Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim ki biraz farkli cnm pgt oldugu icin trnsferim sonra olcaak tabii saglikli embriomuz cikarsa inşaallah
İnşallah canim rabbim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah. Bende bi sıkıntı yoktu. Erkek infertilitesi bizim durum.hormonlar düzenli adetim düzenli hsg sorunsuz amh 5.1.sanirim ilaçlar agir geldi. Fazla tepki verdi vucudum.hayirlisi artık inşallah nisan ayi güzel olur

Oooo bebegin simsıkı tutunur annesine.insallah..kacinci gun embriyosu canim

Insallah tutunur canim.5.gun embriyosu .Ama tabi Allah nasip edecek ki olsun yavrumuz . yoksa 2.3.4.5.gun farketmiyo. Mevlam cumle muslumanin evladina icinde de bizlere hayirli saglikli guzel ahlakli evlatlar nasip etsin insallahhhh

Pgt ne zaman belli olcak ki
tedavı goruyorum daha cnm yumurtalarım toplandıktan sonra olışan embrıolar genetık olarak ıncelencek o sekılde bellı olcak , haftaya felan 10 gun sonra bellı olur tahmınımce , suan hersey yolunda ıns ve herseyden cok memnunum doktor hastanen felan cook sükür :) bazı seyler nasıp kısmet Allah ın ıznı ıle ol derse olacaktır dıgerlerıı bahane bulmalarımız

İnşallah canım herşey yolunda gider ve Rabbim gönlündekini göbişine gönderir...
Hayırlı haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum...

aminn insallahhh canimm benimm. istanbulda 4 tane emanet birakip donucez. iyi bakin onlara :)

Insallah tutunur canim.5.gun embriyosu .Ama tabi Allah nasip edecek ki olsun yavrumuz . yoksa 2.3.4.5.gun farketmiyo. Mevlam cumle muslumanin evladina icinde de bizlere hayirli saglikli guzel ahlakli evlatlar nasip etsin insallahhhh
inş cnmmRabbım nasıp ederse olacaktır Rabbım nasıp etsın inşşaallaah .. Allah ın ıznıylee dua edelım bol boll ..

ilaç raporu aynı zamanda tüp bebek raporunun ekinde verilen rapor değilmi canım.. onu verdiklerinde zaten bir tane hakkını kullanmış sayılmıyormuydun..

aminn insallahhh canimm benimm. istanbulda 4 tane emanet birakip donucez. iyi bakin onlara :)
Hayırlı olsun cnm transferin. Rabbim kucağına almayi kokusunu duymayi nasip etsin inşallah. Tek transfer mi yapildi.4 tane dondurdular oylemi onlarda bebis olsun zamni gelince inşallah. Kim yapti transfer i nasil gecti

ilaç raporu aynı zamanda tüp bebek raporunun ekinde verilen rapor değilmi canım.. onu verdiklerinde zaten bir tane hakkını kullanmış sayılmıyormuydun..

Ben raporum çıktıktan sonra ayrıca istedigim ilaç listesini vermiştim onlarda yazılmıştı hatta ilaç raporunuz 1 ay geçerli tup bebek raporunuz 6 ay geçerli demişti sekreter bayan çok anlamıyorum bu işten ayrıca ilaç raporu çıkıyordu sanırım

Hayırlı olsun transferin inşallah bir guzel haberde senden alırız. 2 gün yattım ben sonra kısmen normal hayatıma dondum çok yatmak iyi olmuyor stres yapıyor

evet canı onu rapor olarak sayıyorlar 1000 lira düşüyorlar. yeni rapor almaya gerek kalmıyor.Fakat benim önceden raporum olduğu için hemen ikinci raporu da vereceklermiş. ama ilaçları alamayacaksam anlamı yok...

evet canı onu rapor olarak sayıyorlar 1000 lira düşüyorlar. yeni rapor almaya gerek kalmıyor.Fakat benim önceden raporum olduğu için hemen ikinci raporu da vereceklermiş. ama ilaçları alamayacaksam anlamı yok...

evet onu biliyorumda canım, 1 ay içinde hem ilacı alman hemde rapor geçen özel bir hastaneye kayıt yaptırman gerekli o sebepten raporu alman gereksiz.. 1 haftada veriyor Süleymaniye 2. raporu.

hımm anladım canım ayrı bir ilaç rapor vermemişler sana demekki, raporuna dahil olarak yanında istediğin ilaçlarıda yazmışlar..
tüp bebek raporu+ilaç raporu hariç sadece ilaç için başvuramıyoruz canım böyle bi rapor yok bildiğim kadarıyla.
her durumda hakkımızı kullanmak zorundayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…