• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

cok sukur gonal f ve cetrodite seruvenimiz bugun itibari ile bitti. oviterlle olucam insallah bugun.arayip bilgi vereceklermiz.bekliyorum :) cok sukurrrr bu zamana kadar sag salim gelebildik:nazar: Allah var gam yok

Canım yaaa ohhh tedavinin en heyecanlı bölümüne geldin... Allahın izni ile hayırlı sonuca yavaş ama emin adımlarla ilerliyorsun... Gazan mübarek olsun tatlım :KK68:

Günaydın arkadaşlar
Güzel bir gün dileğiyle...
Ben de yarın görüşmeye gideceğim. Bakalım bu Semra hanım da diyecekmi Rahimde sorun var diye. dün adet oldum.Sıkıntı olmaz değilmi.Bundan önce birinci tedavimi de medicana selman bey de yaptırdım. Şimdi evrakları istedim.Cıkartmışlar ama başkasını gönderip aldırtacaktım.Vermiyorlarmış.İlla ben gitmeliymişim. Belki de amaçları beni başka hastaneye göndermemktir.Yani o anda doktorla görüştürmeye çalışacaklar ama gerçekten birdaha orada yaptırmak istemiyorum.

Günaydın arkadaşlar
Ben de yarın görüşmeye gideceğim. Bakalım bu Semra hanım da diyecekmi Rahimde sorun var diye. dün adet oldum.Sıkıntı olmaz değilmi.Bundan önce birinci tedavimi de medicana selman bey de yaptırdım. Şimdi evrakları istedim.Cıkartmışlar ama başkasını gönderip aldırtacaktım.Vermiyorlarmış.İlla ben gitmeliymişim. Belki de amaçları beni başka hastaneye göndermemktir.Yani o anda doktorla görüştürmeye çalışacaklar ama gerçekten birdaha orada yaptırmak istemiyorum.

Canım içini ferah tut semra hoca işinin ehli bir dr..medicana ya gelince ben hayatımda bu kadar ciddiyetsiz bi hastane görmedim..illa memorialda dene demiyorum diyemem içine sinmesi önemli ama medicana da bir daha deneme diyebilirim..evraklara gelince vermek istemediklerinden değil hasta gizliliği diye bi şey var asla vermezler başkasına..bilgin olsun ya sen yada eşin alabilir

Günaydın arkadaşlar

Ha ayrıca seni drla görüştürürlerse bile görüş yani onada söyle başka bir merkezde devam etmek istediğini bu senin en tabi hakkın..aslında ne haklarımız var hasta olarak ama kullanmıyoruz maalesef..ya haklarımızın ne olduğunu bilmediğimizden yada hakkımızı aramayı bilmediğimizden

Ha ayrıca seni drla görüştürürlerse bile görüş yani onada söyle başka bir merkezde devam etmek istediğini bu senin en tabi hakkın..aslında ne haklarımız var hasta olarak ama kullanmıyoruz maalesef..ya haklarımızın ne olduğunu bilmediğimizden yada hakkımızı aramayı bilmediğimizden

valla ilk tüp bebekte tutar sanmıştım. Ve o sebeple eve en yakın yeri tercih ettim.Meğer olay öyle değilmiş.Selman bey zaten olur olur tutar acele edin dedi sürekli..ayrıca rahim filmimin aslını istemedi bile.sadece evrakta yazılana baktı. tabi tecrübesizliğimden bunlara dikkat etmemiştim. Hasta haklarını bilmediğimizden aslında hakkımızı aramamız.. biraz araştırsak çok şey çıkacak.

