Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

amh yi yazacaktım unuttum o.54 fsh bu ay 10 küsür gecen ay 13.60 idi sende yazarsan iyi olur

sende sayı problemi yok sanırım ama başka sorun var inşallah bu kez her sey yolunda gider

Benim halim hepten harap o zaman canim.sperm de az yunurtasmda :))) bu arada kac doz ile basladin toplam kac kutu hangi ilaclar kullanılıyor yazarmisin. Diger arkadaslarda yazabikirmi ?

Benim amh 0.80 fsh en fazla 11 cikti genelde 9 civarlari cikiyr. 35 yasindayim. Ilk tedavide iki tane oluştu o da yuksek doz ile.ancsk biri gelisti..
bana göre değerlerin çok iyi sen gibi mlk10 vardı transferi oldu 3-4 iyi gelişen embriyosu vardı daha sonra detayları yazmadı merak etme senin ki de iyi olur bir önceki tedavinde de bana göre daha iyi verim almışsın bu kez daha dap iyi olabilir çünkü buranın labaratuvarı çok iyi .benim ilk tedavimde 3 yumurta toplandı 1 tanesi olgundu ama döllenme olmadı. bu arada yaş 37 yine de her şeye rağmen olumlu düşünüyorum.
ilaçlar;
çrs:gonal-f 225
prş:gonal-f225
cuma:gonal-f225
cmt:gonal-f225
luvenis 75UI 1toz 1su
pzr:gonal-f225
luvenis 75UI 1toz 1 su
pzt :gonal-f225
luvenisUI 1toz 1su
yarın
salı:gonal-f225
luvenısUI 1toz 1su
cetrodite (mesaj gelmeden ilaçları kullanmıyorsun)
toplamda 3 kutu gonal-f (adeti 200lira nakit)
5 kutu luvenis(adeti 65 lira)
2kutu cetrodite(adeti 45 lira)
1 kutu ovitrella(adeti55 lira)
salı ve çarşamba da dahil ilaçlarım var sonra al derlerse alacağım şuana kadar 1100 civarı ödedim perpa eczanesinden aldım bunlar indirimli fiyatları daha fazla verme.tedavin hayırlı olsun ben şiddetli baş ağrısıyla pek kendimde olmuyorum bugün çok kötüydüm ilaçların bendeki yan etkisidir diye düşünüyorum şimdi iyiyim ağrı kesici tedaviye başladığım andan bugüne hiç almadım normalde parol veya minoset çok şiddetliyse al dediler ama almak istemedim.

mlk 10 sakıncası yoksa tedavindeki detayları yazarmısın kaç yumurta ile başladın kaçı döllendi kaç sağlıklı embriyon oluştu kaç transferin oldu amh ve fsh kaçtı

littlebir canım ankarada rezervisi düşük olan bir arkadaşımdan bahsetmiştim ya bugün konuştum 2 gelişen yumurta varmış onun da öncekine göre sayısı azmış sulandırılmış lucrin protokol diye baskılama içerikli ve lucrin isimli ilacın da kullanıldığı ve toplamda 42 gün süren bir protokoldü.anladığım kadarıyla rezervi problemi varsa ne yaparsan yap çok yumurta aktif hala geçmiyor bana 6-7 gibi hedefliyoruz denilmişti ama açıkcası benim için mucize gibi olurdu işe yarar 6-7 tane için söylüyorum...şimdi arkadan gelen küçüklerde yok 12-11-10 mm sadece 3 tanesi not edildi baştaki yumurta ilacın çoğunu emiyor gibiymiymiş buda diğer 2 sinin geri planda kalabileceği ihtimalini doğurabilirmiş... yasayıp göreceğiz emeklerimiz heba olmaz inşallah

Benim halim hepten harap o zaman canim.sperm de az yunurtasmda :))) bu arada kac doz ile basladin toplam kac kutu hangi ilaclar kullanılıyor yazarmisin. Diger arkadaslarda yazabikirmi ?

spermi bence sorun etme onu kısmen çözebiliyorlar. rezervi problemi ve sağlıklı yumurta daha ciddi bir sorun.her şey iyi olacak inşallah ben olumlu düşüneceğim.

