Şimdiden geçmiş olsun arkadaşım. Oncelikle endişe etme diyecem ama sen yine tabi elinde olmadan heyecan yapacaksin ama ben anlatayım biraz rahatlarsin inşallah.
Birgün öncesinden bağırsakları temizleyen bir ilaç içmemi söylediler birde gece 12 den sonra hicbirsey Yememë mi istediler. . . Hastaneye gittiğimiz de önce benim doktorum Ayse hoca idi,o muayene etti vajina dan ve ameliyat la ilgili bilgilendirme yapti, tek tek de tüm aklımıza takılan soruları cevapladi sağolsun. Sonra bizi odaya çıkardılar, kan alındı birkaç tahlil yaptılar . . Sonrasında ameliyat önlük umu giydim sedye ile ameliyathane ye çıkardılar. Ben ameliyathane koridoruna girince heyecan yaptım galiba ağlamaya başladım ama hemşiresin den Sedyeleri i getir götür yapan personeeline kadar çok tatlılar di,beni rahatlatmak için uğraştılar o kadar. Sakinleştim sonunda ameliyathane ye aldılar ,orda bir koluma serum girişi bir koluna tansiyon aleti ,göğsüme de ufak ufak 1-2 birsey yapıştırdiyodilar, sol omzumun arkasına da soğuk el büyüklüğünde ince mıknatıs a benzer birsey yapıştırdiyodilar. Ayşe hoca ile semra hoca ameliyatıma girdiler ,anestezi uzmanı nin şimdi uyuyacaksin ilacını veriyoruum dediğini hatırlıyorum en son. Gözümü açtığım da odamda idim. Öyle şiddetli bir ağrım olmadı ameliyattan sonra da , göbek altı ve sağ-sol Legen kemiklerinin üstünde küçük bantlar vardı hatta aksama doğru ayşe hoca geldiğinde bantlar i yenilerken gösterdi bak küçücük dikişler dedi. 1 hafta sonra kontrole gidecem ,bu bantlı sargilar 1 hafta kalacakmis. Su geçirmez bunlar yarın duş bile alabilirsin dedi. yanına bir tane ped al arkadasim, çünkü hafif hafif kanama oluyor ,hastane çıkışında kullanmak için iyi oluyor. . .Ayşe hoca yanıma geldiğinde sonra Semra hocada geldi. Ne yaptıklarını fotoğraflarla anlattı. Akşamına da ayşe hoca kendini iyi hissediyorsan çıkabilirsiniz dedi. Biz çıktık,2 günlük rapor aldım,çarşamba işe dönme yi düşünüyorum.
Ama kat hemşiresinden anestezi uzmanına kadar herkes işinde çok titiz ve cok sıcaklar, kalbini ferah tut canım