Canım yaaa ohhh tedavinin en heyecanlı bölümüne geldin... Allahın izni ile hayırlı sonuca yavaş ama emin adımlarla ilerliyorsun... Gazan mübarek olsun tatlım :KK68:

aaamiiiiinnn insalllah canim yaaaa:nazar: cok heyecanliyim.dun ovirelle mi yaptim.yarin gidiyom yumoslarimi hastaneye birakmayaaa:KK45: sonra da gidip bebelerimi alcam insallahhh:KK19:
dune kadar istanbula gelip tedaviye basliyicagim gunleri sayiyodum; bugunse bebelerimi alacagim gunu:KK55: cok sukur Rabbim utandirmadi simdiye kadar.insallah simdiden sonra da utandirmaz :KK36:aaamiiinnnn:KK5:

aaamiiiiinnn insalllah canim yaaaa:nazar: cok heyecanliyim.dun ovirelle mi yaptim.yarin gidiyom yumoslarimi hastaneye birakmayaaa:KK45: sonra da gidip bebelerimi alcam insallahhh:KK19:
dune kadar istanbula gelip tedaviye basliyicagim gunleri sayiyodum; bugunse bebelerimi alacagim gunu:KK55: cok sukur Rabbim utandirmadi simdiye kadar.insallah simdiden sonra da utandirmaz :KK36:aaamiiinnnn:KK5:
Ne güzel maşallah rabbim kucagina almayi nasip etsin .benim yarim kaldı malesef :-(

Tedavinin başında zitrotek antibiyotik tek kullanımlık kullandinmi benim adetimin3. Günü de ilacı dun içtim kanamam çok guzeldi kesti gibi tedirgin oldum hemşireler zararı yok falan dediler ama ben minoset dahi icsem kanama çok azaliyor

Tanısal lapraskopi duyan var mi fiyat nedir zitrotek tek kullanımlık antibiyotik yazdı doktorum dun içtim ama içim hic rahat değil adet kanamam kesildi sanki ne yapmalıyım acaba doktorami ulassam ayşe hanimin telefonu var mi

valla ilk tüp bebekte tutar sanmıştım. Ve o sebeple eve en yakın yeri tercih ettim.Meğer olay öyle değilmiş.Selman bey zaten olur olur tutar acele edin dedi sürekli..ayrıca rahim filmimin aslını istemedi bile.sadece evrakta yazılana baktı. tabi tecrübesizliğimden bunlara dikkat etmemiştim. Hasta haklarını bilmediğimizden aslında hakkımızı aramamız.. biraz araştırsak çok şey çıkacak.

Canım sen evine olan uzaklığı dert etme..Burada birçok arkadaşımdan dahil bizler şehirdışından geliyoruz..biz saçma sapan yerlerde çok zaman kaybettik çok para kaybettik daha da önemlisi kendimizden çok şey kaybettik..sen daha yolun başindasin seçimlerini doğru yaparsan sonuçta iyi olur senin için inşallah..tabikide herşey Allahtan olmayınca olmaz ama en azından vicdanen rahat olursun daha az pişmanlık yaşarsın.
biz deneme yanılma yoluyla öğrendik pek çok şeyi inş sizler bunu yaşamayın..sizler derken senin gibi yolun başında olanları kastediyorum..hakkında hayırlısı olsun

Tedavinin başında zitrotek antibiyotik tek kullanımlık kullandinmi benim adetimin3. Günü de ilacı dun içtim kanamam çok guzeldi kesti gibi tedirgin oldum hemşireler zararı yok falan dediler ama ben minoset dahi icsem kanama çok azaliyor

Kullandım canım Zitrotek... Bildiğim kadarıyla herkese veriyorlar garanti olsun diye... Senin bünyene farklı etki yapmış olabilir... Dediğin gibi doktorla konuşmak en doğrusu... Canını sıkacak bir durum olduğunu düşünmüyorum...

Karnim gergin çok. Yorgunummhalsizim.mide bulantisi.ii degilim yani.hayirlisi demekten başka bi çarem yok zaten. :-(
geçmiş olsun canım. sen şimdi kendine dikkat et. unutma öncelikle senin sağlığın önemli sonra kısmetse hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin Allah..dua ile:)

Back