How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım hayırlı olsun bebeğin inşallah sırada kese ve kalp atiminda inşallah.
sonrada kucağına alırsın inşallah.
E o zaman bir hayırlı haber de ben vereyim
ilk sonuç 122
bugün yani 2 gün sonraki sonuç 243
Maasallah cnm gozun aydin NE guzel pozitifler geliyor sirayla yazariz insallah Boyle iyi sayilar kacincu gundeydi ilk testin

benim tedavim gelecek aya kaldi kizlar..
yumurta durumum bu ay baslamaya uygun degildi, muayenede ayse hn sagolsun cok cok ilgilendi ama onumuzde ay baslamayi uygun gorduler bakalim tabi ins ozamanda yumoslarda hersey yolunda ilerlerse..
bende ozamana kadar sizin guzel haberlerinizle sevinirim..:))
Hayirlisi diyoruz her zaman cnm tedavi zaten yorucu bir surec daha iyi bir zamanda tedaviye baslamak istemeleri ne guzel devlet hastanesinde kist yoksa basliyorlar direkt

Embriyo gelişimini izledikleri bir çeşit izleme sistemi ebriyolar havayla daha az teması sağlandığından daha iyi.ekstradan 100 lira fark oduyorsun 4 yumurta toplandı yarin benim için çok önemli döllenme olup olmadığını ve gelişimlerini öğreneceğiz ben daha önce transfer iptali yaşadığım icin endiseliyim acaba yine yarim kalır mi basamakları ilerlemek

Bekledigimiz güzel haberleri alırız inşallah benden 4 yumi toplandı ya sizden ?embriyoskop embriyo gelişimlerini izledikleri kamera sistemi daha sağlıklı olduğu söyleniyor çünkü hava ile temas azalıyor sadece 100 lira fark ödeyerek yapılabiliyor daha önce dosyama not dusuldu.yarin arayıp yumislerin kalitesi ve kaçınin dollendigini öğreneceğiz vallaha elimiz yüreğimizde korkuyorum öncesinde başka bir merkezde kotu bir tecrübe yaşadık döllenme hic olmamisti
Bu sefer iyi sonuc alirsin insallah cnm cogumuzun cesitli kotu tecrubeleri oldu gecmisi dusunmeyelim pozitif sonuclar geliyor bak

E="mlk10, post: 39212357, member: 641135"]yok hayır iyi ama için rahat etmediyse tekrarla dedi[/QUOTE]
Bence değerlerin çok iyi canım.

Maasallah cnm gozun aydin NE guzel pozitifler geliyor sirayla yazariz insallah Boyle iyi sayilar kacincu gundeydi ilk testin

Benim değil canım ablamın sonuçlarıydi. ilk testi 13. Günde yapıldı. Inşallah Rabbim emeklerini zi çektiğiniz sıkıntıları boşa çıkarmaz da hepiniz bebiş lerini ze kavuşursunuz

Bir ay sonra olsun ama sonu güzel olsun iyi haberler alırız hayirlisiyla beni takip eden doktor da ayşe hanimdi çok candan ve samimi işinde de çok titiz hepsi iyidir mutlaka ama ben de ayşe hanımdan Semra hanımdan ve hemsirelerden çok memnun kaldım gerçekten ilgi çok güzel hatta en son Semra hanim ben söylemeden denk gelirse transferine gireceğini söyledi ki inşallah denk gelir bugün sıfırınci gün sence 4. Gün ola ilir mi beni 5. Güne bekletmezler değil mi çünkü 4 yumis var büyük ihtimal 2 si olgun
cnm iki tane kalirsa sona besinci gune beklemezler sanirim.. dorduncu gun transferin olur sanirim..hic farketmez dorduncu gune kadar guzel gelisenler zaten buyuk ihtimalle tutunuyor canim..
sagol cnm guzel dileklerin icin..

Hayirlisi diyoruz her zaman cnm tedavi zaten yorucu bir surec daha iyi bir zamanda tedaviye baslamak istemeleri ne guzel devlet hastanesinde kist yoksa basliyorlar direkt
evet cnm haklisin incelemeleri cok guzel bakalim ins sonraki ay hersey yolunda ilerler..

Arkadaslar lütfen bana tardimci olun memorialde hangi doktor iyi ben sehir disindanim ona göre randevu alicam

Uyuyamadim gece rüyamda da gördüm acaba döllenme oldu mu 1.5 saat kaldı arayıp iyi haberler alacağım insallah
Canım hayırlı olsun opun.inşallah kaliteli embriyolar oluşur.hayırlısı ile emeklerinin karşılığını alırsın.az kalmış öğrenmeye. Için ferah tut.inşallah herşey gönlünce olsun canım benim...

