- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.509
- 198
Bende arı sütü sipariş vereceğim inşallah.ampül şeklinde olanlardan almayı düşünüyorum.sen ne dersin???
Rapor hakkım var.herhalde uğraşsak alırız .ama benim ankarada gitmeyi düşündüğüm merkezde de rapor geçmiyor.rapor geçen yerler hakkında da pek iyi yorumlar duymadım.o yüzden hiç düşünmedim raporu.en son çare olarak bekliyor rapor hakkım şimdilik.
Bende aslında hiç direyetli degilimdir bu otlar çöpler konusunda.ama mecburum tekrar olumsuz sonuç almamak için birşeyler yapmak lazım.en azından ben elimden geleni yaptım diyebilmek istiyorum. Aktardan neler aldın.ben korkuyorum da bir tarafı yaparken başka tarafı bozmaktan. O yüzden cesaret edemiyorum aktarma gitmeye...
canım arı sütünün ampulünüde kullandım, saf olanınıda.
bana saf olan daha katkısız gibi geldi ona geçtim tamamen.
onun dışında hergün taze olarak bi karışım yapacağım bu sefer bal, polen, tarçın, çörek otu yağı katarak.
geçmişte yapmıştım çok işe yaramıştı 3 yumurta toplanıp hepsi döllenmişti. bugün hemen başlıyorum..
sabahları arı sütü, günde 3 kezde bal, polen, tarçın, çörek otu yağını bi kapta karıştırıp iki tatlı kaşığı kadar yiyeceğim.
bir ayı böyle geçirelim bakalım..
fsh sorunun varsa arslanpençesi çayı ve hayıt çayı içmek gerekliymiş günde iki kez canım ama senin yoktu dimi.