• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ayy inşallah düşüncesi hayal kurması bile güzel:))) demiştim ya hala inanamıyoruz hayal mı diye birtek ben değil annemler de öyle ben diyorum artık birşeyler alalım birşey ler yapmaya başlayalım yok yok olsun görelim kucagimiza alalim hemen bir mağazadan gider ne var ne yoksa alırız diyolar insanlarda hala inanamıyor:KK66:)
cnm yaa sen yinede hevesini kirma ufaktanda olsa bebisine biseyler almaya basla.. masallah annesi artik sana iyice sarildi gonlunu ferah tut..

cnm oradaki doktorun icine siniyorsa ve memnunsan cokda gerek yok buna zaten onlarda hastalarin gebelik sureclerini cok nadirler haric asla takip etmiyorlar direk kadin dogum bolumu Cumhur beye yonlendiriyorlar.. zaten hamile hastalarin takip bolumu tup bebek bolumude degil.. bende bir turlu sorunlar bitmemisti o yuzden bana her hafta sonkez gel diyerek cagirdilar:)
simdi senin bu gune kadarki sureclerinide bilmiyor ayse hn..
ama bu tarafa gezmeye gelecekseniz onlarda muayene icin para almayacaksa tabi gidip gorusmekte fayda var.. bu doktorunda icine sinmeyen birsey varsada icinin rahatlamasi icin gidebilirsin cnm.
Yok zaten cumhur beye yonlendirirse gitmeme gerek yok ... doktorumdan memnunum o da durumun farkında en son Ben kanamam dan sonra eşimin toplantısından dolayı onada ulaşamamıştım tek gittim ağlaya ağlaya o da o durumunu gördükten sonra şimdi abla kardeş gibi olduk:)) ... ayşe hanımla telefonda görüşüyoruz geçen sağolsun aramıştı nasılsınız diye ... haklisin aslında şimdilik gerek yok gibi gorunuyorda inşallah ... eşim o gelebilirsiniz dedi hiç te gitmedik 1 kere daha gitsek ondan duysak sıkıntı yok lafını diyor :)) onun için bende karar veremedim şimdi durduk yere ücret ödemeyelim diyorum da gözünde para filan yok ... gerçekten kendimden çok onun bu mutluluğunu görünce çok seviniyorum

Yok zaten cumhur beye yonlendirirse gitmeme gerek yok ... doktorumdan memnunum o da durumun farkında en son Ben kanamam dan sonra eşimin toplantısından dolayı onada ulaşamamıştım tek gittim ağlaya ağlaya o da o durumunu gördükten sonra şimdi abla kardeş gibi olduk:)) ... ayşe hanımla telefonda görüşüyoruz geçen sağolsun aramıştı nasılsınız diye ... haklisin aslında şimdilik gerek yok gibi gorunuyorda inşallah ... eşim o gelebilirsiniz dedi hiç te gitmedik 1 kere daha gitsek ondan duysak sıkıntı yok lafını diyor :)) onun için bende karar veremedim şimdi durduk yere ücret ödemeyelim diyorum da gözünde para filan yok ... gerçekten kendimden çok onun bu mutluluğunu görünce çok seviniyorum
cnm hem sehir disindan geleceksin bebek sarsilacak hemde tonla masraf.. doktorun icine siniyorsa tabi yine sen bilirsin ama cokda gerek yok gibi.. dogurunca kucagina alir bebek sekerlerinle tesekkure gelirsin:)

selaaaammm kizlaarrEn Büyük TÜRKİYE ben geldiiiimm nasilsiniz. ben cok sukur bugun semra Kahraman hocacimla gorustummm veeeee tuplerimde büyük bir sıkıntımızin olmadigini tup bebis tedavisine baslayabilecegimizi soylerektennnn ignelerimizi yazdi:nazar: bugun hasta da oldum missss:KK22::KK70:
ilk kez hasta olduguma bu kadar cok sevindim ki bennnn:KK70: cok sukur Allahimaaaa:KK68: :KK23:
Ins tedaviniz hyirla sonuclar bende sehir disindan gelip ayse ve semra hanimla gorustum cok mantikli bi secim..semra hanimin kardesi zehra hanimda bi cok konuda yardimci olmasi cok avantajli..adet olmayi beklerken hamile oldugumu ogrendim hala soktayim..tedaviye o kadar kendimi hazirlamistimki hamile oldugumu hala anlayamadim..
selaaaammm kizlaarrEn Büyük TÜRKİYE ben geldiiiimm nasilsiniz. ben cok sukur bugun semra Kahraman hocacimla gorustummm veeeee tuplerimde büyük bir sıkıntımızin olmadigini tup bebis tedavisine baslayabilecegimizi soylerektennnn ignelerimizi yazdi:nazar: bugun hasta da oldum missss:KK22::KK70:
ilk kez hasta olduguma bu kadar cok sevindim ki bennnn:KK70: cok sukur Allahimaaaa:KK68: :KK23:
Cok dogru bi secim ins pozitif sonuc alirsiniz..bende ayse ve semra hanimla gorusmustum ama gerek kalmadi hala inanamiyorum ama..ins sizde pozitif sonuc alirsiniz..

