Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben de mustafa beyin sitesine yorum yazdım ama hala yayınlanmadı
yorqun olduqu için pek yayınlanmıo en iyisi telefonda konuş
bende roccutane sonrası akne lekeleri kaldı 2 senedir geçmedi.. onun için aldım 3 gün kullandım bugün 4. uygulamayı yapcam... alın ve yanaklar kızarmadı ama çene kızardı... aradım çeneye buz masajı yap bepanthen sür dedi... ben her sabah bepanthen tüm yüze sürsem olurmu dedim süper olur dedi.. ama dışarı çıkarken güneş kremi sürülecek ona dikkat edinnn....
ben yeni şipariş ettim qelişmeleri yazarım
evet canım güneş kremi sürmeden sakın dışarı çıkma
ben ocak ayı gibi pepanthane sürüp çıkıyordum lekelerimi geçirsin diye. başka krem kullanmıyordum.
ilk gün süperdi, ikinci günde öyle, ama 3. gün gün ışığına maruz kaldığı için lekelerimin rengi iyice koyulaşmıştı.
bir kaç hafta sonra eski açık renk lekelerime kavuştum. kaş yapayım derken göz çıkarmışım
şimdi sis leke kremine b aşladım. ve kesinlikle güneş kremi olmadan dışarı çıkmıyorum
Arkadaşlar ben de kullanıyorum bu kremi nerdeyse 1,5 ay olacak ama her akşam sürmüyorum bir gün arayla kullanıyorum buzdolabında saklıyorum bozulur mu acaba ?
Arkadaşlar ben de kullanıyorum bu kremi nerdeyse 1,5 ay olacak ama her akşam sürmüyorum bir gün arayla kullanıyorum buzdolabında saklıyorum bozulur mu acaba ?
nerden alıyorsunuz kızlar bu kremi,sadece lekeler ve sivilce izleri içinmi yüzde kararma renk bırakıyormu daha önceden kullnadıgım sıvılce kremlerınden dolayı çenemde esmerlık var yazında çıkan çillerim,yazada düğünüm var şimdiden kullansam kurtlurmuyum acaba izlerden