Canım yeşilçay çok iyi gelio bana. Her sabah aç karnına şeker atmadan içiyorum.Başım belada bu problemle. Kilolu bi insan değilim kilom 52 (1.65) ancak karnım bazen o kadar şiş ve gergin oluyor ki sanki 3 aylık hamileyimVe bu da beni inanılmaz rahatsız ediyor.
2 gün yemek yemesem anında düzleşir ama düzenli beslenmeye başladığımda o karın yine şişer gerilir.
Napabilirim yani nedir bunun ilacı
Şişkinlik olayını kökten çözmenin bir yolu var mı acaba?
Not: Tuvalet konusunda da genel olarak bir problemim yok onu da belirteyim
Yeşil çay bi ara içiyordum tabi iyi gelir diye değil öylesine içerdim ama hiç dikkat etmedim iyi geldiğineCanım yeşilçay çok iyi gelio bana. Her sabah aç karnına şeker atmadan içiyorum.
Hangileri o gaz yapanlar acabayediginiz gıdalar size gaz yapıyor olabilir
en güzeli yürüyüş yapmak en kolay en güzel aktivite
hemde tüm kasları çalıştırıp kas kitlenizi de koruyor
Teşekkür ederim denicem :)Kefir için. :) biberiye çayı da etkili olabilir.
bakliyatların üzerine biriken köpügü atmanızı tavsiye ederim.Hangileri o gaz yapanlar acaba
Evimizde muhakkak sulu yemek tüketilir hergün. Öyle sağlıksız beslenmek pek aslında. Tükettiğim bakliyatlar mı şişkinlik yapıyor ki
Yemeyi bırakıcam yakında az kaldıYediginiz yemeklerin bazilari siskinlik yapiyordur.
Neler yediginize dikkat edin
Hayır gitmedim doğrusu bunun için doktora gitmek hiç aklıma da gelmedi. Ben çok yemek seçen bi insanim süt tüketmem bazı ürünlerini yiyorum yumurta zaten kokusunu aldım mı mahvoluyorumDoktora gittiniz mi? Ne olur ne olmaz bir doktora görünün bence. Besin alerjiniz de olabilir. En azından test yapılır, öğrenirsiniz. Süt ve süt ürünleri, buğday ve türevleri, patates, yumurta.. Bunların hepsi şişkinliğe neden olur.
Bunları sık ve çok tüketirimMayalı gıdalar dan, karbonhidrat tan bir süre durun eğer geçerse sebebi belli olur.Banada glüten li gıdalar yaramıyor.Bırakınca karnım dümdüz oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?