How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

hihiii hadı yaaa :)) acep sen kımsın :) hersey cok ıyıydııı hemsıreler felaan 3 saat orda kaldık zaten cıktıgımızda saat 4 tü ilk defa bu kadar cok bekledım ( ne olur ne olmaz agrı felan olur dıye kalmamız gerektıgını soyledıler )eşimin yanımda olmasıda ayrı bı guzel yanıydı hastanenın :) merakla beklıoruz sonucları bakalımm
Ben bi kisiyi gordum beraber gittik toplama odasina..8 tane yumurtasi toplancak hasta vardi..ben2. Dim..ayse hanim topladi..senin drn hande hanimmiydi..

Kizlar bende bugun catlatma ignesini olcam hastaneden haber bekliyorum hala haber vermediler normalmi sizi kacta arayip saat vermislerdi acaba

Simdi odamda hazırım yumurta toplama işlemin olacak heyecanla bekliyorum embriyoskopta istedim allah cumlemizin dualarını kabul etsin gerçekten mesakkatli bir süreç tam 2 hafta oldu İstanbul da 1 haftamiz kaldi

Canım opun hayırlı olsun..kaç yumurtan toplandı merak ettim az diye üzülüyordun

Simdi odamda hazırım yumurta toplama işlemin olacak heyecanla bekliyorum embriyoskopta istedim allah cumlemizin dualarını kabul etsin gerçekten mesakkatli bir süreç tam 2 hafta oldu İstanbul da 1 haftamiz kaldi

Son durum nedir ben de merak ettim kac tane toplandi

Cnm aradim ama sizi arayacaklar dediler
Merhaba aradilar mi seni beni de mesaj saatinden gec Te olsa aradilar bende Bu aksam yapicam ignemi carsamba gunu gidicem yarin toplama saatini sorucam birde melih bey yapicakmis benim islemi hic duymamistim melih beyi bileniniz var mi ?

Nasil gecti canim iyi misin anlatsana AZ musait olunca habersiz birakma

Merhaba aradilar mi seni beni de mesaj saatinden gec Te olsa aradilar bende Bu aksam yapicam ignemi carsamba gunu gidicem yarin toplama saatini sorucam birde melih bey yapicakmis benim islemi hic duymamistim melih beyi bileniniz var mi ?
evet canım hafta içi opuyu genelde o yapıyor dışarıdan gelen bi doktor...eli iyi ilkinde o yapmıştı hiç anlamamıştımmm bu sefer ayşe hanım yaptııı belkiii alakası yok ama kaç günnn ağrı çektimmm

evet canım hafta içi opuyu genelde o yapıyor dışarıdan gelen bi doktor...eli iyi ilkinde o yapmıştı hiç anlamamıştımmm bu sefer ayşe hanım yaptııı belkiii alakası yok ama kaç günnn ağrı çektimmm

Canım hayırlı olsun bebeğin inşallah sırada kese ve kalp atiminda inşallah.
sonrada kucağına alırsın inşallah.
E o zaman bir hayırlı haber de ben vereyim
ilk sonuç 122
bugün yani 2 gün sonraki sonuç 243

Canım hayırlı olsun bebeğin inşallah sırada kese ve kalp atiminda inşallah.
sonrada kucağına alırsın inşallah.
E o zaman bir hayırlı haber de ben vereyim
ilk sonuç 122
bugün yani 2 gün sonraki sonuç 243
hımmmm inşallah hep bereaber duyarız canımmmm çok yakın olacaklar inşallah...benim ilk 259 ikincisi 480 biraz düşük gibi çarşamba tekrarlıycammm

Bende arastirdim iyi bir doktormus:)) hayirlisi artik agrilari cekicez AMA yeterki icimiz acimasin sonu iyi olur insallah

Ben aradim tekrar evet melih bey yapcakmis opuyu 10,30 catlatma ignesini olcam carsamba olur yarin tekrar arayip opu saatini bildircez dediler

Back