- 7 Aralık 2014
- 362
- 330
- 88
- 47
ensu şuan sen hangi aşamadasın kürtajı ne zmn oldun tedavin ocak sonunda mıydı canım
Ensu bizimde buna yakın bişey ama o kadar merkezlere proflara gittik hiçbiri şiddetli erkek inf demedi imsi ile çözülür dediler hep..ama bi yandan da genelde 5. Gün emb oldu (gerçi düştü yada dış oldu) hem şaşırdım hem üzüldüm şimdigrade 1 yüzdesi %0
grade 2 yüzdesi %2
cnm semen sonucundan sonra seni kahraman bey aradı benden bilgi bekleyinmi dedi..
evet olabilir bizim de 15 gibi sanırsam adetim biraz düzensiz de biz de şehir dışından gelicez de siz nerde konaklma düşünüyorsunuzensunun tedavisi 25 ocakta başlıyacak diye hatırlıyorum.
allah emeğini zayi etmez inşallah bir şeyi çok istersen olacağına inanıyorum inşallah bir daha negatifin olmaz inancını yitirme yaşadıkların hiç kolay değil ne desek teselli etmeyecek belki ama hakkında hayırlısı olsun allah sana ikiz evlatlar nasip etsin...teşekkürler canım, bakalım inşallah kısmet olur, benimde yumurta kalitem ve sayı düştü bu başımıza ayrı bir dert oldu.. erkek infertilitesinde yumurta kalitesi çok çok iyi olmalı..
zaten artık kendi yumurtama iki tedavilik daha şans vereceğim.. baktım tüpte sayı 10 oldu halen ortada bebek yok, yumurta donasyonuna yöneleceğim..
eşim asker olduğundan maslak orduevi geceliği 15 lira üstelik 5 yıldızlı otel niteliğinde bu konuda şanlıyız çok şükür ...evet olabilir bizim de 15 gibi sanırsam adetim biraz düzensiz de biz de şehir dışından gelicez de siz nerde konaklma düşünüyorsunuz
cnm doktorlar ayni gunun aksami 18.00 e kadar unutmamislarsa mutlaka donuyorlar.. kahraman bey yogunluktan unutmustur.. bence yarin sabah erkenden ara tekrar hatirlat.. israrci olmaktan zarar gelmez. memorial genelde varikosal ameliyatina karsi tavirda.. onunda hic garantisi yokki cnm.. sadece sifir morfoloji icinmi bu ameliyati olacaksiniz..kahraman bey aramadı sadece test sonucunu gönderdiler eşim morfoloji kötü olunca paniklemiş kahraman beyi cepten aramış sonuca henüz bakmadığını ekip değerlendirmesinden sonra bize dönüp bilgi vereceğini söylemiş 4 gün oldu arayan olmadı bende sık sık arayıp sık bogaz etmek istemedim beklemedeyiz ama ne diyecekleri konusunda çok meraktayız eşim şimdiden varikosel için farabi hastanesinde bir doktor buldu salı günü gidip görüşecek o ameliyatı kafaya koymuş gibi.ameliyat olursa 3 ay onrasında sperm üretimi oluyormuş yani tedavim ertelenebilir gibi.
Ensu bizimde buna yakın bişey ama o kadar merkezlere proflara gittik hiçbiri şiddetli erkek inf demedi imsi ile çözülür dediler hep..ama bi yandan da genelde 5. Gün emb oldu (gerçi düştü yada dış oldu) hem şaşırdım hem üzüldüm şimdi
canımm benim.. inşallah aynı ayda başlayacağız seninle tedaviye..[/QUOTE
tatlim sana hangi ilac verdi acaba.ben de ayni durymdayim beklemedyem fsh dussun diye ..
varikosel kendini tekrardan yenileyen birsey cnm o yuzden biz hic ustunde durmadik.. erkek kaynakli sorunlarin % 90 i kendini tekrar eden sorunlar oluyor..anladım canım peki bu oranların iyileşmesi için bir ameliyat veya tedavi yok mu?
benim eşimde varikosel var morfolojideki sıkıntı bundan olabilir mi acaba sizde de mi böyle bir sorun var
ayyy orasi cok guzeldirr cnmm..eşim asker olduğundan maslak orduevi geceliği 15 lira üstelik 5 yıldızlı otel niteliğinde bu konuda şanlıyız çok şükür ...
evet biz de orda kaldık geçen tedavi de ve dün oraları baya öğrendik kanyona da merak edip girmiştik ama bize uymadı:)ayyy orasi cok guzeldirr cnmm..
bos zamanlariniz olursa yolunuzun ustunde Leventte Metro City var oraya gidin cnm ortami guzel... Kanyon gibi soguk ve pahali degil..
