Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

benim yumurta rezervim az canım. gonal f 237 ile başlarız dedi bir de başka bir ilaç daha kullanacakmışım. Senin fsh ve amh kaçtı canım ?

benim yumurta rezervim az canım. gonal f 237 ile başlarız dedi bir de başka bir ilaç daha kullanacakmışım. Senin fsh ve amh kaçtı canım ?

Fsh mi hatırlamıyorum canım yeni tahlil yaptırmadım eskilerde bir önceki hastanemde kalmıştı istedik falan ama alamadık fakat bir sıkıntı yoktu bildiğim kadarıyla doktor çok iyi demişti. Amh 1.87 idi.

bence ilaçlara yada dozlara takılma, benim ilk tedavimde 7 gün puregon 225 kullandım sadece ve 10 yumurta gelişti çok kısa bir tedavi idi. ikinci tedavimde 9 gün puregon 225 ve 50 ünite menapur kullandım 17 yumurta gelişti.

Biz eşimle bugüne kadar belki hastaneden biri arar ve yaptıkları hatayı telafi ederler diye bekledik ama tabiki arayan soran olmadı! Benim özel hayatımı takip ettiler bu bir. İkincisi sadece doktorun görmesi gereken dosyam elden ele dolaştı. Transfer sırasında bin defa endometriyum yeterli kalınlıkta dendi ama Semra hn aradığında end zaten inceydi dedi yani bana yalan konuşuldu bu üç. Ayrıca benim hangi doktora neyi danışacağıma müdahale etmeye çalıştılar bu dört!
Biz gereken yerler ve gereken kişilerle konuşmaya karar verdik ha belki hiçbir şey elde edemeyiz ama en azından beni bu kadar stres altındayken bu denli üzdükleri için yaptıklarının yanlarına kar kalmayacağını bilecekler!! Daha da yazılacak çok şey var da neyse!

Canım yumurta kalitesini arttırıyor demişlerdi bana
Sagol canim bugun sordum bende doktora kontrolde ayni seyi soyledi sol tarafta sikinti varmis benim biraz yumurta tupin arkasindaymis Rahim filmi temiz tupler acik AMA olumsuz olursa laporoskapi yapariz dediler gerekmez insallah sag taraf iyi yumurtalarda var iki tarafta benim gibi olaniniz var mi ? Herkesin sonucu ayri gerci AMA merak ettim

İnşallah gerekmez canım, bana normal demişlerdi biri diğerinden fazla üretim yapıyordu okadar :)

kizlarr gunaydinn buyuk gun geldi catti. Bugun transfer günü. Cok sukur bu zamana kadar gelebildik insallah bundan sonra da Mevlam yuzumuzu guldurur. Rabbim cumle muslumanin evladina icinde de bizlere insallah hayirli saglikli guzel ahlakli evlatlar nasipneder aaaamiiiiinn.
sizlerde dualariniza beni katarsaniz cok sevinirim. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Sevgiler

Oooo bebegin simsıkı tutunur annesine.insallah..kacinci gun embriyosu canim

İnşallah canım herşey yolunda gider ve Rabbim gönlündekini göbişine gönderir...
Hayırlı haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum...

Ne güzel ya rabbim isteyen herkese nasip etsin duyguyu.transferim ertelendiginden beri zaman gecmio sanki.en hayirlisi dogrusu budur eminim ama o içimdeki heyecan söndü :-( bikaç gun sonra sonuc ogrenicektm transfer olsaydi

Ne güzel ya rabbim isteyen herkese nasip etsin duyguyu.transferim ertelendiginden beri zaman gecmio sanki.en hayirlisi dogrusu budur eminim ama o içimdeki heyecan söndü :-( bikaç gun sonra sonuc ogrenicektm transfer olsaydi

Transfer neden ertelendi... Ben de ilk tüp bebekten sonra umudumu kaybettim. inan hiç içimden gelmiyor yeniden tedavi, ve bugünlerde bir stres içindeyim. o heves yerini strese bıraktı..

kızlar bir de bişey soracaktım.Benim tüp bebek raporum var. Bu hastanede rapor geçmiyor fakat,ilaçları raporlu alabiliyormuyum. yani hastanenin bana illa reçete çıkarmasımı gerekiyor bilginiz vamı ?

Ohssiçimn ertelendo cnm.44yumurta toplandi bu da benim için risk.embriyolar donduruldu.en yakin nisanda olcak transfer

kızlar bir de bişey soracaktım.Benim tüp bebek raporum var. Bu hastanede rapor geçmiyor fakat,ilaçları raporlu alabiliyormuyum. yani hastanenin bana illa reçete çıkarmasımı gerekiyor bilginiz vamı ?

İlaç raporuda çıkıyor aldıgın hastaneden bence fazlaca ilaç yazdır al, raporun varsa rapor geçen yerde uygunada yaptırabilirsin , memorialde 1000 tl indirim var raporu olan rapor kullanmış olanlara,rapor gecen yerlerde ortalama 3000 civarında tutuyor.

Memorialin recetesi sgk karsilamaz raporu aldigin yerden alman lazim receteyi...ama yazmiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…