Amin Allah yardimcin olsunkizlarr gunaydinn buyuk gun geldi catti. Bugun transfer günü. Cok sukur bu zamana kadar gelebildikinsallah bundan sonra da Mevlam yuzumuzu guldurur. Rabbim cumle muslumanin evladina icinde de bizlere insallah hayirli saglikli guzel ahlakli evlatlar nasipneder aaaamiiiiinn.
sizlerde dualariniza beni katarsaniz cok sevinirim.Allah hepimizin yardimcisi olsun. Sevgiler
Ilaclar da rap or gecmiyor cnm hastanenn anlasmasi olmadigi icinkızlar bir de bişey soracaktım.Benim tüp bebek raporum var. Bu hastanede rapor geçmiyor fakat,ilaçları raporlu alabiliyormuyum. yani hastanenin bana illa reçete çıkarmasımı gerekiyor bilginiz vamı ?
Hangi hastanede yaptirdin Bu islemleriBen raporum çıktıktan sonra ayrıca istedigim ilaç listesini vermiştim onlarda yazılmıştı hatta ilaç raporunuz 1 ay geçerli tup bebek raporunuz 6 ay geçerli demişti sekreter bayan çok anlamıyorum bu işten ayrıca ilaç raporu çıkıyordu sanırım
hımm anladım canım ayrı bir ilaç rapor vermemişler sana demekki, raporuna dahil olarak yanında istediğin ilaçlarıda yazmışlar..
tüp bebek raporu+ilaç raporu hariç sadece ilaç için başvuramıyoruz canım böyle bi rapor yok bildiğim kadarıyla.
her durumda hakkımızı kullanmak zorundayız.
Hangi hastanede yaptirdin Bu islemleri
Ben raporu aldıktan sonra bahceci umutta yaptırdım
Memorialde tup bebek raporu geçmiyor sadece indirim var ama kişi tup bebek raporu çıkarttıysa ilaçlarıda indirimli alıp kullanabilir sadece rapor hakkı yanmış olur
Amiinn...bu yolda olan herkeze versin Allahimm..imtihanimiz bitsin insallah
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah pozitifi alacağız senden de...Harika..bizde heyecanla senin güzel haberlerini bekliyoruz..ayrıca iyileşmene çok sevindim hadi bakalım gelsin C.tsi gelsin pozitiflerr
aynen bugün sessizlik varrr....Kizlar Nerelerdesinzz kimseden ses cikmio
Izinlidir canm doktorun.sevinc hanim bakar yarin.ilaclarn nekadar dozdasemra hanim yumurtalarin irili ufakli olmus dedi bakalim yarin randevum var...
Drm hande hanimdi sevinc hanim die msj atmislar
150 ile basladim..212.5 la devam edelim dedi semra hanim...Izinlidir canm doktorun.sevinc hanim bakar yarin.ilaclarn nekadar dozda
İnsallah olucakk..bebeklerimizle cikacaz o merkezin kapisindan..bende yarin 8. GunYarin ayşe hanımla randevum var iğnelerin 10.günü olacak merdivenleri birer birer cikktik 2-3 yumurtayla gidiyoruz sayım az ama olsun kendimi iyi hissediyorum inaniyorum 20 gün için geldiğim istsnbuldan kismetimi toplamaya başladım... Allahın izniyle olacak...
İnsallah pozitif haberini alirizz...kac tane embriyo transfer edildi hic test yapmadinmi canim...benim de c.tesi sonuç günüm...stres heyecan son noktadaaaa....allahım yardım ettttt
2 transfer....yapmadımm hiçççççİnsallah pozitif haberini alirizz...kac tane embriyo transfer edildi hic test yapmadinmi canim...
inşallah canım inşallah hepimizz....İnsallah pozitif haberini alirizz...kac tane embriyo transfer edildi hic test yapmadinmi canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?