Arkadaslar lütfen bana tardimci olun memorialde hangi doktor iyi ben sehir disindanim ona göre randevu alicam

hepsi aynı cnm tedavi anlamında, hangisine gidersen git sonuç tamamen aynı olur.. sadece hepsinin yapısı farklı kimi daha az konuşuyor, kimi daha sessiz, kimi daha cana yakın..
cana yakın ve çok zaman ayıracak birini istiyorsan ayşe hanım en uygunu..

benim tedavim gelecek aya kaldi kizlar..
yumurta durumum bu ay baslamaya uygun degildi, muayenede ayse hn sagolsun cok cok ilgilendi ama onumuzde ay baslamayi uygun gorduler bakalim tabi ins ozamanda yumoslarda hersey yolunda ilerlerse..
bende ozamana kadar sizin guzel haberlerinizle sevinirim..:))
Merhaba canım
Bir ay nedir ki.göz açıp kapayıncaya kadar geçer allahın izniyle. Yeter ki sonu güzel olsun.sen de bu arada biraz daha takviye alır daha iyi hazırlanırsın tedaviye...

Günaydın :)))))))
Muayeneye dün gittim arkadaşlar adetimin 3.günü yani...
Ultrason muayenesinde herşeyin gayet güzel olduğunu söyledi doktor çok şükür ve resmi olarak dondurulmuş tedaviye başlayabileceğimi söyledi... Bu süreç normal tedaviye göre daha basit. İki önemli kriter var birincisi rahim kalınlığının istenilen ölçüye ulaşması, ikincisi ise dondurulmuş embriyoların sağlıklı bir şekilde çözülmesi...
Dün akşam itibari ile rahim kalınlığını düzenlemeye yardımcı Estrofem adlı östrojen tablet ilacını kullanmaya başladım...
11 Şubat da kontrol randevum var ve tahmini olarak 20 Şubat gibi de transfer işlemimin gerçekleşebileceğini söyledi doktorum, eeee tabi Allahın izni ile herşey yolunda giderse...
Hayırlı olsun canım.inşallah bu tedavin de pozitif alacaksın.bilmiyorum ama içime öyle doğuyor.güzel haberlerini duymayı bekliyoruz canım...

hepsi aynı cnm tedavi anlamında, hangisine gidersen git sonuç tamamen aynı olur.. sadece hepsinin yapısı farklı kimi daha az konuşuyor, kimi daha sessiz, kimi daha cana yakın..
cana yakın ve çok zaman ayıracak birini istiyorsan ayşe hanım en uygunu..
cok cok tesekkùr ederim saol canim

Hayırlı olsun canım.inşallah bu tedavin de pozitif alacaksın.bilmiyorum ama içime öyle doğuyor.güzel haberlerini duymayı bekliyoruz canım...

Ayyyy sağol güzel kalpli arkadaşım benim... İnşallah hepimize nasip olur hayırlı sonuçlara ulaşmak...
Aramızda kalsın bu tedaviden bende umutluyum nedense :)

Kizlarrrr müjde 3 yumurtam döllenmiş allahım bugüne kadar geldik ya şükürler olsun .bugün öğleden sonra bölünmeye başlarsa iyi gittiğini gosterecekmis.saat 10 da aramam gerekiyordu dayanamadım 9 da aradım her şey iyi gidecek bu kez öyle hissediyorum

Çok sevindim canım Allahım aynı güzellikte gelişimlerini devam ettirsin inşallah...
Sonrada annesine sıkı sıkı tutunsunlar pıtırcıklar...

Merhaba canım
Bir ay nedir ki.göz açıp kapayıncaya kadar geçer allahın izniyle. Yeter ki sonu güzel olsun.sen de bu arada biraz daha takviye alır daha iyi hazırlanırsın tedaviye...

evet canım haklısın, zaten kürtajdan sonra tamamen boşvermiştim hiç hazırlık yapmadam, sınav streside çok yoğundu..
bıktım aslında ön hazırlık yapmaktanda yıllardır ama sonuç ortada:)) ön hazırlıksız benim hiçbir tedavim iyi cevap vermiyor..
bakalım bugün başladım yine ön hazırlık yapmaya.. yıllar geçiyorken canım günlerde çabucak geçer.
sen nasılsın daha iyisin dimi canım.

Kizlarrrr müjde 3 yumurtam döllenmiş allahım bugüne kadar geldik ya şükürler olsun .bugün öğleden sonra bölünmeye başlarsa iyi gittiğini gosterecekmis.saat 10 da aramam gerekiyordu dayanamadım 9 da aradım her şey iyi gidecek bu kez öyle hissediyorum

maşallah canımm hep böyle güzel devam etmesini dilerim:))

benim de aynıydı 12 yumurta toplandı ama 4 ü olgundu 3ü döllenmişti ve 2 si 5.güne bekletilmişti canım

Back