cok sukur gonal f ve cetrodite seruvenimiz bugun itibari ile bitti. oviterlle olucam insallah bugun.arayip bilgi vereceklermiz.bekliyorum :) cok sukurrrr bu zamana kadar sag salim gelebildikAllah var gam yok
Günaydın arkadaşlar
Güzel bir gün dileğiyle...
Ben de yarın görüşmeye gideceğim. Bakalım bu Semra hanım da diyecekmi Rahimde sorun var diye. dün adet oldum.Sıkıntı olmaz değilmi.Bundan önce birinci tedavimi de medicana selman bey de yaptırdım. Şimdi evrakları istedim.Cıkartmışlar ama başkasını gönderip aldırtacaktım.Vermiyorlarmış.İlla ben gitmeliymişim. Belki de amaçları beni başka hastaneye göndermemktir.Yani o anda doktorla görüştürmeye çalışacaklar ama gerçekten birdaha orada yaptırmak istemiyorum.
Günaydın arkadaşlar
Güzel bir gün dileğiyle...
Ben de yarın görüşmeye gideceğim. Bakalım bu Semra hanım da diyecekmi Rahimde sorun var diye. dün adet oldum.Sıkıntı olmaz değilmi.Bundan önce birinci tedavimi de medicana selman bey de yaptırdım. Şimdi evrakları istedim.Cıkartmışlar ama başkasını gönderip aldırtacaktım.Vermiyorlarmış.İlla ben gitmeliymişim. Belki de amaçları beni başka hastaneye göndermemktir.Yani o anda doktorla görüştürmeye çalışacaklar ama gerçekten birdaha orada yaptırmak istemiyorum.
Ha ayrıca seni drla görüştürürlerse bile görüş yani onada söyle başka bir merkezde devam etmek istediğini bu senin en tabi hakkın..aslında ne haklarımız var hasta olarak ama kullanmıyoruz maalesef..ya haklarımızın ne olduğunu bilmediğimizden yada hakkımızı aramayı bilmediğimizden
Canım yaaa ohhh tedavinin en heyecanlı bölümüne geldin... Allahın izni ile hayırlı sonuca yavaş ama emin adımlarla ilerliyorsun... Gazan mübarek olsun tatlım
Ne güzel maşallah rabbim kucagina almayi nasip etsin .benim yarim kaldı malesef :-(aaamiiiiinnn insalllah canim yaaaacok heyecanliyim.dun ovirelle mi yaptim.yarin gidiyom yumoslarimi hastaneye birakmayaaa sonra da gidip bebelerimi alcam insallahhh
dune kadar istanbula gelip tedaviye basliyicagim gunleri sayiyodum; bugunse bebelerimi alacagim gunucok sukur Rabbim utandirmadi simdiye kadar.insallah simdiden sonra da utandirmaz aaamiiinnnn
Çok geçmis olsun sonu iyi olacak inşallahBen 5tn sonra ordaydim canım. .hap verdi akşam biraz iyiydim ama etkisi geçti herhalde gecenin 4ü ayaktyim ve şuan yiné kötü
Neden yarım kaldı canım.transferin ertelendi mi yoksa iptal mi oldu?Ne güzel maşallah rabbim kucagina almayi nasip etsin .benim yarim kaldı malesef :-(
Tedavinin başında zitrotek antibiyotik tek kullanımlık kullandinmi benim adetimin3. Günü de ilacı dun içtim kanamam çok guzeldi kesti gibi tedirgin oldum hemşireler zararı yok falan dediler ama ben minoset dahi icsem kanama çok azaliyorCanım yaaa ohhh tedavinin en heyecanlı bölümüne geldin... Allahın izni ile hayırlı sonuca yavaş ama emin adımlarla ilerliyorsun... Gazan mübarek olsun tatlım
Neden yarım kaldı canım.transferin ertelendi mi yoksa iptal mi oldu?[/
Geçmiş olsun canım.şimdi nasılsın peki?olsun ertelenmesi sıkıntı değil sonuçta transferin olacak.sen şimdi iyileşmeye bak.inşallah transferinde hayırlısıyla olur. ..Ohss oldum malesef --:-( ertendi
Karnim gergin çok. Yorgunummhalsizim.mide bulantisi.ii degilim yani.hayirlisi demekten başka bi çarem yok zaten. :-(Geçmiş olsun canım.şimdi nasılsın peki?olsun ertelenmesi sıkıntı değil sonuçta transferin olacak.sen şimdi iyileşmeye bak.inşallah transferinde hayırlısıyla olur. ..
Canım peki doktorun kimdi ???haberi var değil mi durumundan ?yani doktor kontrolü altındasın değilmi?tekrar geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah.Karnim gergin çok. Yorgunummhalsizim.mide bulantisi.ii degilim yani.hayirlisi demekten başka bi çarem yok zaten. :-(
valla ilk tüp bebekte tutar sanmıştım. Ve o sebeple eve en yakın yeri tercih ettim.Meğer olay öyle değilmiş.Selman bey zaten olur olur tutar acele edin dedi sürekli..ayrıca rahim filmimin aslını istemedi bile.sadece evrakta yazılana baktı. tabi tecrübesizliğimden bunlara dikkat etmemiştim. Hasta haklarını bilmediğimizden aslında hakkımızı aramamız.. biraz araştırsak çok şey çıkacak.
Ohss oldum malesef --:-( ertendi
Tedavinin başında zitrotek antibiyotik tek kullanımlık kullandinmi benim adetimin3. Günü de ilacı dun içtim kanamam çok guzeldi kesti gibi tedirgin oldum hemşireler zararı yok falan dediler ama ben minoset dahi icsem kanama çok azaliyor
geçmiş olsun canım. sen şimdi kendine dikkat et. unutma öncelikle senin sağlığın önemli sonra kısmetse hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin Allah..dua ile:)Karnim gergin çok. Yorgunummhalsizim.mide bulantisi.ii degilim yani.hayirlisi demekten başka bi çarem yok zaten. :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?