzel canım maşallah, kat kat artmasını dilerim.. ne güzel hep iyi haberler alıyoruz peşpeşe..
normal test gününde bu rakam 100 ü geçer..
sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almanı dilerim canım..

yok canım geçen ay yumoşların durumunu memorial beğenmedi, bende beğenmedim belli oluyordu başlamadık.. bakalım inşallah bu ay başlarız.. biraz hazırlık yapıyorum umarım fayda eder.. yaşlandım galiba yumoş sorunu yaşamaya başladım:))
özlettin kendini yeşimm daha sık gel hayatım..

Ensucum ben de bir sürü kür yapmistim. Ama galiba hicbiri fayda etmemis. Son adetimde fsh 11 lerde cikti.normalde 9.5 cikiyordu...ne kullansam tedavi oncesi iki ay birseyler kullanmak istiyorum

Ensu bızım tedavıde Mayıs'a kaldı galıba nasıl bı hazırlık yapıyon bızde yapalım hamıle olan ark gözünüz Aydın darısı ısteyen Herkesın basına

canım çokda hazırlık yapmıyorum aslında..
sabah arı sütü alıyorum, gün içindede apitera yada o bitmişse bal, tarçın, çörek otu yağı karışımı yapıyorum..
folbiol ve devit alıyorum hergün.. okadar.. eşimde proxeed ve keçi boynuzu özü alıyor eczaneden aldık onuda..
ama bunları en az 2-3 ay kullanınca fayda ediyor ben çok salmıştım son aylarda..1 ayda nekadar fayda eder bilmiyorum..

Son düzenleme:

Canim yaa bu haberi merakla gunlerdir bekliyordum. Bana umut oldu yaaa. Ee kacinci tedavindi canim ve kac defa gebelik olmustu.anlatabilirmisin. Çünkü sorunlarimiz ayni.ondan merak ettim

Back