Ins tedaviniz hyirla sonuclar bende sehir disindan gelip ayse ve semra hanimla gorustum cok mantikli bi secim..semra hanimin kardesi zehra hanimda bi cok konuda yardimci olmasi cok avantajli..adet olmayi beklerken hamile oldugumu ogrendim hala soktayim..tedaviye o kadar kendimi hazirlamistimki hamile oldugumu hala anlayamadim..

Cok dogru bi secim ins pozitif sonuc alirsiniz..bende ayse ve semra hanimla gorusmustum ama gerek kalmadi hala inanamiyorum ama..ins sizde pozitif sonuc alirsiniz..
Canım hayırlı olsun ... nereden geliyorsun. Demek ki zamanı gelmiş ... ve olmuş :))inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin

Evet canım öğretmenim.2 haftadır istanbuldayım ve raporluyum. Bir daha istanbula ancak yaz tatilinde gelebilirim. O yüzden yaza kadar ancak ankarada deneyebilirim. Zaten ben ankarada güvenilir bir yer bulamadığım için istanbula gelmiştim.şimdi başladığım yere geri döndüm.hem de kocaman bir hayal kırıklığıyla...senin doktorun kimdi canım?sen Nerede tedavi gördün ve şu an Nerede tedaviye başlayacaksın ? ??
tedavilerimiz başarısız olduğunda hepimiz çok büyük hayal kırıklığına uğruyoruz. ben tedavilerimi umut tüp bebekte ulun beye oldum. şimdi yine umut tüp bebekteyim ama doktorum selen hanım. aslında kliniğe karşı çok soğuduk, ulun bey bizi 2. tedaviden sonra çok yıprattı. klinikte dondurulmuş 1 tüp spermimiz var. selen hanıma da ısındım gibi işte hayırlısı. selen hanım benim iptal edilen 2. tedavim için yumurta kalitesi her aynı olmaz gibierinden konuşarak beni biraz rahatlattı. bu arada şişli memorialda tüp bebekte başarılı bir merkez. biz hande hanıma da muayene olduk 2 hafta önce. bakalım hayırlısı.

Canım benim çok saol allah razı olsun.lgun yumurta sadece işleme aldıkları yumurtaymış ve buna sadece şekline bakarak karar veriyorlarmış.ama olgun olup kaliteli olmayabilir dedi embriyolog.evet morfoloji sıfır ama bunu çok önemsiyorlar. Bu durumun nedeni %90 yumurtaymış.bu şekilde transfer yapabiliriz büyük ihtimalle tutmaz dedi embriyolog.ya da genetik test yapıp ona göre transfer yapıp yapmayacağımıza karar verebiliriz dedi.biz ilk başta genetik test yapılsın dedik ama sonra sonra vazgeçtik. Bu henüz ilk denememiz ve ilk deneme de böyle bir risk almak doğru değil gibi geldi.çünkü embriyolog bu embriyo tutunur sa çok sıkı bir takip yapılması gerekir dedi.yani riskli gebelik grubuna dahil olucaz.eşim de şansımızı bir daha denemekten yana.bense ne yapacağımızı bilemiyorum.bir taraftan embriyo bölünmeye devam ediyor.yani görünüşte sağlıksız ama gelişimi devam ediyor . allah sonumuzu hayreylesin inşallah ...
birde bakmışsın senin embriyo bebek olmuş

tedavilerimiz başarısız olduğunda hepimiz çok büyük hayal kırıklığına uğruyoruz. ben tedavilerimi umut tüp bebekte ulun beye oldum. şimdi yine umut tüp bebekteyim ama doktorum selen hanım. aslında kliniğe karşı çok soğuduk, ulun bey bizi 2. tedaviden sonra çok yıprattı. klinikte dondurulmuş 1 tüp spermimiz var. selen hanıma da ısındım gibi işte hayırlısı. selen hanım benim iptal edilen 2. tedavim için yumurta kalitesi her aynı olmaz gibierinden konuşarak beni biraz rahatlattı. bu arada şişli memorialda tüp bebekte başarılı bir merkez. biz hande hanıma da muayene olduk 2 hafta önce. bakalım hayırlısı.

birde bakmışsın senin embriyo bebek olmuş
Canım inşallah sonunda hepimizin yüzü güler inşallah sende bu tedavinde evladına kavuşursun...ben de yarın doktorla konuşup son bir karar vericem inşallah. Hakkımızda hayırlısı...