Cok sagol vallahi kafam cok karisikti icim biraz rahatlamis oldu. Ilk tedavimde iyice arastirip secmemistim.simdi ince eliyorum sanirim. Ben 6 kutu gonal f, 9 kutu menogon kullanmistim.semra hanim bu ne sanki sen menopozdamisin bu kadar ilac mi verilir dedi. Yumurtanin kalitesini de bozmuslar dedi. Medipol e mustafa acet e gittim buradan once... mustafa bey de rahimde sekil sorunu var dedi.semra hanim da icin rahat olsun rahimde hic bir sorun yok dedi.kime inanacagimi bilemedim..

Öncelikle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini canım. Bende muhataplarından biriyim ' hastanın şikayetlerine yönelik açılan telefon ile hesap sormak için açılan telefon' arasında ki farkı ayırt edilebilecek yetiye sahip olduğumu düşünüyorum. Görebildiğin üzere bende şişlide pozitif sonucumu almış bir hastayım bu hastane hakkında olumsuz eleştiri yapmam için elimde bir sebep yok yani, tam tersi övmem gerekiyor değil mi? sanırım burada bir terslik var.

Hastaneden memnun olman beni de memnun etti, hepimizin en büyük arzusu 'başarıya' karşılıklı saygı ve hassasiyet çerçevesinde ulaşabilmek. Her ikisi de tek başlarına yeterli olmuyor çünkü.

Burada hastanın paylaşım amaçlı verdiği tedavi bilgilerinden kimliğini tespit etmek özel hayatın gizliliğine saldırı zaten başlı başına, benim hasta olarak bilgilerimde kimlerin elinde dolaşıyor mesela da kimler yapıyor bu tespiti dedektif gibi ? Ben burada bana verilen hak olan kimliğimi gizlediğim nickim altında konuşuyorum tersi bir tercihim olsa adım soyadımla üye olurdum insanlar buna saygı duymak zorunda, bunun aksini düşünen insanın kendini sorgulamasını rica ederim.

Daha fazla uzatmak istemiyorum, hastane yönetiminin bu kadar üzdüğü, özel hayat gizliliklerine tecavüz ettiği, ifade özgürlüklerine müdahale ettiği bu durumu ivedi bir şekilde telafi edeceklerini umut ediyorum ki aldığım bilgi doğrultusunda da bu konu ile ilgileniyorlarmış.

İyi günler dilerim.

Selam kizlar Ben de basladim tedavime sonunda. Dun gittim hastaneye. adetin 2. Gunuydu . Glifor tb verdiler birde ek olarak ne ise yariyacak tedavide bileniniz var mi doktora sormak aklima gelmedi o zaman. Beni de dualariniza ekler misiniz

Canım yumurta kalitesini arttırıyor demişlerdi bana

Bende duymustum bazi hastaneler yapiyo die ama memorial yapmiyo galiba....Belki iki tane transfer ettiren vardir die dusundum ama:-(

evet başka hastaneler yapıyor ama birazda duruma göre değişiyor, kurallar var ama bir noktada doktorlar insiyatif kullanıyr diye biliyorum ben. Mesela 2 embriyo gelişti sadece 2. embriyo dondurmak için çok çok iyi değil atmıyolar onuda transfer ediyorlar birçok yerde. Ama şişlide yapmıyorlar sanırım öyle bişey benim 3 embriyom vardı 2si transfer edilecekti (3. tedavi) dedim ki niye üçünüde transfer etmiyorsunuz geriye kalan 1 taneyi dondurmak yazık yani 1390 tl para onuda ge tek embriyo çözüldüğünde %80 ölecek, atalım desen olmaz vs... yasa dediler bana :))) ama ben ısrarcı olmadım transferden 5dk öncesiydi zaten soru-cevap gibi bi konuşma oldu ama sonra öğrendim ki 3 embriyom varmış dondurulan az karışık yani gerçekten 1 tane olsa belki koyarlardı bilmiyorum

Ben yazayım canım mimliyim nede olsa rahat rahat yazarım :))))

gonal f : 225
gonal f : 225
gonal f: 225
gonal f: 250
gonal f:250
gonal f: 250 - cetrotide
gonal f: 250 - cetrotide
gonal f : 250 - cetrotide
gonal f: 237,5 - cetrotide
gonal f : 237,5 - cetrotide
gonal f: 225 - cetrotide
ovitrella

14 yumurta - 12 olgun 12 döllenme 2 transfer 3 dondurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…