Bizde ilk test 46 milyondu ileri hızı falan daha iyiydi.şimdi yanlış hatırlamıyosam 15milyon ileri hızlı 2cnm sizde sayi ve hareket kac..
zaten sayi 2 milyon ve altiysa ileri derece erkek infertiliresi oluyor rapor icin 3 yil bekleme sarti bile olmuyor cnm..
bizede doktorlar sperm varsa sorun yok en iyisini seceriz diyorlar.. doktorlar azo sperm olmadigi surece umursamiyorlar cnm cunku azospermde ameliyat yada uzun donem igne tedavisi gerekiyorya..
bizde ise sperm cikisi var onlara is dusmuyor laboratuvar en iyisini secer zaten diye ustunde durmuyorlar..
cnm doktorlar ayni gunun aksami 18.00 e kadar unutmamislarsa mutlaka donuyorlar.. kahraman bey yogunluktan unutmustur.. bence yarin sabah erkenden ara tekrar hatirlat.. israrci olmaktan zarar gelmez. memorial genelde varikosal ameliyatina karsi tavirda.. onunda hic garantisi yokki cnm.. sadece sifir morfoloji icinmi bu ameliyati olacaksiniz..
imsi ile en iyi sperm seciliyor neden varikosali dusundunuz cnm..
kahraman bey aramadı sadece test sonucunu gönderdiler eşim morfoloji kötü olunca paniklemiş kahraman beyi cepten aramış sonuca henüz bakmadığını ekip değerlendirmesinden sonra bize dönüp bilgi vereceğini söylemiş 4 gün oldu arayan olmadı bende sık sık arayıp sık bogaz etmek istemedim beklemedeyiz ama ne diyecekleri konusunda çok meraktayız eşim şimdiden varikosel için farabi hastanesinde bir doktor buldu salı günü gidip görüşecek o ameliyatı kafaya koymuş gibi.ameliyat olursa 3 ay onrasında sperm üretimi oluyormuş yani tedavim ertelenebilir gibi.
ayyy orasi cok guzeldirr cnmm..
bos zamanlariniz olursa yolunuzun ustunde Leventte Metro City var oraya gidin cnm ortami guzel... Kanyon gibi soguk ve pahali degil..
katılıyorum istanbuldayken 4.leventte akademi lojmanlarında kalıyorduk en çok ugradığım avm safir,metrocity idi kanyonu bende sevmezdim hım birde istinye park orası da çok güzel.tedaviye başlayınca 15 gün acısını çıkaracam bol bol gezeceğim ayrıca levent sosyete pazarı en çok uğradığım yerdi çok güzeldi özlüyorum...
Bizde ilk test 46 milyondu ileri hızı falan daha iyiydi.şimdi yanlış hatırlamıyosam 15milyon ileri hızlı 2(( niye böle oldu anlamadık..stres dediler ama ne bileyim amh zaten yerlerde şimdi bir de bu çıktı...doğal yolla şansımız yok tüpte benm 1-2 yum oluyor bari sperm iyi olsaydı da emb kaliteli olurdu evet tüp merkezleri pek umusamıyor biz şimdiye kadar adamakıllı bi üroloğa gitmediğimize yanıyoruz cnm
Ah canım nerde bende o şans nerdeeeeee... Morfoloji sıfır olduğu için doğal yoldan asla asla asla dediler harekette yok olduğu yerde duruyo keratalar :) Hem yum olsada ilaçla büyütmek lazımmış yani her ay ilaç alırsam micro tedavisi için sıkıntı çıkabilir..Off yarın gidip kendime bi direksiyon bi de huni alıcam akşam haberlerinde izlersiniz beni :)canım zaten sayı belli oranlar arasında değişiyor ama sizin sayınız oldukça iyi.. erkek infertilitesi sayılmaz ama erkek kaynaklı yan sorunlar etken olabilir.. imsi ile içinden en iyisini seçerler..
biliyormusun cnm bu sipermle sende kaliteli bir yumurtaya denk geldiğin ay doğalından gebe kalırsan şaşma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?