Canım bugün 2. Gün 4 hücreli olması gerekiyormuş ama bizimki 5 hücreli.bu iyi bir şeymiş.genetik test 3. Gün ya da 5. Gün yapılıyormuş.yarın testin hangi gün yapılacağı belli olacak...
Arkadaşim bu genetik testi siz mi istediniz özellikle yoksa doktorunuz mu iştedi,doktorun istedi ise ne için gerekli görmüş merak ettim? ..

Yok canım biz istemedik embriyolog önerdi.isterseniz yapabiliriz dedi.valla o an beynim durdu pgt mi diye sormadım.ama sanırım pgt.pgt güvenilir sonuç veriyor mu??bu konuda bilgin var mı???
Bizde 4 negatif sonuç olduğu için Ayse hoca ve semra hoca rahim filminden laparoskopi olmam gerektiğini söylediğin de dedik peki embriyolara genetik test falan gerekir mi ilerleyen aşamada dedik, Ayşe hoca eşim ve ben ayrı ayrı genetik testi yaptırmistık onda belirgin bir sıkınti görünmüyor onun için ona gerek yok demişti.

Bende olacam lap. bana biraz önbilgi ver canım..nasıl geçti ameliyat sonrası rahat mısın
Şimdiden geçmiş olsun arkadaşım. Oncelikle endişe etme diyecem ama sen yine tabi elinde olmadan heyecan yapacaksin ama ben anlatayım biraz rahatlarsin inşallah.
Birgün öncesinden bağırsakları temizleyen bir ilaç içmemi söylediler birde gece 12 den sonra hicbirsey Yememë mi istediler. . . Hastaneye gittiğimiz de önce benim doktorum Ayse hoca idi,o muayene etti vajina dan ve ameliyat la ilgili bilgilendirme yapti, tek tek de tüm aklımıza takılan soruları cevapladi sağolsun. Sonra bizi odaya çıkardılar, kan alındı birkaç tahlil yaptılar . . Sonrasında ameliyat önlük umu giydim sedye ile ameliyathane ye çıkardılar. Ben ameliyathane koridoruna girince heyecan yaptım galiba ağlamaya başladım ama hemşiresin den Sedyeleri i getir götür yapan personeeline kadar çok tatlılar di,beni rahatlatmak için uğraştılar o kadar. Sakinleştim sonunda ameliyathane ye aldılar ,orda bir koluma serum girişi bir koluna tansiyon aleti ,göğsüme de ufak ufak 1-2 birsey yapıştırdiyodilar, sol omzumun arkasına da soğuk el büyüklüğünde ince mıknatıs a benzer birsey yapıştırdiyodilar. Ayşe hoca ile semra hoca ameliyatıma girdiler ,anestezi uzmanı nin şimdi uyuyacaksin ilacını veriyoruum dediğini hatırlıyorum en son. Gözümü açtığım da odamda idim. Öyle şiddetli bir ağrım olmadı ameliyattan sonra da , göbek altı ve sağ-sol Legen kemiklerinin üstünde küçük bantlar vardı hatta aksama doğru ayşe hoca geldiğinde bantlar i yenilerken gösterdi bak küçücük dikişler dedi. 1 hafta sonra kontrole gidecem ,bu bantlı sargilar 1 hafta kalacakmis. Su geçirmez bunlar yarın duş bile alabilirsin dedi. yanına bir tane ped al arkadasim, çünkü hafif hafif kanama oluyor ,hastane çıkışında kullanmak için iyi oluyor. . .Ayşe hoca yanıma geldiğinde sonra Semra hocada geldi. Ne yaptıklarını fotoğraflarla anlattı. Akşamına da ayşe hoca kendini iyi hissediyorsan çıkabilirsiniz dedi. Biz çıktık,2 günlük rapor aldım,çarşamba işe dönme yi düşünüyorum.
Ama kat hemşiresinden anestezi uzmanına kadar herkes işinde çok titiz ve cok sıcaklar, kalbini ferah tut canım

Süper bi haber buuuu, gözün aydın cnm. Bebişlerine kavuşursun inş biran önce :KK15:

Arkadaşlar merhaba. Bende tüp bebek tedavisine başlayacağım ama Dr.larla ilgili çok kararsızım. Hangi Dr. u önerirsiniz? Hastaneden memnunmusunuz? lütfen yardımcı olun :KK43:

Canım doktor konusuna pek takılma, sonuçta ekip olarak çalışıyolar. Kontroller cmtsi pazara denk geldiğinde hangi dr varsa o giriyo kontrollerine. Benim 3 kontrolümde hande hanım da olmuştu, çok memnun kalmıştım. Ama diretmemiştim hande hanim olsun diye. Tabiiki sirf bir tane dr istersen dosyana not alıp yardimci olmaya çalışıyolar. :)

Şimdiden geçmiş olsun arkadaşım. Oncelikle endişe etme diyecem ama sen yine tabi elinde olmadan heyecan yapacaksin ama ben anlatayım biraz rahatlarsin inşallah.
Birgün öncesinden bağırsakları temizleyen bir ilaç içmemi söylediler birde gece 12 den sonra hicbirsey Yememë mi istediler. . . Hastaneye gittiğimiz de önce benim doktorum Ayse hoca idi,o muayene etti vajina dan ve ameliyat la ilgili bilgilendirme yapti, tek tek de tüm aklımıza takılan soruları cevapladi sağolsun. Sonra bizi odaya çıkardılar, kan alındı birkaç tahlil yaptılar . . Sonrasında ameliyat önlük umu giydim sedye ile ameliyathane ye çıkardılar. Ben ameliyathane koridoruna girince heyecan yaptım galiba ağlamaya başladım ama hemşiresin den Sedyeleri i getir götür yapan personeeline kadar çok tatlılar di,beni rahatlatmak için uğraştılar o kadar. Sakinleştim sonunda ameliyathane ye aldılar ,orda bir koluma serum girişi bir koluna tansiyon aleti ,göğsüme de ufak ufak 1-2 birsey yapıştırdiyodilar, sol omzumun arkasına da soğuk el büyüklüğünde ince mıknatıs a benzer birsey yapıştırdiyodilar. Ayşe hoca ile semra hoca ameliyatıma girdiler ,anestezi uzmanı nin şimdi uyuyacaksin ilacını veriyoruum dediğini hatırlıyorum en son. Gözümü açtığım da odamda idim. Öyle şiddetli bir ağrım olmadı ameliyattan sonra da , göbek altı ve sağ-sol Legen kemiklerinin üstünde küçük bantlar vardı hatta aksama doğru ayşe hoca geldiğinde bantlar i yenilerken gösterdi bak küçücük dikişler dedi. 1 hafta sonra kontrole gidecem ,bu bantlı sargilar 1 hafta kalacakmis. Su geçirmez bunlar yarın duş bile alabilirsin dedi. yanına bir tane ped al arkadasim, çünkü hafif hafif kanama oluyor ,hastane çıkışında kullanmak için iyi oluyor. . .Ayşe hoca yanıma geldiğinde sonra Semra hocada geldi. Ne yaptıklarını fotoğraflarla anlattı. Akşamına da ayşe hoca kendini iyi hissediyorsan çıkabilirsiniz dedi. Biz çıktık,2 günlük rapor aldım,çarşamba işe dönme yi düşünüyorum.
Ama kat hemşiresinden anestezi uzmanına kadar herkes işinde çok titiz ve cok sıcaklar, kalbini ferah tut canım

Canım çok açıklayıcı olmuş teşekkür ederim :)

mesela ben sevinç hanımın hastasıyım güya..kendisi periodik bir kaç muayenemde bulundu ama esas işlemleri(toplama-transfer) işlemlerini hande ve ayşe hanım yaptılar..isme fazla takılmayın, sevinç hanım da iyidir..

Hayırlı olsun canım Allah hayırlı haberlerle neticelendirmeyi nasip etsin inşallah :KK6::KK6:

Süper bi haber buuuu, gözün aydın cnm. Bebişlerine kavuşursun inş biran önce :KK15:

amiiiinnnn insallahhh canim :) valla bence de super haber. bi de sunu fark ettim gercekten gayet duzenli is yapiyorlar.3 senedir ilk kez kendimi emin ellerde hissettim:nazar::KK68:

Halide kızzzz ne güzel bir haber o kadar gün saymalar boşuna değilmiş... Ayrıca hastanenin içine sinmesine sevindim sonuçta o kadar önerdik beğenmeseydin suçlardım kendimi... Hadi bakalım adette olmuşsun şimdi güzel güzel iğneleri ol, takibini yaptır ve bize hayırlı haberler ver canım...

Back