• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tesekkur ederim canım . bugün ayşe hanim dondu zatirex genelde öyle yapar dedi korkulacak bir şey yokmuş aslında kullandığımız iğneler buna sebepmis bir çeşit baskılama imiş adet azalması normal dedi. İçim rahatlatti izin gunu olduğu halde herkesin mesajına donup cevap veriyor çok tatli bir batan
Demek normalmis. Doğrudur zaten bi sakıncası olsa vermezlerdi.evet ayşe hoca beni de aramıştı izin gününde saolsun.ben çok desteğini gördüm transferimin iptal sürecinde.

Erkek infertilitesinde ımsı yöntemiyle hamile kalanlar var mı aranızda... Bizede bu yöntem uygulanacak morfolojiden dolayı üç aylık tedavi başlandı eşime bittiği gibi tedavimize başlıycaz nasipse
İmsi ile bu sorunu cozuyorlar ensu da var benim dosyama not dusuldu bizde normal morfoloji %1 ya sizde nedir doğru adrestesiniz içiniz rahat olsun bizim toplamda 2. Burda ilk olacak daha önce icsi kullanıldı döllenme olmamıştı sebep spermde de olabilir bilmiyoruz artik yasayip ogrenecegiz eger yumurta kaliteli ve doğru spermi seçip döllenme olusmadiysa iste bu kotu bunun sebebini aciklayamiyorlar benim de korkum bu ama inssllah ne olacaksa hakkimda hayırlısı olacak diye düşünüyorum tedavinhayirli olsun

Erkek infertilitesinde ımsı yöntemiyle hamile kalanlar var mı aranızda... Bizede bu yöntem uygulanacak morfolojiden dolayı üç aylık tedavi başlandı eşime bittiği gibi tedavimize başlıycaz nasipse

merhaba cnm, hosgeldin.. bizdede erkek infertilitesi var dogrudur memorial imsi yapiyor ve cogunlugu tutuyor benim gecen tutmustu cnm...
size 3 aylik ne tedavisi uygulanacak onu merak ettim cnm.. sperm cikisi var bizde azda olsa, morfoloji 0, dna hasari % 84 lerde.. hareket %10.. sayi 200 bin.. ama kimse onden 3 aylik tedavi uygulayacagiz demedi.. bizde atladilarmi acaba cunku bi arkadasim daha var onada ayni seyi demisler esinin durumu bizden iyi oldugu halde..
sizde azospermmi vardi.. hangi ilaci kullandiriyorlar esine ozel degilse..

Vallahi ben anlamıyorum bu merkezleri.. Bizde de morfoloji sıfır ileri hareket %2 yinede doğru düzgün bir tedavi uygulamadılar.. imsi yeter deyip duruyorlar. Bakın size tedavi başlanmış ne güzel. Neye göre karar veriyorlar anlamıyorum...

Demek normalmis. Doğrudur zaten bi sakıncası olsa vermezlerdi.evet ayşe hoca beni de aramıştı izin gününde saolsun.ben çok desteğini gördüm transferimin iptal sürecinde.
Üzülme canım yaşadıklarımız benzer şeyler eğer tedavim de her şey yolunda giderse bu sana da umut olacak belki sadece o aya özel bir durumdu bir daha yasamayiz insallah sana sebebi konusunda bir açıklama yapabildiler mi ?

merhaba cnm, hosgeldin.. bizdede erkek infertilitesi var dogrudur memorial imsi yapiyor ve cogunlugu tutuyor benim gecen tutmustu cnm...
size 3 aylik ne tedavisi uygulanacak onu merak ettim cnm.. sperm cikisi var bizde azda olsa, morfoloji 0, dna hasari % 84 lerde.. hareket %10.. sayi 200 bin.. ama kimse onden 3 aylik tedavi uygulayacagiz demedi.. bizde atladilarmi acaba cunku bi arkadas daha var onada ayni seyi demisler esinin durumu bizden iyi oldugu halde..
sizde azospermmi vardi.. hangi ilaci kullaniyor esin ozel degilse..
Aynen ensu az öncede yazdım morfoloji sıfır ileri hareket %2 ama hbir tedavi uygulamadılar özellikle bin defa sorduk atlıyorlar herhalde. Bize hep imsi yeter vs dediler ama yetmiyor işte!!

