Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu kremin fiyatı ne kadar acaba..bide sipariş verince hesap numarası veriyormuş galiba parayı ptt den gönderebilirmiyiz banka mecburi değildir umarım.. teşekkürler bu konu açıldığı için çünki sivilce ve geçmeyen lekelerinden özgüvenim kalmadı
yardımınız için teşekkürler hanımlar. şimdi iş eşimi ikna etmekte inşallah ister:97:
niye istemesin tedavi olcaksın sonuçta... eczacıyı ara adresini yazdır... hesap numarasını veriyo oaraya parayı yatır.. 1-2 günde kargoyla geliyo...
bide güneş kremi olarak eczacı coppertone forte plus spf 50 yi öneriyoo
peki kızlar bu krem ten rengini açıyor mu ? yoksa cild renginin daha beyaz olması için başka bi krem daha mı istiyorsunuz?
benm de sivilce izlerim sivilcelerim vardı asıl amacım renk açmaktı ama sivilceler var diyeherkesin kullandğ kremden gönderdi bana o renk açmıo sadece lekleri geçirio ve hafif bi duruluk verio cilde. o bittikten sonra beyazlatıcıyı fazla koydurdum renk açıcıyı 20 gündr kullanıorm ama bir buçuk tonluk bi değişim var cildimde ellerim buğday renkti yüzüm esmer hemen hemen ellerime yakın renge geldim ben ise 4 beş ton açmak istiorm
kremi günde kac kez kullaniyorsunuz? sabah aksammi yoksa aksam yatmadan önce yeterlimi.
google'da sis leke kremi dersen linki çıkıyor . orada sipariş verebileceğin gerekli tlf numaraları var. hatta cep telefonuna mustafa bey direkt kendisi cvp veriyor. hiç sıkılmadan tüm sorularına cvp veriyor.
kaçıncı günüm oldu artık bilmiyorum
ama her kızarıklık olduğunda kreme ara verip bol bol bepantene sürdüm
sonra sıcak kompres ve sis leke kremi kullandım. genelde 3. günden sonra bende hep kızarıklık oldu
gündüzleri hep bepantene kullanıyorum. ama gerçekten cildime iyi geldi. lekelerim çok açıldı
düzenli kullanmadığım halde lekelerim çok açıldı. düzenli kullansaydım eminim tamamen kaybolurdu.
Mustafa bey genelde 2 gün ara ver sonra kreme devam etti dedi. ama ben üşengeçlikten hep 4-5 yada 6 gün ara vererek krem sürdüm