Vallahi ben anlamıyorum bu merkezleri.. Bizde de morfoloji sıfır ileri hareket %2 yinede doğru düzgün bir tedavi uygulamadılar.. imsi yeter deyip duruyorlar. Bakın size tedavi başlanmış ne güzel. Neye göre karar veriyorlar anlamıyorum...
bizdede hersey dipte hickimse birsey demedi ben kac kez sordum imsi yapacagiz birseye gerek yok dediler ondan sasiriyorum..

Bizde sayı ve hareket çok iyiymis size öyle dedilerse mutlaka bir bildikleri vardir bence buna sevin oldu bittiye getirmiyorlar ya tam tersini yapsalar daha iyi olurdu

Üzülme canım yaşadıklarımız benzer şeyler eğer tedavim de her şey yolunda giderse bu sana da umut olacak belki sadece o aya özel bir durumdu bir daha yasamayiz insallah sana sebebi konusunda bir açıklama yapabildiler mi ?
Evet benim durumum da olup da mutlu sonuç alanlar bana da umut oluyor. Inşallah sen de hayırlısıyla tedavini olup hayırlısıyla evladına kavuşursun.
Net bir şekilde sebep budur diyemediler.ilk deneme olduğu için kesin bir şey söylemek zor dediler.sadece ihtimalleri anlattılar.ikinci deneme sonrasında durum biraz daha netlik kazanacak inşallah.

Aynen ensu az öncede yazdım morfoloji sıfır ileri hareket %2 ama hbir tedavi uygulamadılar özellikle bin defa sorduk atlıyorlar herhalde. Bize hep imsi yeter vs dediler ama yetmiyor işte!!
:) bende o sirada sana mesaj yazmistim:))
cgd85 arkadasimiz bize soyler nasil bi tedavi uygulandigini ozaman anlayacagiz cnm.. ama prooxed haric morfoloji icin baska birsey duymadim.. antioxdantlar var ama onlari zaten demediler deselerde kullandik gecmiste fayda etmedi.. daha kullanmazdik..
insallah biseyi atlamamislardir bizde cnm.. yine senin zamanin varda bende tedavi haftasi geldi..
ben kendim kimse demeden prooxed kullandiriyorum esime icide zinko selenyum ve cok fazla vitamin oldugu icin faydasi oluyor..

İmsi ile bu sorunu cozuyorlar ensu da var benim dosyama not dusuldu bizde normal morfoloji %1 ya sizde nedir doğru adrestesiniz içiniz rahat olsun bizim toplamda 2. Burda ilk olacak daha önce icsi kullanıldı döllenme olmamıştı sebep spermde de olabilir bilmiyoruz artik yasayip ogrenecegiz eger yumurta kaliteli ve doğru spermi seçip döllenme olusmadiysa iste bu kotu bunun sebebini aciklayamiyorlar benim de korkum bu ama inssllah ne olacaksa hakkimda hayırlısı olacak diye düşünüyorum tedavinhayirli olsun
Bu benim 4. olucak sonuncuda ımsı uygulandı ama gebelik oluşmadı memorial de görüştüğümüz dr iyi bir sperm seçimi yapılırsa 5. güne gideriz dedi bakalım artık neler olucak

bizdede hersey dipte hickimse birsey demedi ben kac kez sordum imsi yapacagiz birseye gerek yok dediler ondan sasiriyorum..
Aynen yaa vallahi cinlerim tepeme çıktı şu an madem önden bir tedavi vs var söylesinler ya da desinlerki ürolağa gidin (gittik ayrıca) ama benim sorunumu ürolog çözemiyor işte! Merkezin öneride bulunması lazım. Ordayken de denk geldim morfoloji için tedaviye alınanlara, doktora da söledim bizimde sıfır neden tedavi yok diye e vitamini yeter dediler dalga geçer gibi! Laboratuarı iyi olmuş yanlış tedavi uygulamış orası benim için doğru adres olamaz! Yazılcak çok şey var da neyse

Bizde sayı ve hareket çok iyiymis size öyle dedilerse mutlaka bir bildikleri vardir bence buna sevin oldu bittiye getirmiyorlar ya tam tersini yapsalar daha iyi olurdu
Yani işte bizde sayı ve hareket yerlerde morfolojide sıfır.. Nesine sevindyim hiçbir şekilde tedavi etmemelerinemi anlamadım?? Tam olarak oldu bittiye getirdiler arkadaşım.

Ohss olmak nedir çok duydum ama ne olduğunu tam olarak bilmiyorum

Yumurtalıkların aşırı uyarılması sonucu oluşan bir durum..nefes almakta güçlük ağrı ateş v.s ne ararsan var. .zor bir süreç yani Allah yardımcıları olsun..sonra vücut normale dönene kadar da transfer yapılamıyor maalesef :(

Pardon bilmiyorum ki cgd için merkez iyi yapmış tedavi ihtiyacsa olmalı ama sana ve ensuya yapılmamış bu ilginç simdi ben de sasirdim

Aynen yaa vallahi cinlerim tepeme çıktı şu an madem önden bir tedavi vs var söylesinler ya da desinlerki ürolağa gidin (gittik ayrıca) ama benim sorunumu ürolog çözemiyor işte! Merkezin öneride bulunması lazım. Ordayken de denk geldim morfoloji için tedaviye alınanlara, doktora da söledim bizimde sıfır neden tedavi yok diye e vitamini yeter dediler dalga geçer gibi! Laboratuarı iyi olmuş yanlış tedavi uygulamış orası benim için doğru adres olamaz! Yazılcak çok şey var da neyse
size verdikleri e vitamininin adi ne cnm bize onu bile demediler.. cnm erkek inf varsa nereye gidersen git hicbir tup bebekci doktorun umru olmuyor.. adamlar sperm cikisi varsa o konuyu konusmuyor bile.. nede olsa embriyolog en iyi spermi seciyordur diye dusunup konunun o kismi ile hicccc ilgilenmiyorlar.. bunu ben heryerde yasadim.. yine memorial en iyisi ilkkez birine ben imsi olmali demeden onlar bana imsi yapalim dedi..

Pardon bilmiyorum ki cgd için merkez iyi yapmış tedavi ihtiyacsa olmalı ama sana ve ensuya yapılmamış bu ilginç simdi ben de sasirdim
Yani bzim demek istediğimiz neye göre önce tedavi uyguluyorlar neye göre uygulamıyorlar.. Bin defa sorduk desinler ki size şu şu sebepten öncelikli tedavi olmaz/olur.. Biz de bilelim. Ama yok! İmsi yeter e yetmiyor işte

Merhaba bende yakın zamanda memorial de tedaviye başlıycam allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimiz çocuğumuzu kucağımıza alırız
Senin doktorun kim acaba doktora gore mi degisiyor bilmiyorum ve ensunun eşine on tedavi uygulanmamış ensu tecrübeli dır o sadirdiysa ...

size verdikleri e vitamininin adi ne cnm bize onu bile demediler.. cnm erkek inf varsa nereye gidersen git hicbir tup bebekci doktorun umru olmuyor.. adamlar sperm cikisi varsa o konuyu konusmuyor bile.. nede olsa embriyolog en iyi spermi seciyordur diye dusunup konunun o kismi ile hicccc ilgilenmiyorlar.. bunu ben heryerde yasadim.. yine memorial en iyisi ilkkez birine ben imsi olmali demeden onlar bana imsi yapalim dedi..
Bize proxseed plus evicap ve coenz qh ı daha önce tedavi gördüğüm merkez verdi. Memorialdakiler bunları bırakın (proxseed hariç) dedi. İyiki de bırakmamışız

Bize proxseed plus evicap ve coenz qh ı daha önce tedavi gördüğüm merkez verdi. Memorialdakiler bunları bırakın (proxseed hariç) dedi. İyiki de bırakmamışız
digerlerini esim daha onceleri cok kullandi cnm yillarca artik ben proxed haric bisey icirtmiyorum esime cunku ilaclarin yan etkileri ondada olusmaya basladi.. kist ve polip cikti esimde yuzunde gozunde..

Back